• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mutlu haftasonları canlarr :)

Teşekkür ederim canım :)

İnşaAllah Özgem, çok sağol :)

:KK70:Deli yaa ne evde kalmasıııı... Herkes aynı yaşta mı evleniyor sankii :p

Sadece nişan canım, evlilik yok ortada :))
Benim gibi o da 19 yaşında nişanlanıyor işte :)) Hatta ben 18 yaşımda sözlenmiştim :KK23:
Gördüğün gibi 22 oldum daha evlenmedim :))

Teşekkür ederim Seyhan ablam :)

Aleyküm selam canaım :)
Enerjin yerinde maşaAllah :)
Toparlandın mı biraz ?
Toparlandım şükür ya. azcıcık kaldı oda giderse tamammımdır.

Menum
Sabah yarım simit peynir çay az reçel

Öğlen 1 kepçe çorba haslama et 2 kaşık kapuska

Ara yarım elma yarım portakal

Akşam yarım börek ve karnabahar yemeği

Nescafe içiyorum 2 bisküvi

Su 2.5 lt
Spor yok nöbetteyim.

IMG_20161209_153334.webp

Hırkam ilerliyor bir kolu kaldı

günaydın fıstıklar :)

Dahlia_ Dahlia_ kız sen daha küçüksün kardeşin daha da küçük ne nişanı :KK70: Allahım ben evde kaldım küçücük bebeler bile evleniyo :KK70:

Yawrukush Yawrukush özgecim inşallah hayırlısıysa 19 u olmadan kendiliğinden gelir bebiş
Insallah canim benim:)

Günaydin sekerler nasiliz bakalim ben seyhan ablaniz özledim hepinizi özge dogurdumu kizlar asyam hayirli olsun bebisin sanki demetide gördüm gibi gonca eda saadet öptüm hepinizi kizlar fatime senide hayirli olsun nisaniniz
Hosgeldin Seyhan ablacim:)
Ben hala dogum yapmadim ..
19una kadar kendi istegiyle gelmezse bebis suni sanciyla dogumu baslatacaklar..
Hayirlisi olsun..
Sen nasilsin ablam?

o söylediklerinin hepsini yapıyorum gülüm,yinede ağlamaktan halsiz düşüyor artık kuzum:olamaz:dr damla verdi biraz rahatlattı o damla.sanki ne yiyolarda böyle gaz oluyor yavrum ya.
seninde az kalmış hadi hayırlısıyla al yavrunu kucağına:KK200:Rabbim bir sesle kurtarsın inşallah:dua:
Damlada ise yariyor gulum, Allah sifa versin..
Amin insallah canim...

DÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak limonlu su
azcıcık beyaz peynir
1tatlı kaşıgı lor
1tatlı kaşıgı keci boynuu pekmezi(bogazım için yedim)
2ceri domates
yarım dilim tam tahıllı ekmek

1nescafe

1avuc cig badem

ÖĞLE
1kase corba
nohut yemegi 1kepce
1kaşık pilav
1kase yogurt

1ayva

AKŞAM
2kaşık corba
2tane tavuk ızgara
1kase salata

1bardak süt
1avuc badem
3,5lt su
30dkka yürüyüş
Nasil oldun canim?

Eki Görüntüle 1923431
Hırkam ilerliyor bir kolu kaldı
Cok guzel olmus ablacim gule gule giyin..

Kızlar menum
Sabah
4 kuru pasta 1bardak şekersiz çay

Ara 1 elma 1 mandalina

Ara bir kaç kuru pasta
Aksam döner :KK43:menu berbat biliyorum dizginleyin beni.oğlan dan yemek hazırlamaya fırsat bulamadım aslinda ama düzen kurmak gerek

Kızlar menum
Sabah
4 kuru pasta 1bardak şekersiz çay

Ara 1 elma 1 mandalina

Ara bir kaç kuru pasta
Aksam döner :KK43:menu berbat biliyorum dizginleyin beni.oğlan dan yemek hazırlamaya fırsat bulamadım aslinda ama düzen kurmak gerek
Canım söyle yapabilirsin : bebek uyudu yemek yapmaya fırsatın olduğunda fazla yap buzluğa koy birazını. Güvendiğin arkadaşın olur annen olur birisinden yardım işte ya senin için yemek yapsın kaplara böl buzluğa at yada bebeğine baksın sen yap. Bebegimede bakarım her işimi yaparım diye kendini paralama yardım almaktan çekinme.

Iyi aksamlar:)

Yawrukush Yawrukush nasilsin guzelim, nazli cikti pasamiz. Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah.

gogo2405 gogo2405 cok guzel ormussun ablacigim masallah. Beni nufusuna alir misin:p

Menu
Sabah
Yumurtali ekmek (2 dilim), salata ve ayran

Aksam
Firinda levrek, salata ve salgam

Su:3 litre+
Egzersiz:30 dk yuruyus

Iyi aksamlar:)

Yawrukush Yawrukush nasilsin guzelim, nazli cikti pasamiz. Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah.

gogo2405 gogo2405 cok guzel ormussun ablacigim masallah. Beni nufusuna alir misin:p

Menu
Sabah
Yumurtali ekmek (2 dilim), salata ve ayran

Aksam
Firinda levrek, salata ve salgam

Su:3 litre+
Egzersiz:30 dk yuruyus
Alırım tabi ne demek bedavadan yorumunda oluverir

Canım söyle yapabilirsin : bebek uyudu yemek yapmaya fırsatın olduğunda fazla yap buzluğa koy birazını. Güvendiğin arkadaşın olur annen olur birisinden yardım işte ya senin için yemek yapsın kaplara böl buzluğa at yada bebeğine baksın sen yap. Bebegimede bakarım her işimi yaparım diye kendini paralama yardım almaktan çekinme.
Annem hiç yardım etmiyor bebeğin yanında dur diyorum kaçmaya yer arıyor.en mantıklı si buzluga atmak.toparlamam lazım

Annem hiç yardım etmiyor bebeğin yanında dur diyorum kaçmaya yer arıyor.en mantıklı si buzluga atmak.toparlamam lazım
Benim en çok faydalandigim şey buzluk. Her şeyi koyarım mesela ekmek köy ekmeğini yada çavdar buğday ekmeği dilimletip poşetle koy. Yeşil mercimek fasulye nohut börülce falan haşla koy. Kırmızı mercimek çorbasını fazla yapıp koyabilirsin. Pilavdan artanı koy çorbada değerlendir buğday kara buğday haşla koy. Pisirdigin her şeyden artani koyup öbür hafta çıkar. Sarma dolma yapıp atıyorum ben.
Tabi ki tadı taze gibi olmuyor ama zor durumlarda kurtarıcı.

Back
X