gule gule kullan canm :)Doğumdan sonra vücudun kendini toparlayıp eski halini bulması 1 seneyi buluyor canım çok zorlama kendini.
Çok kötü zamanlardayiz Allah korusun evlatlarımızı askerimizi polisimizi o pisliklerinde cezasını versin.
Bu yaz aldık dondurucu uyguna denk geldi hemde çok iyi oldu aklımda olupta atamadığım şeylerde vardı attım dondurucuya.
Maşallah ensen kalinlasmis aşkım dedine dedi esin gaza geldi sende :)
Bende tele indirdim fon makinası sesini ise yarıyor gerçektenbende 6 ay fon makinasi kullandim cocuktakomik ama gercek :) tele yukledik ama ise yaramadi. fin makinasin soguk kismini actik sabaha kadar . en sonunda yandı fon makinasi :) ama 4 aydan sonra kesfettik . cok zor ya biz butun damlalari denedik ne paralar verdik bi ise yaramadi . aci elma yaginida denedik diger adi adacayi yagidir. sicak su masj hic bisi yaramadi . otuzden 2ci cocuktan cok korkarim . istemiyorum . tabi rabbim bilir . ama zor gazli cocuk normal gaz degil . kolik bi hastalik gaz hastaligi malesef . seninki ufakmi daha :)
tam bugday ekmeginin kalorisi ck yuksek istersen kepekli tuket :) bide su yok :)Kızlar menum
Sabah
Peynir
3 zeytin
Salatalık domates şekersiz çay
Öğlen
Haşlama tavuk
Salata Yoğurt
2 dil tambugday ekmeği
Aksam
Kıymalı yumurta
Domates salatalık çay
Maşallah ensen kalinlasmis aşkım dedisinir oldum.bende hastane de çok yiprandim onun da etkisiyle oldu da olsun dikkat etmek lazım.yarın tartilicam ama tahminen 85 civarında yim dir.
Bedavadan torunumda oluverir yazmıştım ben yaa oynamiyom bu tlf sinir ediyo beni
Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin Aras bebiş :)
Kolay gelsin canım
Harikasın :)
Az yemişsin sanki canım
Canım zor gerçekten de bizim kız da çok gazlıydı 4 aydan sonra geçti yavaş yavaş.. Akşam oldu mu karabasan çökerdi üzerime hiç susmazdı sürekli ağlardıdamla rahatlatır biraz, acıelma yağı var masaj için hoş bizimkinde işe yaramadı ama dene istersen, sıcak su torbası koyabilirsin karnına ayaklarına. Yüzüstü yatırabilirsin koluna sırtını sıvazlayıp gazını çıkarır. Zamanla azalacak inşallah sabret canım.
menü su spor güzel :)
Geçmiş olsun canım
nasıl durdun bu kadar az yemekle maşallah :)
bebekle çok zor canım haklısın. hazır gıdalar sağlıksız biliyorum ama böyle zamanda kurtarıcı oluyolar. buzluğa atmak da iyi oluyor tabii.
Amin canım
bedavada torunmu oluomus anlamadim :/ konu ne ?İyi akşamlar kızlar..
Geldim ama çok yorgunum, yarından yine buradayım inşaAllah..
Ablam o özelliği kapatmanın yolu oluyor bildiğim kadarıyla, bir baksana sen de, kapatıp kurtulursun..
Amin inşaAllah, çok teşekkür ederim canım :)
gecmis olsun canm trefulu nedir :)Merhabalar cok hasta oldum yatiyordum yazamadim annem trefulu icirip durdu uyudum hepp :)
bedavada torunmu oluomus anlamadim :/ konu ne ?
canim hayrlisi olsun :) kardesin senden once evlencek herhal
Merhabalar cok hasta oldum yatiyordum yazamadim annem trefulu icirip durdu uyudum hepp :)
kizlar yarin yarim gun benim oglani yazdircaz krese :)
Hayırlı olsun kuzumkizlar yarin yarim gun benim oglani yazdircaz krese :)
Suyu yazarken tel dondu :)2 lttam bugday ekmeginin kalorisi ck yuksek istersen kepekli tuket :) bide su yok :)
tabi xanim adamdan eminsen hic bi supen yoksa ne uzatican bak yasinda gectiDemet Gonca ablaya beni nüfusuna alır mısın demiş, Gonca abla da alırım, bedavadan da torunum olur diyor :))
Teşekkür ederim canımm...
Valla orası hiç belli değil, bizde de ilerleme varr belki 3-4 ay sonra evlebilirizz
Hayırlı olsun Edammm
saolun kizlar :)Hayırlı olsun kuzum
saadetim vallahi guzel bi soru ama cvp yap ozge bilir kesin ... bendr yakinda tutucam cok borc varSlm kızlar nasılsınız. bişi soracaktım ya ben oruç tutuyorum ya genellikle aldığım kalori 700 falan bu şekilde sağlıklı kilo verir miyim sizce kafam çok karışıkAma doyuncaya kadar bazen fazlasini bile yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?