- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
O şimdi yarışta yenildi ya onu hazmedemiyor galiba ondan benle uğraşıyo bide meydan okuyodu yarışalım diye meydanı yaktım artık okuyamıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O şimdi yarışta yenildi ya onu hazmedemiyor galiba ondan benle uğraşıyo bide meydan okuyodu yarışalım diye meydanı yaktım artık okuyamıyo
Bunu birkaç kişi daha söyledi canım ama yok uzaktan bile akraba diyiliz ama insan evlendikten sonra eşler zamanla birbirine benziyormuş bizde 8 seneden sonra benzemeye başladı k galiba![]()
Yok artık okadarmı bebziyoz ya bunu ilk defa sen söyledin tamam benzeten oluyoduda ikiz gibi de değil belki resim ışıklandırma falan etkilemiştir O kadarda benzemiyoz yaa
Ya o kadar çok benziyorsunuz ki, eşin olduğunu bilmesem kardeşin derim..
ikizim desen de inanırdım valla![]()
Yok artık okadarmı bebziyoz ya bunu ilk defa sen söyledin tamam benzeten oluyoduda ikiz gibi de değil belki resim ışıklandırma falan etkilemiştir O kadarda benzemiyoz yaa![]()
Resim değişim yoksa herkes kocamı ikizim sanıcak![]()
Resim değişim yoksa herkes kocamı ikizim sanıcak![]()
Hehe napsakki acaba gözlüklerimi çıkarsamBu resim de sana benzemiyor onu nasıl yapsak![]()
Kıż fatimem bu resmim benziyomu![]()
Selam kizlar nasilsiniz?
Hepinizi cok ozledim, hala bebis gelmedi..
Ama ben gece uyurken, yururken vs epey zorlaniyorum.
Simdi hazirlaniyoruz Akini okula birakacagiz..
Gorusmek uzere:)
İnternetten dolayi Akşam giremedim yazdın sanırımİnternetimde sorunmu vardı benim haberim yok :)))
İnternetten dolayi Akşam giremedim yazdın sanırım![]()
Benim ki Allahtan inanıyorHehe bizimkinede diyodum horluyosun diye inanmadı ben horlamam dedi Birgün gece üşenmeden videoya çektim kendi bile inanamadı horladığına![]()
Kız bu kadar stres iyi değil artı çıkacaksın Allah korusunKilolarınız ne durumda canlarr ??
Stres başladı bende yinee
Güzel sonuçlar alsak keşkee![]()
Dün akşamda bekledim gelmedin bende nette sorun var sandımCanım o saadetim bana takmış bu aralar herşeyi benden biliyo![]()

Bence de baya benziyorlarYa alakasız birşey sorcam, eşinle akraba mısınız ?
Çok benziyorsunuz da![]()

Tatlımmmm hoşgeldin nasılsın. valla bende özledim seni. nişanın gelmemiş miydi bebiş nazlı çıktı anlaşılan acele etmiyor ♥ dikkat et kendine gülüm öpüyorumSelam kizlar nasilsiniz?
Hepinizi cok ozledim, hala bebis gelmedi..
Ama ben gece uyurken, yururken vs epey zorlaniyorum.
Simdi hazirlaniyoruz Akini okula birakacagiz..
Gorusmek uzere:)
Ay kuzum benimi bekledin misafirim vardı giremedim dün bi ara girdim sonra uyuya kalmışımDün akşamda bekledim gelmedin bende nette sorun var sandım![]()