• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ev alicaz ama paramiz az bi tek esim calisior asgari ucretten biraz fazla aliyor . tek can calisior kolaymi :KK43: cebimize gore bakioz bakalim . az kredi cekip bende yardim edicem zannedersem ama bi vasifim yok maleseff :KK43: evde oturarak sigortada odenmiyor seneler geciyor :KK43:
Kuzum hakkınızda hayırlısı olsun toki evleri genelde uygun oluyor diyorlar hiç baktınız mı bilmem. ayrıca hiçte vasıfsız görme kendini şükür çok tatlı bir annesin iş güçte olur :dua::dua:

:KK51:
Hiç sorma.hep aynı dert.allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda alırsınız . bebiş biraz büyüsün bende düşünüyorum çalışmayı. bizde kredi çektik ev aldık borç harç . sigorta başlangıcı olsun istiyorum ilerde ne olur ne olmaz
Hayırlı olsun eviniz canım borcu olmayan yok ki:KK51:

Hiç sorma.hep aynı dert.allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda alırsınız . bebiş biraz büyüsün bende düşünüyorum çalışmayı. bizde kredi çektik ev aldık borç harç . sigorta başlangıcı olsun istiyorum ilerde ne olur ne olmaz
benimkide 3 olsun ole calisicam . kendini bilsin . siz ne kadarina kredi cektiniz canim .? biz ole 10 sene vade falan istemioz . 3 sene falan en fazla 4 sene . cunku ben surekli calisamam kardeste istioruz .
sigorta baslangicin yokmu daha o kotu olmus ya

Kuzum hakkınızda hayırlısı olsun toki evleri genelde uygun oluyor diyorlar hiç baktınız mı bilmem. ayrıca hiçte vasıfsız görme kendini şükür çok tatlı bir annesin iş güçte olur :dua::dua:
cok saol canim o senin tatliligin . ama hem cocuklu olmak hem tesetturlu olmak hemde hale lise okuyor olmak bazi is verenlere vasifsiz oluyorsun . bende ole heryerde calisamam . dinime goruslerime ibadetime uygun biryer olmali.

:KK51:
Hayırlı olsun eviniz canım borcu olmayan yok ki:KK51:
csnim herkesin borcu vat ama borc dedigin atiyorum 3 bin gelirin olur 2 binlik borcu ödeyesin . ama 1bucuk gelirin olupta 2binlik borcu odeyemessin gibi gibi . bizim durumda o . 1700 tl lik maasa 1000 tl lik ev kredisi odeyemessinki imkansiz . onu diorum . ben calismassam imkansiz ev alamayiz :/

cok saol canim o senin tatliligin . ama hem cocuklu olmak hem tesetturlu olmak hemde hale lise okuyor olmak bazi is verenlere vasifsiz oluyorsun . bende ole heryerde calisamam . dinime goruslerime ibadetime uygun biryer olmali.
Haklısın gülüm bende tesettürlüyüm anlıyorum seni.ama iyi yönden bak gülüm ya okumamsaydın bak ne güzel okuyorsun elbet biter işte bulursun inşallah

csnim herkesin borcu vat ama borc dedigin atiyorum 3 bin gelirin olur 2 binlik borcu ödeyesin . ama 1bucuk gelirin olupta 2binlik borcu odeyemessin gibi gibi . bizim durumda o . 1700 tl lik maasa 1000 tl lik ev kredisi odeyemessinki imkansiz . onu diorum . ben calismassam imkansiz ev alamayiz :/
Evet haklısın gülüm kesinlikle. hele bankalardan 10000 çekiyorsun iki katı ödüyorsun çok zor hayat. ama mecbur herşey kuzum

Nihayet eve geldim azcık ortalığı toplayıp oturdum bi nescafe içtim. Yoruldum yine neyse yarın akşamüstü nöbete gitcem sonra iki gün evdeyim. Dünden yemeğim var biraz dinleneyim bulaşık makinesini boşaltıp yeni bulaşıkları yerlestircem bi makina çamaşır attım yıkanıyor. Yarın dinlenirim gündüz şimdi yapabildiğim kadar yapayım işleri.
eda-sofi eda-sofi edacim Allah gönlüne göre versin insallah

Nihayet eve geldim azcık ortalığı toplayıp oturdum bi nescafe içtim. Yoruldum yine neyse yarın akşamüstü nöbete gitcem sonra iki gün evdeyim. Dünden yemeğim var biraz dinleneyim bulaşık makinesini boşaltıp yeni bulaşıkları yerlestircem bi makina çamaşır attım yıkanıyor. Yarın dinlenirim gündüz şimdi yapabildiğim kadar yapayım işleri.
cok saol tatlim allah herkesin gonlundekini versin insallah :)

En sonunda dün konuşabildim de öğrendim bunları canım yoksa ben direk olarak ortak kararları sanıyordum çünkğ bana öyle aksettirildi. Bakalım bugün bir gideceğim neler olacak.. Bilmiyorum valla neden yapıyorlar madem yapacaklar neden en başta arıyorlar?
yinede isin aslini ogrenmissin hic degilse Ebrucum.
Bugun gidebildin mi bir haber var mi canim?

İnşaAllah canım..
Var, pazar günü babası yanınadayken aramıştı :)

İyiyim galiba :)
son 2 güne göre biraz toparlandım..
Haydi gozunaydin Fatimem, 40li gunler kaldi ha , masallah:)

Daha tam gelmiş sayılmam ama hosbuldummm canimm :KK19:

Hosbuldummm canim sanırım hatirladim nickimi chrkssnghndi nickim.. bu arada seni de hatirliyorum, gogoyu da hatirliyorum... İşte paketli gıdalardan uzaklastim ama bu ara kayinvalidem hastanede yatıyor yemek çıkmıyor ona acilde çünkü paketli uruner almak zorundayız kendimiz için en masum gong diye aklimda kalmış.. hayatım bi duzene girse su ara kendimi sağlıklı beslenmeye adapte edebilecem
anladim canim , hatirladim nickinide simdi:)
nesi var kayinvalidenin?

hic sanmiorum 500 tlye 1 yemek :) yazik adamin aprasi yok kizzzz saka yapiom .. ev alicaz arioruz .. :KK43:
insallah gonlunuze, butcenize gore bir ev bulursunuz Edacim..

sigortayi Turkiye'den mi yaptiracaksin canim?
evin borcunuda Allah odeme kolayligi versin..

kaptanim kalori diyeti yapabilirmiyim Yawrukush Yawrukush
kalori sayabilirsin canim dilersen, 1200-1300 kalori ideal gulum, gunluk kosturmacan, egzersizin var, oglandan durmuyor senin :)

bugun isin cokmus ablacim, yarinda kahve keyfi yapar, kitap okur dinlenirsin :)
orguyude unutmayalim:)

Cok yogun ya onceden cok umursamiyordum ama zormuş insan zamanla abliyor taabii. İki sinavim var yarinn:halay:
canim sen sinavlarina oncelik ver, derslerin zaten agir, biz hep buradayiz Burcakcim:)
Yarin ki sinavlarinda da simdiden basarilar kuzum:)

Back
X