- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun fatimem,kurtulamadin su kasintidan bi,burayi dert etme iyi olmaya bak senHayırlı günler canlar..
Nasılsınız ?
Başım çatlıyor resmen, gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah da kaşınarak uyandım şimdi yeni yeni kendime geliyorum sayılır.. İhmal ettim burayı da
Hafif beslenelim lütfen bugün, yarın yüzümüz gülsün inşaAllah..![]()
geçmiş olsun fatimem,kurtulamadin su kasintidan bi,burayi dert etme iyi olmaya bak sen
gecmis plsun canm yaSana da geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi ??
Sorma ya bir gün bitecek diye bekliyorum işte![]()
gecmis plsun canm ya
Hayırlı günler kuzum geçmiş olsun. şimdi nasılsınHayırlı günler canlar..
Nasılsınız ?
Başım çatlıyor resmen, gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah da kaşınarak uyandım şimdi yeni yeni kendime geliyorum sayılır.. İhmal ettim burayı da
Hafif beslenelim lütfen bugün, yarın yüzümüz gülsün inşaAllah..![]()
Geçmiş olsun kuzum yüksekmiş bayaGünay din kizlar,tansiyonum 19 olmuş,ama okula geldim mecbur![]()
Edam kv nasıl oldu iyi migecmis plsun canm ya
cok iyi canim sabah 5te geldiesim 6dada ise gitti zavallim yaEdam kv nasıl oldu iyi mi
cok iyi canim saolSağol canım benim.. Kayınvaliden nasıl oldu ?
bu sessizlik hic iyi degil :)Kimse uğramamış neden acaba hafta sonuda değil. Perşembe bugün yarn eskiler gelir inşallah.
Hayırlı günler kuzum geçmiş olsun. şimdi nasılsın
Canim sampuanina tatli badem yağı katınca çabuk uzuyorCildim oldukca yagli devamli temizlemem gerekiyor benimde amanciddi cok yagli. Fakat saçlarım kuru ve cansiz. Saclarim kivir kivir epeeey uzundu. Sonra kuafore gittim. Asiri kisa kesti zor toplaniyordu. Sonra cit cita basladim devamli devamli derken saclarim iyice maaf oldu. Sonra uzayanlari da kestirdim. Artik bıraktım kendi haline. Saclarim omuzumun altinda kıvırcıkken ama daha fazla uzamiyor ya millet iki aya rapunzel mubarek