Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.Rabbim kimseye tasiyamicagi yükü vermez mis.sabır..Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin canım..
85 ti gulumasya_01 canım senin güncel kilon kaçtı ??
Tamam canım..85 ti gulum
Iyi aksamlar guzeller:)
asya_01 canim cocuktan sonraki ilk 1 yil hayli zor geciyor. Yorgunluk ve yasam tarzinin kokten degismesi ciftlerin iliskisini de etkiliyor. Bazen o bazen sen alttan alarak bu sureci hasarsiz atlatabilirsiniz. Bir daha eskisi gibi olamayiz diye dusunme. Cocuklu hayati "kabullendikten" sonra, eski mutluluk katlanarak geri gelecektir
Menu
Sahur
Omlet, peynir ve ayran
Iftar
Hindi sote, bulgur pilavi ve yogurt
Su:1.5 litre
Egzersiz:--
Tamam kaptanım sen nasıl istersenAnladım canım..
Lahmacun yine kabuledilir ama gofretin kalorisi az bile olsa öyle şeyler kaçmanı öneririm..
Onun yerine hurma, kuruyemiş gibi sağlıklı şeyler tüket mesela..
Bugünkü menüm
Sabah
Lor peynirli omlet
2dilim tam tahıllı ekmek
Çay
Öğlen
Ballı dilim ekmek
Akşam
Kereviz
Bulgur pilavı
Günüm güzel geçti canım sağolasın sen nasılsın.geldinmi abla eve :) nasıl geçti günün ,diyetin :)
yavaş yavaş alışıyor,gözün aydın :)
sürekli bir kabızlıksa doktora git . bana röntgen çekti ve röntgende çıktı kabız olduğum. şurup vermişti. artık beslenmemi düzene koyunca oda düzeldi. suyu artır , sevmiyorsan bile günde 1 meyve tüket ,çok faydası oluyor inan ki.
Geçmiş olsun ozgecim ,agrilarin bir an önce geçer inşallah ,çok.merak etmiştim seniGunaydin canlar nasilsiniz ?
Umarim bugun bol bol eksiler gorursunuz.
Ben ve Aras toparlanmaya calisiyoruz.
Epidural anesteziden kaynaklanan bir rahatsizlik yasadim dogumdan sonra.
Dogumun ertesi gunu kucuk bir operasyon gecirdim..
Hala agrilari devam ediyor..
Bas ve boyun agrisindan gunu nasil geciriyorum bilemiyorum..
Insallah 1-2haftaya gecer diyor doktor.
Bunun haricinde de 2 cocuklu hayata adaptasyon vs derken geciyor gunler:)
Sizler neler yapiyorsunuz kizlar?
Cumaniz hayirli olsun buarada![]()
İdare ediyorum abla,gununun güzel geçmesine sevindim :)Günüm güzel geçti canım sağolasın sen nasılsın.