Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hosgeldin aramiza, ilk sayfada kurallarimiz ve katilim formumuz var.Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum size ne yapmaliyim
Kanser hastası.. yazın kemo almadı alternatif tibba bıraktı kendini şimdi agirlasti maalesef bilemiyoruz asıl sorunu kanser kaynaklı mi başka bi sebepten mi sıkıntıları var.. ama araştırılıyor iste bakalım..yinede isin aslini ogrenmissin hic degilse Ebrucum.
Bugun gidebildin mi bir haber var mi canim?
Haydi gozunaydin Fatimem, 40li gunler kaldi ha , masallah:)
anladim canim , hatirladim nickinide simdi:)
nesi var kayinvalidenin?
insallah gonlunuze, butcenize gore bir ev bulursunuz Edacim..
sigortayi Turkiye'den mi yaptiracaksin canim?
evin borcunuda Allah odeme kolayligi versin..
ohh cok sukur ablam , isleri kolaylamissin :)Eşimi hali saha maçına gönderdim kendime yeşil çay yapıyorum oturdum orgumude alayım elime kuzucan da ders çalışıyor
cok buyuk gecmis olsun, Allah sifa versin,siz yakinlarinada guc, kuvvet canim.Kanser hastası.. yazın kemo almadı alternatif tibba bıraktı kendini şimdi agirlasti maalesef bilemiyoruz asıl sorunu kanser kaynaklı mi başka bi sebepten mi sıkıntıları var.. ama araştırılıyor iste bakalım..
olur canim elbette, deneme suren cuma gunu baslar.Kızlar ben takıma tam girdim mi bilmiyorum ama sizden bir ricam var, cuma gününe kadar benim kayinvalidemden dolayı ne olacağım belli değil zaten evde de tartım yok 7-8 ay önce bozuldu büyümesini sipariş verdi. Cumadan itibaren deneme surem baslasa olur mu? Şimdi sizi tanıtım ve buralarda olayım cumaya kadar
Amin kuzum inşallah tüm hastalarımıza şifa versin Allahcok buyuk gecmis olsun, Allah sifa versin,siz yakinlarinada guc, kuvvet canim.
insallah iyi haberlerini aliriz..
Hiç birşey yememissin yaaa
bende iyiyim canim benim..
agrim sancim normal olcude var artik son zamanlar normal:)
bende ayni durumdayim 2. cocuk geliyor 3 cocugum olacak toplam :))
iyiyim canim hayat kosturmacasi aynen devam:)
Kuzularda iyiler sagol sordugun icin:)
senin miniginin de disleri agrisiz, sizisiz cikar insallah canim..
iyiyim canim benim seni sormali:)
sende ne var ne yok, okul , sagligin nasil?
egzersiz neden yapmadin bugun:)
menulerin guzel canim:)
gecmis olsun bagirsaklarin insallah bugune duzelir...
haydi insallah kuzum acil sifalar..
askerden haber var mi gulum?
canim benim cok az yemissin, iyilesemedin mi kuzum?
amin canim...Amin kuzum inşallah tüm hastalarımıza şifa versin Allah
canim insallah uzuldugun, sIkIldigin sey her ne ise biran evvel cozulur ve feraha kavusursun.Kizlar farkindayim azdı ama bilerej yapmadım canım cok skkndı dün biseylerden dolayı.. keza bugünde öyle ama biraz daha yemeye calistim bugun...
yuzde hesabini sen yapamasanda biz hallederiz hic sorun degil:)Evet canimcim kuralları hatirliyorum ama şu yüzdelik hesabını unutmusumneyse haftaya kadar lazım olmayacak zaten o zaman ilk sayfaya bakar hatırlarım
canim insallah uzuldugun, sIkIldigin sey her ne ise biran evvel cozulur ve feraha kavusursun.
sana tek tavsiyem ogun atlama, zorlada olsa az bir parca yemeye calis gulum...