- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eda ne işe yarıyor bu krem
aksam olmamis canim aksam da menunu atlamamalisin . spor 15 dkkada olsa bi leslie yap canm oda bin adim falan heralde.
Akşamı atlamadımki canım aç değildim sadece meyve ve yoğurt yedim spor yapamıyorum bu aralar hiç canım istemiyo:)))aksam olmamis canim aksam da menunu atlamamalisin . spor 15 dkkada olsa bi leslie yap canm oda bin adim falan heralde.
canim siyah noktalari falan tertemz yapio gpzrneklere girio . ben kil ve diger maskeleri denedim cunku yuzum inanlmaz yagli herzamn boyleydi . ama hic birinden bekarken kullanmis oldugum bu soyulan krem maske gibi ise yaramafi . digerleri yuzeysen tunik gibi temzliyor . sadce yuzdeki yagi alio . ama siyah noktalari almiyor . ve bu krem bire bir . krem gibi suruluor ince tabaka . kalip gibi yuzunden cikiyor. soyuluyor yani. avonun bu tip baska maskeleride var ama onlar guzel degil hic . bu cok guzelEda ne işe yarıyor bu krem
kiz ne gUzel bos vaktin var yap iste kilo verimindr hizlanir . bide agir bisi yapma leslie yap yeter :) genede sen bilin tabi :)Akşamı atlamadımki canım aç değildim sadece meyve ve yoğurt yedim spor yapamıyorum bu aralar hiç canım istemiyo:)))
Canım spor yapmayı seviyorum ama bu aralar yapmıyorum olursa yürüyüş yapıyorum aslında hâlâ regl olmadım ya birazda onun yüzünden yapamıyorumkiz ne gUzel bos vaktin var yap iste kilo verimindr hizlanir . bide agir bisi yapma leslie yap yeter :) genede sen bilin tabi :)
tamam canim canin ne zaman isterse :)Canım spor yapmayı seviyorum ama bu aralar yapmıyorum olursa yürüyüş yapıyorum aslında hâlâ regl olmadım ya birazda onun yüzünden yapamıyorum
eeveettt .Bugün hić kimse yok burda herkes nerde
İyiyiz canım sen nasılsın hoşgeldin :))Ben varim ben ama yarim saatte okudum gecmisi :)
Nasilsiniz kizlar??
ben sahsen bombayim :) sen nasilsin iyimisin bebis nasil :)Ben varim ben ama yarim saatte okudum gecmisi :)
Nasilsiniz kizlar??
menumu paylastim ama etiket yapmayi unuttum hattlayincada gecmistiİyiyiz canım sen nasılsın hoşgeldin :))
hosbuldum guzelim, hala regli olmadin mi?İyiyiz canım sen nasılsın hoşgeldin :))
topluca iyiyiz gulum sagolasin:)ben sahsen bombayim :) sen nasilsin iyimisin bebis nasil :)
sanada canim ,nasilsin?İyi akşamlar kızlar