Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım korunmak istemiyoz aslında malum bizimki biraz sorunlu çünkü zaten olmaz kolay kolay hamilelik olursada yok demem hayırlısı Allahtan :))))
ahh talim haklisin bizim yumurtalik lar kafasina gore takilio normal degil evim olsa hiccc dusunmeden bitane daha yaparim oglan 3 yasini doldurunca amaaa nerdeeeee .
ama bole kafana gorede söktürücü kullanirsan olmaz dahq beter edersin . madem cocugun olsun istion tedavi amacli degilde kontrol amacli gitmelisin

Bugunki menum
Sabah
1bardak suya limon sıkip ictim
İki kucuk.dilim peynir
4adet.top peynir
3zeytin
Ceyrek ayva
1,tam ceviz
Yarim dilim tam tahilli ekmek

1nescafe

2tam ceviz
1kucuk şise tarcinli sut

Ogle
Yarim kase corba
1tabak fasulye
Azcicikpilav
Bir kase cacik

10cig badem

Akşam
Haşlanmiş karnibahar.ustune sarimsakli pul biberli yogurt

1avuc findik

4adet badem(şimdi yicem)

3.5lt su
40dkka koşu bandi
80sqaut
Toplam gun icinde 10060 adim

Sanada selam canım ne güzel tatil gezin bol bol annenede değişiklik olur yeni yerler görmek keyiflidir herzaman biz iyiyiz çok şükür canım aklımız sende dualarımız seninle sende bizi unutma olurmu doğuma giderken ilk bana dua et

Haklısın canım ama çocukla gitmek çok zor doktora zaten onunda yazacağı ilaç bu daha 5 6 ay önce sürekli kanama vardı oyüzden gitmiştim bu ilacı vermişti düzenleyici yani

yaaaa hayirrr ilk bana sirani bekle ilk bana dua etcek !

Süper canım menün ama yulafı nasıl yiyorsun ben bir kere yemiştim hiçbeğenmemiştim
Sütle islatiyorum canım tarçın bi de çiğ fındık badem fena olmuyor napcan kilo vermek için katlanıyorum :)
Güzel olmuş canım :)
Teşekkürler canım

Canım eşim getirmiş dayanamadım açtım yedim
Ayy dönere ben de hiç dayanamıyorum :)
Napsakk tartıyı pencereden mi atsakk ? Tartı intihar etti derizz

Geçmiş olsun canım maşallah bebişin rahatı yerinde hiç geleyim demiyor :)
su ic dion bira getirion bana tovbe tovbeeee bi fatime @AKovser bi sen habire bana bira gosterionuz
Kız bira değil o hiç olur mu su bardağı sarı renk
Canım makarnayı ben de çooooook seviyorum ama inan bikaç haftadır neredeyse hiç yemiyorum göbeğim indi resmen çok göbek yapıyor hain
Ne güzel menu ne güzel spor maşallah

sende beni mi yiyon canim bu yastaki kadini kandirmaya calision :)
Özgeye bırakalım kura çeksin aramızda
oldu kadin dogururken kura cekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…