Neden acaba yarın tartı günü diyemi yoksa benim tartı da yarın bozulmuş gibi görünüyor niye acaba
Ben o filmi izlemeye başlarsam fatimem sen firar edemeden uyur kalırım kanepede
aynenDur daha film izlicezz
Yok canım kaçasım var buralardann, ülkeyi değil dünyayı terketmek, başka gezegenlere gitmek istiyorum, dünya çok sıkıcı
Bozulur tabiii, işine gelmeyince bozulur, pili biter, kırılırrr herşey olur yaniii
GOTUR BENİ GİTTİGİN YERE FATİMEMYok canım kaçasım var buralardann, ülkeyi değil dünyayı terketmek, başka gezegenlere gitmek istiyorum, dünya çok sıkıcı
Bozulur tabiii, işine gelmeyince bozulur, pili biter, kırılırrr herşey olur yaniii
aynenmisirlari patlatin kolalari doldurun lays lari kaselere koyun huhuhu cuma oncesi intihar gibi
Onlarsız da senin filmin izlenmez be fatimem olacak cips kola çukulata mısır heheaynenmisirlari patlatin kolalari doldurun lays lari kaselere koyun huhuhu cuma oncesi intihar gibi
hmmm yeni flimin konusunu buldum " fatime uzay'da "dünya bitti gezegenler başladı durum vahim bunu yakında gezegenlerde paklamaz
dünya bitti gezegenler başladı durum vahim bunu yakında gezegenlerde paklamaz
GOTUR BENİ GİTTİGİN YERE FATİMEM
aaa dondurmayi unutmayaim savah aksam dondurma yalion sende ne zman gorsem -D gozunumu doyuruon yemion dieOnlarsız da senin filmin izlenmez be fatimem olacak cips kola çukulata mısır hehe
Oha sesli güldüm bunun konusu izlenirhmmm yeni flimin konusunu buldum " fatime uzay'da "
Onlarsız da senin filmin izlenmez be fatimem olacak cips kola çukulata mısır hehe
kiz gotur bi kere
Valla vahimmmm
Götüremem eşin, çocuğun var, sen otur oturduğun yerdeee
dur kiz daha kilo vermeden :) zaten obez dio bana internetO zaman yarın akşam izleyelim, ödül yaparız ama bu yediklerimiz 1 aylık ödül sayılırr
izlenmzmi format degisikOha sesli güldüm bunun konusu izlenir
bende yaticam sabah yiruyuse cikicam cocuk uyurken esim 1hafta evdr hihihi :) yarin ev bakmaya gidicem cok dua istiorum sizden opldunuz allah rahatlik versin komple :)Kızlar gece gece ćok güldüm sizin muhabbet uzar ben bebeğin mamasını yedirip yatıcam öpüyorum tatlışlar:)))
hmmm yeni flimin konusunu buldum " fatime uzay'da "
Oha sesli güldüm bunun konusu izlenir
Kızlar gece gece ćok güldüm sizin muhabbet uzar ben bebeğin mamasını yedirip yatıcam öpüyorum tatlışlar:)))
bende yaticam sabah yiruyuse cikicam cocuk uyurken esim 1hafta evdr hihihi :) yarin ev bakmaya gidicem cok dua istiorum sizden opldunuz allah rahatlik versin komple :)
Neden ki gulum, reglinde bitmis aslinda, test yaptin mi?Ya kızlar bende garip bi kanama oldu akşam akşam adet mi bilemiyorum ama inşş yarın tartıyı etkilemezz
Sagol Fikriyem dualarin icin hepinize edecegimwmerak etmeyin:)Sanada selam canım ne güzel tatil gezin bol bol annenede değişiklik olur yeni yerler görmek keyiflidir herzaman biz iyiyiz çok şükür canım aklımız sende dualarımız seninle sende bizi unutma olurmu doğuma giderken ilk bana dua et
Evet canim gelesi yok bebisin:)Sütle islatiyorum canım tarçın bi de çiğ fındık badem fena olmuyor napcan kilo vermek için katlanıyorum :)
Teşekkürler canım
Ayy dönere ben de hiç dayanamıyorum :)
Geçmiş olsun canım maşallah bebişin rahatı yerinde hiç geleyim demiyor :)
Kız bira değil o hiç olur mu su bardağı sarı renk
Canım makarnayı ben de çooooook seviyorum ama inan bikaç haftadır neredeyse hiç yemiyorum göbeğim indi resmen çok göbek yapıyor hain
Ne güzel menu ne güzel spor maşallah
Canim Allah gonlunuze gore versin.bende yaticam sabah yiruyuse cikicam cocuk uyurken esim 1hafta evdr hihihi :) yarin ev bakmaya gidicem cok dua istiorum sizden opldunuz allah rahatlik versin komple :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?