Guldugume bakma sinirlendim içten içeensenmi kalinlasti dedi para bende deseydin :) hey allahim :) benimkide kaslı karim dio massallah dio vurdunmu devirirsin dio
yok kiz ne sinirlencen hayatta takilcak daha cok ciddi seyler var . en azindan bunun cozumu var :)))Guldugume bakma sinirlendim içten içeama ona bişe demedim
tabi xanim adamdan eminsen hic bi supen yoksa ne uzatican bak yasinda gecti
saolun kizlar :)
saadetim vallahi guzel bi soru ama cvp yap ozge bilir kesin ... bendr yakinda tutucam cok borc var
Bulsam kapatcam canımİyi akşamlar kızlar..
Geldim ama çok yorgunum, yarından yine buradayım inşaAllah..
Ablam o özelliği kapatmanın yolu oluyor bildiğim kadarıyla, bir baksana sen de, kapatıp kurtulursun..
Amin inşaAllah, çok teşekkür ederim canım :)
Demeti nufusuma alıyom ogluda torunum olcakbedavada torunmu oluomus anlamadim :/ konu ne ?
canim hayrlisi olsun :) kardesin senden once evlencek herhal
Geçmiş olsun canımMerhabalar cok hasta oldum yatiyordum yazamadim annem trefulu icirip durdu uyudum hepp :)
ewet yakinda sana baston hediye alicammm dugun hediyesiahaha yaşlandım mı diyorsunnn
Bende bu sen hiç tutamadım daha 20 tane vartabi xanim adamdan eminsen hic bi supen yoksa ne uzatican bak yasinda gecti
saolun kizlar :)
saadetim vallahi guzel bi soru ama cvp yap ozge bilir kesin ... bendr yakinda tutucam cok borc var
hayrlisi olsun canim :)) neyin kapatma ozellliginiBulsam kapatcam canım
Demeti nufusuma alıyom ogluda torunum olcak
Geçmiş olsun canım
Bende bu sen hiç tutamadım daha 20 tane var
Ramazanda doğum yaptım malum:
yaaa nie ki ?
benimde hamilelik sut verme falan derken oooo cookk
allah buyuktur canm ne guzel tutuon iste :)Ramazanda doğum yaptım malum
Akıllı klavye var ya telefonda onu kapatmam lazım bi bakayım tekrar hatirlamiskenhayrlisi olsun canim :)) neyin kapatma ozellligini
ariosun ?
ewet yakinda sana baston hediye alicammm dugun hediyesiiyyykkkk cok igrencim sogudu buralar
Allah kolaylik versin canim..Hamdolsun kuzum. Ev&is:) Pasanin nazi niyazi da ayri
Amin canim..Haberleri yeni gordum... Sehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin insallah.
Allahim sehitlerimize rahmet etsin, yaralilarada acil sifalarsehitlerimize allah rahmet eylesin . lanet olsun bu terore ya bi milletimizin yakasini birakmadilar . dun uzuntuden yanaklarim morardi esim geldi dedi yanaklarina noldu bilmiorum dedim . korktu oda bayagi .. allah bildigi gibi yapsin onlari. gecen izmirdede arayistalardi 2 tane kadin hava limanini alisveris merkezini metroyu kesfe cikmislar allah kahretsin yuzsuzler guluolar bide . onlar yuzunden metroya binemiorum cocugumla kactir yakaladilar tam katliam yapacaklarken izmirde . izmir polisi cok dikkatli bu konuda . daha bisi yapamadilar ama deniceklerdir genede . rabbim ayaklarini dolandirsin onlarin firsat vermesin insallah . ..
sehit olanlar cok mubarek bi zamanda vefat ettiler . insallah peygamber efendimizinde sefaatini kazandilar . allahim cennetine dahim etsin ..
19aralik gulum...Yawrukush canim dogum ne zamn yapacaksin yani suni sanci tarihin ne zamn
Gecmis olsun canim...Merhabalar cok hasta oldum yatiyordum yazamadim annem trefulu icirip durdu uyudum hepp :)
Begendiginiz krese mi canim?kizlar yarin yarim gun benim oglani yazdircaz krese :)
Canim ac kalmiyorsan, tamamen doyuyorsan sorun yok..Slm kızlar nasılsınız. bişi soracaktım ya ben oruç tutuyorum ya genellikle aldığım kalori 700 falan bu şekilde sağlıklı kilo verir miyim sizce kafam çok karışıkAma doyuncaya kadar bazen fazlasini bile yiyorum.
Iyi diyeyim iyi olayim Fatimem..Yawrukush Nasılsın canımmm ? :)
Iyi diyeyim iyi olayim Fatimem..
Dun Istanbulda patlama oldu, bir suru sehit ve yaralilar var, bizimde icimiz yandi
Bir yandan da Aras bebek dogmuyor, ben epey agirlastim, agrilar vs derken yuvarlaniyorum kelimenin tam manasiyla gulum..
Sen nasilsin, safak 20 mi oldu :)
Amin canim..Biliyorum canımm
Nasıl üzücü, kaç eve ateş düştü resmen
Allah elbet cezasını verecek bütün bunları yapanların..
Az kaldı inşaAllah, bir an önce gelsin Aras bebek, anneyi bu kadar yormak olmaz ama :)
Çok şükür canım, iyi olmaya çalışıyorum, 20 gün sonra çok daha iyi olurum inşaAllah :)
Olsun erkek Milleti güven olmaz bunlarayok kiz ne sinirlencen hayatta takilcak daha cok ciddi seyler var . en azindan bunun cozumu var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?