Önce kız sonra tebrikne bicim menu bide beni begenmiyosun bi yandan yesil cay bi yandan ispanak bi yandan bi ton spor
harikasin canim mash.sana
Onu da ben ısmarlarım sana neyli istersinOda olaydi eyiydiiiii
:)Önce kız sonra tebrikTeşekkür ederim kuzum
Aayyy neli isticem kakaoluuuuuuuuOnu da ben ısmarlarım sana neyli istersin
@AKovser duy kuzum duy gece gece kakaolu dondurma yiyorAayyy neli isticem kakaoluuuuuuuu
Aaa ustume iyilik sağlık
Aha yazılar ortada menü ortada illa bana ısmarla kakaolu istiyorum demedin miAaa ustume iyilik sağlık
Kuru iftira
inşallah canım saolİyi akşamlar menün güzel olmus inşallah düzelir bağrsklar
ya hiç düşünmedim öyle genelde ne varsa evde yiyorum özel cok nadir yapıyorum benim işim çok zor ya aşçı yardımcılığı yaptım bi dönem ayıptır söylemesi kalorili şeylerdede pek marifetliyim daha az önce süt karameli yaptım ama yimedim off ya keşke yesek yesek ama şişmesek :/Kuzum bulgur şişiriyor bide wc çıkamıyorsun sanırım inşallah yarın eksi gelir . Bulgur yemeydin iyiydi
He walla kakaolu istiyorum yaz gelsede yesekAha yazılar ortada menü ortada illa bana ısmarla kakaolu istiyorum demedin mi
Kalorili seylerinşallah canım saol
ya hiç düşünmedim öyle genelde ne varsa evde yiyorum özel cok nadir yapıyorum benim işim çok zor ya aşçı yardımcılığı yaptım bi dönem ayıptır söylemesi kalorili şeylerdede pek marifetliyim daha az önce süt karameli yaptım ama yimedim off ya keşke yesek yesek ama şişmesek :/
Haydi ben kaçar iyi uykular herkeseErken uyuyun dinç kalkın ve eksi çıkın (kamu spoto )
Benimde en çok istediğim şey **yiyip yiyip kilo almamak **inşallah canım saol
ya hiç düşünmedim öyle genelde ne varsa evde yiyorum özel cok nadir yapıyorum benim işim çok zor ya aşçı yardımcılığı yaptım bi dönem ayıptır söylemesi kalorili şeylerdede pek marifetliyim daha az önce süt karameli yaptım ama yimedim off ya keşke yesek yesek ama şişmesek :/
Bugün menüm
Sabah
Omlet
Labne azıcık
Zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
Sandiviç
Yeşil çay
Ara bir kase yoğurtlu çorba
Akşam
Çorba
Ispanak
2 parça küçük tavuk
1 dilim ekmek
Su 2.5 olmuştur
Spor 4000 adım ve 1 saat tempolu yürüyüş
Herkese hayırlı geceler
Hayırlı uykular
Ben mesajları nasııl hesaplayacağımı bilmiyorum ablaYarın bildirimlerde yüzde hesaplamayi ve haftalık mesaj sayınizi belirtmeyi unutmayın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?