Selam. Menumu yazip cikicam
Sqautu her gun 10,artirarak ilerliyorum.
100de durucam
Bugun 80 tane yaptim. Spor sonrasina ilerleyen saatlere yayiyorum.,on . On yada yirmi yirmi set halinde yapiyorum
Bugunki menum
Sabah
1bardak suya limon sıkip ictim
İki kucuk.dilim peynir
4adet.top peynir
3zeytin
Ceyrek ayva
1,tam ceviz
Yarim dilim tam tahilli ekmek
1nescafe
2tam ceviz
1kucuk şise tarcinli sut
Ogle
Yarim kase corba
1tabak fasulye
Azcicikpilav
Bir kase cacik
10cig badem
Akşam
Haşlanmiş karnibahar.ustune sarimsakli pul biberli yogurt
1avuc findik
4adet badem(şimdi yicem)
3.5lt su
40dkka koşu bandi
80sqaut
Toplam gun icinde 10060 adim
Benim bebiş uyudu ben de kaçıyorum gece mesaisi beni bekler daha :) yarın herkese tartıda bol eksiler dilerim :) iyi geceler
bu aralar" fatime firarda" sinemalardaBizim fatime nereye kaçtı yine bakim:)))
Benim bebiş uyudu ben de kaçıyorum gece mesaisi beni bekler daha :) yarın herkese tartıda bol eksiler dilerim :) iyi geceler
Fatimem tam seni soruyorum bi bakıyorum sorduğum anda gelmişsin sormadan gelsen ya beni yoruyorsun ikisaat mesaj yazıyom bide ifade yle uğraşıyom yani ćok uğraşıyomAleyküm selam canım, menün güzel pilav hariç :)
Spor harika :))
Fatimem tam seni soruyorum bi bakıyorum sorduğum anda gelmişsin sormadan gelsen ya beni yoruyorsun ikisaat mesaj yazıyom bide ifade yle uğraşıyom yani ćok uğraşıyom
Ay ćok güldüm eda allah iyiliğini versin:)))bu aralar" fatime firarda" sinemalarda
Ay ćok güldüm eda allah iyiliğini versin:)))
Fatimem eda filminide çekmiş nezaman vizyona giriyor hemen bilet alayım ben kesin filmdede firar edip nişanlısının yanına kaçıyodur buKusura bakma canım seni de yordum ama bir daha sormadan gelmeye çalışırım
Bugün de niyeyse erkenden uykum gelmedi herzaman 9 da uykum geliyordu kanepede uyuya kalıyodum:))Gece geece güldürüp uykumuzu kaçırıyorr
Fatimem eda filminide çekmiş nezaman vizyona giriyor hemen bilet alayım ben kesin filmdede firar edip nişanlısının yanına kaçıyodur bu
amin senindeAy ćok güldüm eda allah iyiliğini versin:)))
sen uyuyomuydun canimGece geece güldürüp uykumuzu kaçırıyorr
yok fayime diyetten firar ediyorFatimem eda filminide çekmiş nezaman vizyona giriyor hemen bilet alayım ben kesin filmdede firar edip nişanlısının yanına kaçıyodur bu
Bugün de niyeyse erkenden uykum gelmedi herzaman 9 da uykum geliyordu kanepede uyuya kalıyodum:))
Hehe bidaha olmasınKusura bakma canım seni de yordum ama bir daha sormadan gelmeye çalışırım
amin seninde
sen uyuyomuydun canimgelismeler var sende
yok fayime diyetten firar ediyor
Neden acaba yarın tartı günü diyemi yoksa benim tartı da yarın bozulmuş gibi görünüyor niye acabaHee 4 gibi anca uyuyorummm
Valla şu an herşeyden firar edesim varrr
Ben o filmi izlemeye başlarsam fatimem sen firar edemeden uyur kalırım kanepedeDur daha film izlicezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?