Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş goncam eline sağlık :)))Eki Görüntüle 1923431
Hırkam ilerliyor bir kolu kaldı
Hemde ne nazli cikti Demetim..Iyi aksamlar:)
Yawrukush nasilsin guzelim, nazli cikti pasamiz. Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah.
gogo2405 cok guzel ormussun ablacigim masallah. Beni nufusuna alir misin
Menu
Sabah
Yumurtali ekmek (2 dilim), salata ve ayran
Aksam
Firinda levrek, salata ve salgam
Su:3 litre+
Egzersiz:30 dk yuruyus
Iyi dinlenmeler ablam...Günaydınlar. Nöbet bitti eve dönüş başladı.
Hemde ne nazli cikti Demetim..
Uyumak, yurumek, oturmak hersey zorlasti..
Hayirlisi ile gelir insallah..
Sen nasilsin canim?
Iyi dinlenmeler ablam...
Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsinHayırlı akşamlar canlar..
Gelemedim bugün pek, dışardaydım, alış-veriş falan derken vaktim olmadı..
Söylemeyi unuttum, pazar günü kardeşimin nişanı var..
O yüzden pazartesiye kadar yokum ben![]()
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin Aras bebiş :)Canim ayaklarina masaj yap, karnini hafifce saat yonunde ovala, yemekten sonra gazini cikart, yanindayken yuz ustu yatir arada gazini rahat cikartsin..
Asyam 19una kadar kendi istegiyle gelmezse bebek suni sanci ile dogumu baslatacak doktor, hayirlisi insallah..
Kolay gelsin canımGünaydınlar. Nöbetçiyim ben yine gidiyorum hastaneye
Harikasın :)gunaydin haydi bakalim yuruyuseee :)![]()
Az yemişsin sanki canımDun Menu :
Sabah: salam bir dilim
Domates
Salatalik
Yarim silim ekmek
Sekersiz cay
Ara: bir portakal
Oglen: 1 lahmacun ayran
Aksam: -
Spor:12150
Su 1.5 l
Canım zor gerçekten de bizim kız da çok gazlıydı 4 aydan sonra geçti yavaş yavaş.. Akşam oldu mu karabasan çökerdi üzerime hiç susmazdı sürekli ağlardıo söylediklerinin hepsini yapıyorum gülüm,yinede ağlamaktan halsiz düşüyor artık kuzumdr damla verdi biraz rahatlattı o damla.sanki ne yiyolarda böyle gaz oluyor yavrum ya.
seninde az kalmış hadi hayırlısıyla al yavrunu kucağınaRabbim bir sesle kurtarsın inşallah
![]()
menü su spor güzel :)DÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak limonlu su
azcıcık beyaz peynir
1tatlı kaşıgı lor
1tatlı kaşıgı keci boynuu pekmezi(bogazım için yedim)
2ceri domates
yarım dilim tam tahıllı ekmek
1nescafe
1avuc cig badem
ÖĞLE
1kase corba
nohut yemegi 1kepce
1kaşık pilav
1kase yogurt
1ayva
AKŞAM
2kaşık corba
2tane tavuk ızgara
1kase salata
1bardak süt
1avuc badem
3,5lt su
30dkka yürüyüş
Geçmiş olsun canımToparlandım şükür ya. azcıcık kaldı oda giderse tamammımdır.
nasıl durdun bu kadar az yemekle maşallah :)Selam kızlar :)))
Bugünkü menüm
Sabah
1 elma
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1dilim ekmek
Akşam
2 kase ćorba
2mandalina
Yarım muz(toplamda 1010 kalori)
Spor:50 mekik
30 basen hareketi
10 dakika bisiklet
Su:2 litre
@AKovser@gogo
bebekle çok zor canım haklısın. hazır gıdalar sağlıksız biliyorum ama böyle zamanda kurtarıcı oluyolar. buzluğa atmak da iyi oluyor tabii.Kızlar menum
Sabah
4 kuru pasta 1bardak şekersiz çay
Ara 1 elma 1 mandalina
Ara bir kaç kuru pasta
Aksam dönermenu berbat biliyorum dizginleyin beni.oğlan dan yemek hazırlamaya fırsat bulamadım aslinda ama düzen kurmak gerek
Amin canımHaberleri yeni gordum... Sehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin insallah.
