Yok yapmadım ama geçen ay 9 uydu olmuştum hafta sonu eczaneler kapalı pazartesi bakalım yapıcam yarın nöbetçi eczane Bulursam da alırım ama çok güvenemiyorum o testlerekac gunde bi oluosun test yaptinmi
Modanisa pahalı biraz bence güzel kıyafetler var çok beğeniyorum kapalı değilim ama kapanırsam ordan alabilirim:)))sekerim modanisada indirim var : )Dahlia_
Yok yapmadım ama geçen ay 9 uydu olmuştum hafta sonu eczaneler kapalı pazartesi bakalım yapıcam yarın nöbetçi eczane Bulursam da alırım ama çok güvenemiyorum o testlere
gecmis canim ama 30gunde bir mi oluosun yoksam 24 gundebirmi . yada zamansizmi oluyor canm .Modanisa pahalı biraz bence güzel kıyafetler var çok beğeniyorum kapalı değilim ama kapanırsam ordan alabilirim:)))
aynen indirim diyince aklima geldi senide tesetturlu bildigim icin :)Teflon indiriminden modanisa mı geldi aklına ??
aynen indirim diyince aklima geldi senide tesetturlu bildigim icin :)
:) anladim fazla fazla var diosunSağol canım benimmm, akıllı kız oldum artık bir süre birşey almayı düşünmüyorum, eksiklerim var biraz onları tamamlamam gerek, giysi var sonuçta :)
Vallahi canım her ayın 5 inde oluyodum aynen 30 günde bir bi geçen ayın 9 unda oldumgecmis canim ama 30gunde bir mi oluosun yoksam 24 gundebirmi . yada zamansizmi oluyor canm .
bu arada tesettur magazalarindan ole ben 60 70 90 vrrmiyorum. cunku yazik gunah sezon sonu 100 tllik sey 20 tl oluyo . bende kışa girerken yazlik yaza girerken kışlık aliorum cebe cok karli . zatrn habirede bisi almiorum ole her sene bisi almiorum
Canım siz düğünü nezaman düşünüyosunuzSağol canım benimmm, akıllı kız oldum artık bir süre birşey almayı düşünmüyorum, eksiklerim var biraz onları tamamlamam gerek, giysi var sonuçta :)
:) anladim fazla fazla var diosun
Canım siz düğünü nezaman düşünüyosunuz
Canlar size doyum olmaz ben yatıyorum iyigeceler tatlı rüyalar hepinize :))
Ay cok sevindimmm
Bir ara kullandım ben de ama etkisini hatırlamıyorum..
Tekrar denerim..
Çok geçmiş olsun canımmm..
Nedir bu alerjiden çektiğimizz
Her halimize şükür yine de..
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun gülüm. neye alerjin var ki
sağ olun kızlar ,yeni aldıgim ruj yapti,sicak falan derken acillik oldum...verdiği hapta uyuttu,7.8gibi uyudum herhalde.simdi uyandim...açcc olarakHehe bende teflon neyki diye düşünüyodum allah iyiliğini versin goncam
Tatlım çok geçmiş olsun ya ne yedinki alerji yaptı acaba
Öğlenki ne haslamasi canim,menun güzel,spor yine çok azBugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
1 dilim ekmek
9zeytin
Öğlen
Haşlama
2 dilim ekmek
Ara nar
Akşam
Salata
1 küçük un kurabiye
Su 2 litre
Spor 20 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?