Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gule gule kullan canm :)

Bende tele indirdim fon makinası sesini ise yarıyor gerçekten

Kızlar menum
Sabah
Peynir
3 zeytin
Salatalık domates şekersiz çay

Öğlen
Haşlama tavuk
Salata Yoğurt
2 dil tambugday ekmeği

Aksam
Kıymalı yumurta
Domates salatalık çay
tam bugday ekmeginin kalorisi ck yuksek istersen kepekli tuket :) bide su yok :)

Maşallah ensen kalinlasmis aşkım dedi sinir oldum.bende hastane de çok yiprandim onun da etkisiyle oldu da olsun dikkat etmek lazım.yarın tartilicam ama tahminen 85 civarında yim dir.
ensenmi kalinlasti dedi para bende deseydin :) hey allahim :) benimkide kaslı karim dio massallah dio vurdunmu devirirsin dio

İyi akşamlar kızlar..
Geldim ama çok yorgunum, yarından yine buradayım inşaAllah..

Bedavadan torunumda oluverir yazmıştım ben yaa oynamiyom bu tlf sinir ediyo beni

Ablam o özelliği kapatmanın yolu oluyor bildiğim kadarıyla, bir baksana sen de, kapatıp kurtulursun..

Amin inşaAllah, çok teşekkür ederim canım :)

bedavada torunmu oluomus anlamadim :/ konu ne ?
canim hayrlisi olsun :) kardesin senden once evlencek herhal

bedavada torunmu oluomus anlamadim :/ konu ne ?
canim hayrlisi olsun :) kardesin senden once evlencek herhal

Demet Gonca ablaya beni nüfusuna alır mısın demiş, Gonca abla da alırım, bedavadan da torunum olur diyor :))

Teşekkür ederim canımm...
Valla orası hiç belli değil, bizde de ilerleme varr belki 3-4 ay sonra evlebilirizz

Slm kızlar nasılsınız. bişi soracaktım ya ben oruç tutuyorum ya genellikle aldığım kalori 700 falan bu şekilde sağlıklı kilo verir miyim sizce kafam çok karışık Ama doyuncaya kadar bazen fazlasini bile yiyorum.

tabi xanim adamdan eminsen hic bi supen yoksa ne uzatican bak yasinda gecti
Hayırlı olsun Edammm

Hayırlı olsun kuzum
saolun kizlar :)
saadetim vallahi guzel bi soru ama cvp yap ozge bilir kesin ... bendr yakinda tutucam cok borc var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…