ayy ne güzell yapıyorsun.bende yapıcam artık mecbur.100 le doğuma girdim bakalım şu an kaç çıkıcam ama 100 falan değilimdir 80lerdeyimdir.son ay vucudum ödem doldu.toparlamam lazım bir an önce.ama çevrem hiç doğum kilon kalmamış diyor gören şaşırıyor ben 69 ları gördüğüm için bu halim fazla geliyorBenim en çok faydalandigim şey buzluk. Her şeyi koyarım mesela ekmek köy ekmeğini yada çavdar buğday ekmeği dilimletip poşetle koy. Yeşil mercimek fasulye nohut börülce falan haşla koy. Kırmızı mercimek çorbasını fazla yapıp koyabilirsin. Pilavdan artanı koy çorbada değerlendir buğday kara buğday haşla koy. Pisirdigin her şeyden artani koyup öbür hafta çıkar. Sarma dolma yapıp atıyorum ben.
Tabi ki tadı taze gibi olmuyor ama zor durumlarda kurtarıcı.
damlada pek rahatlatmıyor ya bence gülüm kendini sıkmaktan domates gibi oluyor.zeytin yağı verdim 1 çay kaşığı o iyi geldi bugün biraz yattı sabahtan.evet bebekle çok zor oluyor geçen 2 saat wc ye gidemedim çoğu zaman wc ye gitmeyi unutuyorumHayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin Aras bebiş :)
Kolay gelsin canım
Harikasın :)
Az yemişsin sanki canım
Canım zor gerçekten de bizim kız da çok gazlıydı 4 aydan sonra geçti yavaş yavaş.. Akşam oldu mu karabasan çökerdi üzerime hiç susmazdı sürekli ağlardıdamla rahatlatır biraz, acıelma yağı var masaj için hoş bizimkinde işe yaramadı ama dene istersen, sıcak su torbası koyabilirsin karnına ayaklarına. Yüzüstü yatırabilirsin koluna sırtını sıvazlayıp gazını çıkarır. Zamanla azalacak inşallah sabret canım.
menü su spor güzel :)
Geçmiş olsun canım
nasıl durdun bu kadar az yemekle maşallah :)
bebekle çok zor canım haklısın. hazır gıdalar sağlıksız biliyorum ama böyle zamanda kurtarıcı oluyolar. buzluğa atmak da iyi oluyor tabii.
Amin canım![]()
bende 6 ay fon makinasi kullandim cocuktaHayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin Aras bebiş :)
Kolay gelsin canım
Harikasın :)
Az yemişsin sanki canım
Canım zor gerçekten de bizim kız da çok gazlıydı 4 aydan sonra geçti yavaş yavaş.. Akşam oldu mu karabasan çökerdi üzerime hiç susmazdı sürekli ağlardıdamla rahatlatır biraz, acıelma yağı var masaj için hoş bizimkinde işe yaramadı ama dene istersen, sıcak su torbası koyabilirsin karnına ayaklarına. Yüzüstü yatırabilirsin koluna sırtını sıvazlayıp gazını çıkarır. Zamanla azalacak inşallah sabret canım.
menü su spor güzel :)
Geçmiş olsun canım
nasıl durdun bu kadar az yemekle maşallah :)
bebekle çok zor canım haklısın. hazır gıdalar sağlıksız biliyorum ama böyle zamanda kurtarıcı oluyolar. buzluğa atmak da iyi oluyor tabii.
