- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Canlar benim hafif hafif sancilarim basladi..
Birazcik kanamamda oldu, heralde Aras Bey geliyor:)
Hepinize dua edecegim, sizlerde bana dua edin olur mu?
Haberdar edecegim, Allaha emanet...
Ya aslında iyiyim. ama burnum ve bogazım hala tıkalıIyi yaptın gülüm iyileştin mi biraz
Azimle ve sabırla vericez gülümgünaydın kızlar işimiz bitti hastanede erken döndük şükür
kilo bildirimim 85 Bismillah dedim bakalım hedef 60 çokk yol var daha
Allah yardımcın olsun kuzum bir avazda inşallahCanlar benim hafif hafif sancilarim basladi..
ayyyyy çok heyecanlıııııı hadi bismillah ,çabucak olup bitsin inşallah özgem ,kendini toparlar toparlamaz haber ver lütfen,dualarım hem seninle hem bebekle :)Canlar benim hafif hafif sancilarim basladi..
Günaydın arkadaşlar ben de artık sizinleyim :)
Tamamen kesmiyorum sonuçta çorbada baklagillerde vs var diye ekmek yemiyorum özgem. he valla sağlıkla doğsa da paşa sende takıma daha erken dünmüş olursunbende iyiyim şükür bugün evlilik yıl dönümümüz hazırlık yapıyorum
hosgeldin canimGünaydın arkadaşlar ben de artık sizinleyim :)
Rabbim yardım etsin özgem bir avazda kurtarsin duamdasınCanlar benim hafif hafif sancilarim basladi..
Bende iyiyim koşturmaca iş bitmiyor öyle böyle geçiyor işte.Ya aslında iyiyim. ama burnum ve bogazım hala tıkalı
sen nasılsın canım
Bende iyiyim koşturmaca iş bitmiyor öyle böyle geçiyor işte.Ya aslında iyiyim. ama burnum ve bogazım hala tıkalı
sen nasılsın canım
Allah razi olsun kuzumSelam.. Mutlu haftalar canlar..
Pazartesi bildirimleriniz nerdee ??
Hoşgeldin canım aramıza :)
Nice mutlu, huzurlu senelere canım benim :)
Çok şükürr, cumaya kadar daha da azalır inşaAllah :)
Cok sevindim canim hayirli olsun:)evet canim begendigimize obur krese bedava deseler vermem zaten yawrumu :)
19u he az kaldi ahhh bi saglikla dogur insallah . hareketleri baya artik bellidir kafasi ayaklari :) o duygu harika bisi geriliyor . bi taraftan ayagi cikio bi taraftan kafasiben esime elletirdim kafasini adam yerden sekerdi korkudan ayyy ne gulerdim ne korkuturdum onu diorum nie korkuon cocugun o senin icin
Aramiza hosgeldin canim ben eski uyelerden Ozge:)Günaydın arkadaşlar ben de artık sizinleyim :)
Nice birlikte mutlu,saglikla, huzurlu yildonumlerine Hazalim..:)Tamamen kesmiyorum sonuçta çorbada baklagillerde vs var diye ekmek yemiyorum özgem. he valla sağlıkla doğsa da paşa sende takıma daha erken dünmüş olursunbende iyiyim şükür bugün evlilik yıl dönümümüz hazırlık yapıyorum
Tesekkurler canim:)İnşallah en hayırlı bir şekilde gelir Aras bey dualarımız seninle
Sagol kuzum bende sana dua ettim bol bol..ayyyyy çok heyecanlıııııı hadi bismillah ,çabucak olup bitsin inşallah özgem ,kendini toparlar toparlamaz haber ver lütfen,dualarım hem seninle hem bebekle :)
Sagolasin Fatimem:)Allah yardımcın olsun canım benim...
Sagol Demetim:)Selam canlar, enerjik bir hafta dilerim. Kilom sabit.
Yawrukush Allah kolaylik versin gulum, saglikla kucagina alirsin insallah
Amin canim tesekkurler:)
Canim sana,tum kizlara dua ettim bol bol..Canım benim Allah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina alabilmeni nasip etsin yavrunu..Sana yazmak icin gireyim dedim topige ki mesajini gördüm
Topige ilk gün girdim ve senin hamile olmana ve afacan bi oglusun olnasina rağmen ilgin alakab bian bile el çekmeyisin bana asırı moral motive ve istek vermisti.. menülerimi zevkle heycanla paylaşıyodum akşamları ama senin malum şartlardan dolayı olmayışın beni de dusurdu fazlasiyla sana coook cok alismisim iyi geliyodu menulerimr gaz verisin .kendi psikolojim de hepsinden cok etken tabiiki gelmeyisime.. neyse velhasılı kelam hayirlisi olsun herkes icin.. hakkını helal et sen de kuzum.. Evlatlarınla upuzun saglikli bi omur nasip etsin Mevla'm
Amin Hazalim..Rabbim yardım etsin özgem bir avazda kurtarsin duamdasın
epidural ne oluyo ,dur internetten bakarım ben , şimdi hastaneye mi yattın bugün geliyomuCanlar her sey yolunda epidural aldim, sagligim,keyfim yerinde
Adas sonunda geliyor
Hepinize tek tek ismen dua ettim hatta birkac defa..
Mutlaka haberdar edecegim, dualariniz, guzel dilekleriniz icin tesekkurler
evet canim hastaneye yattim, epidural anestezi, belden asagisini uyusturan..epidural ne oluyo ,dur internetten bakarım ben , şimdi hastaneye mi yattın bugün geliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?