• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ayaklarina masaj yap, karnini hafifce saat yonunde ovala, yemekten sonra gazini cikart, yanindayken yuz ustu yatir arada gazini rahat cikartsin..
Asyam 19una kadar kendi istegiyle gelmezse bebek suni sanci ile dogumu baslatacak doktor, hayirlisi insallah..
o söylediklerinin hepsini yapıyorum gülüm,yinede ağlamaktan halsiz düşüyor artık kuzum:olamaz:dr damla verdi biraz rahatlattı o damla.sanki ne yiyolarda böyle gaz oluyor yavrum ya.
seninde az kalmış hadi hayırlısıyla al yavrunu kucağına:KK200:Rabbim bir sesle kurtarsın inşallah:dua:

Günaydin sekerler nasiliz bakalim ben seyhan ablaniz özledim hepinizi özge dogurdumu kizlar asyam hayirli olsun bebisin sanki demetide gördüm gibi gonca eda saadet öptüm hepinizi kizlar fatime senide hayirli olsun nisaniniz
Hoşgeldin Seyhan iyiyim bildiğin gibi işte iş güç ev. Özge dogurmadi henüz.
kaptanım günaydın:KK200:beni yine kabul edermisiniz aranızaa:oops:
Tabi ki alırız başla menü paylaşmaya

Günaydin sekerler nasiliz bakalim ben seyhan ablaniz özledim hepinizi özge dogurdumu kizlar asyam hayirli olsun bebisin sanki demetide gördüm gibi gonca eda saadet öptüm hepinizi kizlar fatime senide hayirli olsun nisaniniz
Seyhan ablacim nasılsın resimden anladım sen olduğunu. valla bende özledim ne zaman geliyorsun takıma ;) özge daha Dogurmadi Aras bebek nazlı çıktı abla. demette döndü evet sende gel takım senlensin öpüyorum

DÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak limonlu su
azcıcık beyaz peynir
1tatlı kaşıgı lor
1tatlı kaşıgı keci boynuu pekmezi(bogazım için yedim)
2ceri domates
yarım dilim tam tahıllı ekmek

1nescafe

1avuc cig badem

ÖĞLE
1kase corba
nohut yemegi 1kepce
1kaşık pilav
1kase yogurt

1ayva

AKŞAM
2kaşık corba
2tane tavuk ızgara
1kase salata

1bardak süt
1avuc badem
3,5lt su
30dkka yürüyüş

Mutlu haftasonları canlarr :)

İyi akşamlar kızlar tabloyu gördüm çok fena ben 100 gr verdim diye üzülüyordum noldu bizim takıma , motivasyon mu lazım ne lazım söyleyin
Dahlia_ Dahlia_ hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim canım :)

Fatimem kardesine mutluluklar diliyorum gulum, Allah tamamina erdirsin... Dahlia_ Dahlia_

İnşaAllah Özgem, çok sağol :)

günaydın fıstıklar :)

Dahlia_ Dahlia_ kız sen daha küçüksün kardeşin daha da küçük ne nişanı :KK70: Allahım ben evde kaldım küçücük bebeler bile evleniyo :KK70:

Yawrukush Yawrukush özgecim inşallah hayırlısıysa 19 u olmadan kendiliğinden gelir bebiş

:KK70:Deli yaa ne evde kalmasıııı... Herkes aynı yaşta mı evleniyor sankii :p

Sadece nişan canım, evlilik yok ortada :))
Benim gibi o da 19 yaşında nişanlanıyor işte :)) Hatta ben 18 yaşımda sözlenmiştim :KK23:
Gördüğün gibi 22 oldum daha evlenmedim :))

Teşekkür ederim Seyhan ablam :)

Aleyküm selam canaım :)
Enerjin yerinde maşaAllah :)
Toparlandın mı biraz ?

Back
X