- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Estagfullah canim benimCanim.simdi.gordum mesajini kusuruma bakma emi giremedim de..
Bi zarari olmaz kuzucum gunde 2 bardak sabah aksam ac karna yemeklerden 10 dk önce felan icmen gerekiyo evet 15 gün kuzum
neden kimse beni takmıyorya özgenin son haftası diyorum lütfen yarından itibaren kaçamak yapmayalım,dereceyle uğurlayalım kızı çok rica ediyorum ...cuma gününe kadar sıkın dişinizi özgenin hatırı için... @AKovserYawrukush ozgem dun ne yedigimi inan hatirlamiyorum. Bugun de biraz abarttim diyti bozdum ozur dilerim.
Bugün
Sabah 3 dlm tbe peynir menemen zeytin
Ara Sütlü kahve ve muffin
Ogle doner salata meyhane pilavi
Aksam 1 dlm kiymali borek
3 lt su 45 dk ya yakin yürüyüş yaptim.
Canım eminim herkes üzerine düşeni yapacaktır takımdakiler.stres yapmakta kilo vermeye engelneden kimse beni takmıyorya özgenin son haftası diyorum lütfen yarından itibaren kaçamak yapmayalım,dereceyle uğurlayalım kızı çok rica ediyorum ...cuma gününe kadar sıkın dişinizi özgenin hatırı için... @AKovser_Masalim_ M M_atruska B belindamm Ebush_354 B Burcak41 gogo2405 G guzelfilozof Z zeynebim111 marlin18 eda-sofi tiffany20 Alya008 ve aklıma gelmeyen varsa ksura bakmasın ...lütfen kızlar yarından itibaren cumaya kadar tek kaçamak yapmayalım çok rica ediyorum...kız hamile hamile takımla ilgilendi,listeler hazırladı hala çok görüyorsanız bir hafta kendinizi tutmayı diyecek sözüm yok...
Aynen bugün hiç uğrayamamış iyidr umarımYawrukush ozgecim yoksun bu saatlerde burda olurdun halbuki. İnsallah iyisindir
Bu da doğru valla stres olmaya gerek yok. Dikkat etsek gerisi gelir insallah.Canım eminim herkes üzerine düşeni yapacaktır takımdakiler.stres yapmakta kilo vermeye engel
tamam canım çok sağ ol:)Katılıyorumfyzanur ben çok dikkat ediyorum bugünden itibaren insallah. Her yanım dokulsede bugün spor yapmaya çalışacağım. Ama aksam kizim uyuduktan sonra. Gündüz ona gücün kalsin
bebeğim amacım kimseyi stres etmek değilde özgeyi mutlu etmek gitmeden,başka nasıl uyarayım bilemedim,menülere baksana hep kaçamak dolu çogu kişinin ...uyarmadan edemedim. sadece bu haftalık :)Canım eminim herkes üzerine düşeni yapacaktır takımdakiler.stres yapmakta kilo vermeye engel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?