Amin canım![]()
dertten tasadan kg mi kaliyor canim bende 92 ile dogurdum hamile kaldigim kiloya yani 72 ye 1 haftada indim . uzuntuden hastanelerde surunmekten . verirsin sende acele etme yavas yavas gider canmayy ne güzell yapıyorsun.bende yapıcam artık mecbur.100 le doğuma girdim bakalım şu an kaç çıkıcam ama 100 falan değilimdir 80lerdeyimdir.son ay vucudum ödem doldu.toparlamam lazım bir an önce.ama çevrem hiç doğum kilon kalmamış diyor gören şaşırıyor ben 69 ları gördüğüm için bu halim fazla geliyor
ne dedi esin gaza geldi sende :)damlada pek rahatlatmıyor ya bence gülüm kendini sıkmaktan domates gibi oluyor.zeytin yağı verdim 1 çay kaşığı o iyi geldi bugün biraz yattı sabahtan.evet bebekle çok zor oluyor geçen 2 saat wc ye gidemedim çoğu zaman wc ye gitmeyi unutuyorumama ipin ucunu tutmak lazım eşimde bi laf etti dün gıcık oldum kesin verdim kararı oda gaz oldu bana
![]()
evet kesinlikle aslinda buyuk dondurucudan lazim ya bende cok istiyorum . insallah ev alinca . salcayi sogani kavuruon ation ne tapacaksan sicak su bi haşım kaynio tamamdir :) yemek hazirBenim en çok faydalandigim şey buzluk. Her şeyi koyarım mesela ekmek köy ekmeğini yada çavdar buğday ekmeği dilimletip poşetle koy. Yeşil mercimek fasulye nohut börülce falan haşla koy. Kırmızı mercimek çorbasını fazla yapıp koyabilirsin. Pilavdan artanı koy çorbada değerlendir buğday kara buğday haşla koy. Pisirdigin her şeyden artani koyup öbür hafta çıkar. Sarma dolma yapıp atıyorum ben.
Tabi ki tadı taze gibi olmuyor ama zor durumlarda kurtarıcı.
Doğumdan sonra vücudun kendini toparlayıp eski halini bulması 1 seneyi buluyor canım çok zorlama kendini.ayy ne güzell yapıyorsun.bende yapıcam artık mecbur.100 le doğuma girdim bakalım şu an kaç çıkıcam ama 100 falan değilimdir 80lerdeyimdir.son ay vucudum ödem doldu.toparlamam lazım bir an önce.ama çevrem hiç doğum kilon kalmamış diyor gören şaşırıyor ben 69 ları gördüğüm için bu halim fazla geliyor
Çok kötü zamanlardayiz Allah korusun evlatlarımızı askerimizi polisimizi o pisliklerinde cezasını versin.sehitlerimize allah rahmet eylesin . lanet olsun bu terore ya bi milletimizin yakasini birakmadilar . dun uzuntuden yanaklarim morardi esim geldi dedi yanaklarina noldu bilmiorum dedim . korktu oda bayagi .. allah bildigi gibi yapsin onlari. gecen izmirdede arayistalardi 2 tane kadin hava limanini alisveris merkezini metroyu kesfe cikmislar allah kahretsin yuzsuzler guluolar bide . onlar yuzunden metroya binemiorum cocugumla kactir yakaladilar tam katliam yapacaklarken izmirde . izmir polisi cok dikkatli bu konuda . daha bisi yapamadilar ama deniceklerdir genede . rabbim ayaklarini dolandirsin onlarin firsat vermesin insallah . ..
sehit olanlar cok mubarek bi zamanda vefat ettiler . insallah peygamber efendimizinde sefaatini kazandilar . allahim cennetine dahim etsin ..
Bu yaz aldık dondurucu uyguna denk geldi hemde çok iyi oldu aklımda olupta atamadığım şeylerde vardı attım dondurucuya.evet kesinlikle aslinda buyuk dondurucudan lazim ya bende cok istiyorum . insallah ev alinca . salcayi sogani kavuruon ation ne tapacaksan sicak su bi haşım kaynio tamamdir :) yemek hazir