Evet canım abur cubura kortizondan sonra inanılmaz sardım ama geçecek inşallah. ßenim bu konuda senin ve diğer arkadaşların fikir ve yardımlarına ihtiyacım var.. ßenim oğuşum yemek konusunda beni Çok zorluyordu şuan daha iyi kahvaltı yapıyor evde kreşe gidince de oradaki kahvaltıya yetşiyor onuda yiyor. öğle yemeğini bitiriyormuş. akşamüstü de sağlıklı atıştırma saatleri var onuda yiyor.. Akşamda inanır mısın aç oluyor ben yemez bu çocuk derken şaşırttı beni başlayalı 1 ayı geçti 2 kilo aldı :) İçekapanık ve bana aşırı bağımlıydı. evde düşün ben hangi odadaysam o oradaydı bunalıyordum bazen ve onun adına üzülüyordum. Şimdi beraber oyun saati yapıyoruz abimizde dahil oluyor. Sonra kendisi resim yapıyor hamur oynuyor yada oyuncak vs.. Ve uyuyana kadar susmuyor tekerlemeler, sorular, arkadaşlarıyla öğretmeniyle yaptıkları :)))) ßunlara seviniyorum..vpk verip almissin canim ya baya vucut yorulmustur insallah kalori diyetiyle basaricaksin . eline aldigin abur cubur a bak bana bunun ne faydasi varki de bide zararini dusun at cope . cpcuklarada evde bi gun belirle kendi elinle abur cubur yap onlarda yemesin . ben kestim abur cuburu cocuktan zaten 2yasina kadar hic vermedim . o geldi getirdi bu geldi getirdi alistrdilar . en sonunda cocuk alerji oldu cikolaatadan haftada 1 gun yapiom kek sut dilimi kurabiye falan yiyiyor :) sadce cicibebe yiyiyor gece oda belki krese gidince gecer . senin oglanda ne gibi degisiklikler oldu kresten sonra ve ne kadar surede canim ? ?