• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK70: bide benimkini gör destan yazıyor

Hehe bizimkinede diyodum horluyosun diye inanmadı ben horlamam dedi Birgün gece üşenmeden videoya çektim kendi bile inanamadı horladığına:KK70:

Klasik horlayan tepkisi; ben horlamamm :KK70:
kızlar çok ayıp horlayanları sevelim koruyalım ,bende onlardan biriyim :D:D:D

Selam kizlar nasilsiniz?
Hepinizi cok ozledim, hala bebis gelmedi..
Ama ben gece uyurken, yururken vs epey zorlaniyorum.
Simdi hazirlaniyoruz Akini okula birakacagiz..
Gorusmek uzere:)
bende seni merak ediyodum canım ya , ayy senin numaranı bana ver bari ,bi kaç gün gelmiycek olsan ben meraktan çatlıycam :D

Selam kizlar nasilsiniz?
Hepinizi cok ozledim, hala bebis gelmedi..
Ama ben gece uyurken, yururken vs epey zorlaniyorum.
Simdi hazirlaniyoruz Akini okula birakacagiz..
Gorusmek uzere:)
Özgem ben kesin doğurmuştur diyodum senin bebiş in yeri rahat gelmek istemiyo :)))nişanı nda gelmişti bu yaramaz düğünü bekliyo galiba :KK70:

kızlar çok ayıp horlayanları sevelim koruyalım ,bende onlardan biriyim :KK70::KK70::KK70:

bende seni merak ediyodum canım ya , ayy senin numaranı bana ver bari ,bi kaç gün gelmiycek olsan ben meraktan çatlıycam :KK70:
Kimse eşimin eline su dökemez :anne:

kızlar çok ayıp horlayanları sevelim koruyalım ,bende onlardan biriyim :KK70::KK70::KK70:

bende seni merak ediyodum canım ya , ayy senin numaranı bana ver bari ,bi kaç gün gelmiycek olsan ben meraktan çatlıycam :KK70:

Sen yine iyi horluyorsun ben garip garip sesler çıkarıyorum:KK70: Yani bizimkiler öyle diyoorrr:oops:

Back
X