Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neden acaba yarın tartı günü diyemi yoksa benim tartı da yarın bozulmuş gibi görünüyor niye acaba

Yok canım kaçasım var buralardann, ülkeyi değil dünyayı terketmek, başka gezegenlere gitmek istiyorum, dünya çok sıkıcı
Bozulur tabiii, işine gelmeyince bozulur, pili biter, kırılırrr herşey olur yaniii

dünya bitti gezegenler başladı durum vahim bunu yakında gezegenlerde paklamaz

Kızlar gece gece ćok güldüm sizin muhabbet uzar ben bebeğin mamasını yedirip yatıcam öpüyorum tatlışlar:)))
bende yaticam sabah yiruyuse cikicam cocuk uyurken esim 1hafta evdr hihihi :) yarin ev bakmaya gidicem cok dua istiorum sizden opldunuz allah rahatlik versin komple :)

Kızlar gece gece ćok güldüm sizin muhabbet uzar ben bebeğin mamasını yedirip yatıcam öpüyorum tatlışlar:)))

bende yaticam sabah yiruyuse cikicam cocuk uyurken esim 1hafta evdr hihihi :) yarin ev bakmaya gidicem cok dua istiorum sizden opldunuz allah rahatlik versin komple :)

İyi geceler canlar..
Allah rahatlık versin..

Ya kızlar bende garip bi kanama oldu akşam akşam adet mi bilemiyorum ama inşş yarın tartıyı etkilemezz
Neden ki gulum, reglinde bitmis aslinda, test yaptin mi?
Insallah guzel haberlerini aliriz.

Sagol Fikriyem dualarin icin hepinize edecegimwmerak etmeyin:)

Evet canim gelesi yok bebisin:)
Senin kuzum nasil oldu geldi mi disler, daha iyi mi?

Canim Allah gonlunuze gore versin.
Hakkinizda hayirliysa bu ev insallah olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…