Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 1400/1500 kalori başla 10 kilo verdikten sonra 1200/1300 e düşersin şimdi 1200 başlarsan bir süre sonra 1000 in altına düşürmem gerekir kaloriyi.kaptanim ben testi yaptim ama 2000 kalori dio . az aktivite olarak isaretledim . bence fazla ben 1200 yapiorum guzel gidiyor . sence dogrumu yapiorum . 2 tanede ara ogun ekledim kendime eskiden 2 ogun yiyodumYawrukush
Aynı sayfa hurriyetaile hesaplamanin altındaki bölümde test gibi bişey var.bunu sana mi soluo canm nerden buldun bakim:)
Hayırlı haberlerle dön insallah ozgecim..Ben uyku modundayim herkese iyi gecelerSelam kizlar hastanedeyim 10dk sonra randevum doktoru bekliyorum.
Sizler nasilsiniz?
Anliyor, uzuluyor ama yaramazliklara da devam editor..İyi akşamlar :)
Aleyküm selam..
Merak ettim canım Akın anlıyor mu kırgın olduğunu ? :)
Allaha emanetsiniz canim.Allah razı olsun abla dün gece korkuttu bebek ama inşallah Rabbime emanet kalbinde aciklik var takip edecek ler
Demek ki geliyor canim disler Allah kolaylik versin.Yok canım henüz görünmüyor ama elleri hep üst damağında uykusunda çok inliyor yazıkgece de yarım saate bir uyanıyor
![]()
Anladim canim hayirlisi olsun.Canım hamilelikten önce çok düzensizdi doğumdan sonra ilk olduğumda 3ay boyunca sürekli olmuştum regl sonra doktora gittim sürekli regl oluyorum diye baktı rahim duvarı kalınlaşmış demişti ilaç yazmıştı 5 gün falan kullandım sonrasında nerdeyse 6 aydır düzenliydi ayın 5 inde olurdum bir geçen ay 9 unda oldum 4 gün gecikmeli ama bilmiyorum polikistik over im var ondanda olabilir pazartesi test yapıcam canım kesin yani
Sokturucu kullanmadan eger bebek degilse doktora gorun kuzum.Yok canım ya bebek ihtimalini düşünmüyorum aslında çünkü eşimde ileri hareket düşüklüğü var bende polistik over var bebişim iz bile 6 yıl sonra tüpbebekle oldu bu yüzden ihtimal vermiyorum kan testinide yinede emin olayım diye yaptırıcam içimde şüphe kalmasın söktürücü kullanıcam ćünkü sıkıldım stresten vallahi:)))
Bende heralde oyle olacagim kac yilda biter okul Allah bilir:)Yawrukush canım nasıl bir gün geçirmişsin öyle okurken afakanlar bastı ben de doktora yapıyorum tez yazıyorum ders mers bitti şükürler olsun ama o tez ne zaman biter allah kerim çok zor çocukla bu işler allah kolaylık versin sana
![]()
Sanada canim cok ugramiyorsun son gunlerde kuzum sinavlara mi calisiyorsun.Iyi geceler herkese ♥
Hadi gozun aydin canim gule gule kullan:)Kizlar tartı aldım bugün . varmış markette .çok sevindim
Iyi geceler canim:)Neyse kızlar ben kaçar hepinize tatlırüyalar :)))
Iyi geceler canim:)Hayırlı haberlerle dön insallah ozgecim..Ben uyku modundayim herkese iyi geceler
bende cok gulerim korunmuorum ama bilioruz yani bilincliyiz :)korunuyomusun imkansız dedin ya oyüzden sordum 4 gün daha erken bence 7 gün falan olsun öyle yap bide bakıyomussun bende bişey yok ama sen hamilesin ne gülerim ha![]()
Vuu çok çılgın bir menü olmuş paketli gıdalardan uzak durmanı öneririm ve tiramisu çok severim gözüm kaldı.Menüm
Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
Bir avuç içi kadar çeçil peyniri
Bir haşlanmış yumurta
Öğlen
Yarım paket eti gong
80 gr.lık bademli çikolata (hepsi)
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Yarım porsiyon yoğurtlu karnabahar
Yarım porsiyon kereviz yemeği
Ara
Bir dilim Tiramisu
Spor yok, 1 lt su
Soğan kuru ne ise yarıyor canim
Canim geldim
canim ogle yemegi eklemelisin bence . ara öğünlerinde yok cunku.
Sütlü kahveyi ara ögünden saydım ben![]()
ay ben ac hayatta uyuyamam :) bravoSuan midemin gurultusundan uyuyamiyorum meselaa
Ama yarin cuma el mahkum![]()