- 2 Şubat 2017
- 297
- 819
- 18
- 34
Selam cnm iyilik ne olsun Allah kavuştursun inşallahSelamlar kizlar nasilsiniz?
Akini okula biraktim, esimi yolcu ettim 3 gun sehirdisinda, bende ara ogunumu yapiyorum kahvemi icerek..
Sizlerde ne var ne yok?
sagol kuzum :)Afiyet olsun canimcim :))
cok guzel olmus canim:)Menüm
Kahvaltı; zeytin peynir yeşil çay 1dilim ekmek
Ara, kahve, kayısı
Öğlen, sebze yemeği, yoğurt, 1dilim ekmek
Ara elma, kuru üzüm
Akşam, balık salata
14bardak su 1mile leslie 50ser tane bacak egzersizi
ellerine saglik ablam :)***4. Takım 504. Etap ***tiffany20 (50.4/ / /%) iki kez bildirim yapmadı
Papillon (86 ///% )
Yawrukush (64.3 ///% )
isimsiz965 (62.8///% )
sunal (82 ///% )
Elizan-seyma (64.2 ///%)
yeos (85.1///%)
marlin18 (56.2 ///%)
Kyohei14 (66.6///% )
4. Takim Ortalaması: %
***UGUR BOCUKLERI***
Saadetim33 (70.5///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.
fyzanur (75.8 ///%) 429. Etapta 66.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
eda sofi(79.6///%) 466.etapta 74 kg ile izne ayrıldı edsofi olan kullanıcı adı eda-sofi olarak değişti
AKovser (57.1///%) 430. Etapta 54 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
asya_01 (86///% )
gogo2405 (69.8///%) 496.etapta 67.3 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı
zelis90 (70///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 71; başlangıç tarihi 25 ocak; hedef 62
Damlalar (88.1///%) Başlangıç kilosu 92.7; başlangıç tarihi 8 ocak; hedef 68.. Not: ismi diskalifiye listesinde
aseeel (85.2///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 86.6; başlangıç tarihi 27 ocak; hedef 55
LaMiaVita (65.7///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 66; başlangıç tarihi 28 ocak; hedef 53
Eminekendir(73.2///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 75; başlangıç tarihi 29 ocak; hedef 60
tahataprens1990 (66.8///% ) Yeni üye; başlangıç kilosu 66.8; başlangıç tarihi 3 şubat; hedef 55
Ortalama: %
gecmis olsun gulum sen toparlan yeter ki ...Günaydın ablacım..
Ben fena durumdayım, rahatsız olunca herşeyi aksattım, bir de öyle bir ödem var ki ne yapsam yarın kadar gitmez
ohh fotograf sahane :)
ah Asyam al bendende ayni seyler..Aynı ozgem bildiğin gibi bizim kuzuya reflü için ilaç verdi dr ama film çekmedi çok küçük canı yansın istemiyorum söylediğin şeyler refluyu gösteriyor dedi bu hafta hep hastane ev arasında mekik dokudum ay özge ne çektik bu kusmadan yaa.sen nasılsın oglus lar nasıl
desene gitti diyet eyvah eyvah :))Kizlaaaarr ablamdayim misafirleri var sabah 1 posta simdide bi posta geldiler.. cay may ugrasiyorum :) ugrayamadim buraya evde degilim burdada cok duzensiz yedim :/ ama abartamdim insallah cok kızmassiniz walla yoksa evde kendime karnabahar yemegi hazirliyodum cok iyi diyet yapcaktim birden buraya geldim kismet yani :)
@AKovser zaten bennen ilgilenmiyo ühüüüü
Yani az yedim ama amasi var isteellerine saglik ablam :)
gecmis olsun gulum sen toparlan yeter ki ...
ohh fotograf sahane :)
ah Asyam al bendende ayni seyler..
minigim hergun aksam 16.30da aglamaya bir basliyor 21.30a kadar sakinlestiremiyoruz.
Salincaga koyuyorum yok, ana kucagina koyuyorum yok, kucagimda gezdiriyorum yok, emziriyorum yok, gazini cikariyoru yok, bezini kontrol ediyorum yok, ilacini veriyorum yok, dua ediyorum yok yok yok..
ne yaparsam yapayim susturamiyorum.
Sinirlerim alt ust oldu..
Esimde bugun sehirdisina gitti 3 gun yok.
Yarinda Akinin okulu 1.bucuk saat sadece yarim gun
Cumarteside Akinin okulunun festivali var aksam 4e kadar, yani ne yapacagimi sasirdim..
Pazartesi Arasi doktora goturcem, aglarken videoyada cektim bakalim ne dicek..
Kendi doktorumuda arayacagim, depresyona girmeme ramak kaldi..
annelik coook zor be gulummm..
desene gitti diyet eyvah eyvah :))
hayirlisi olsun canim uzme kendini internetin ve firsatin olunca gelirsin, bende ayni durumdayim 2 cocukla gelemiyorum pek..Hayırlı akşamlar kızlar ben bu gidişle listeye giremeyecem İnternetim yoktu hep bi sıkıntılar oluyor ama sıkı bir diyetteyim bu hafta herşey iyi gidiyor
gitti gulum keten helva :)))Yani az yedim ama amasi var istepasta baklava falan akovser öldürcek beni
Menüm;
Sabah kepekli tost ekmeğine bpeynirli domatesli tost
Öğle çorba 1dilim tt ekmek salata
Ara 10-15 beyaz leblebi
Akşam yarım porsiyon beZelye 1dilim ekmek 1,5galete 1kk beyaz peynir salata
Kızlar birazdan 3kuru kayısı yiyip üzerine yarım litre su içmeyi düşünüyorum yatmasan da 1bardak maydanozlu limonlu su; kaptan tarifisabah belki wc ye çıkarır beni
Toplam su 3 lt olcak böylece
Ama spor yok ne yazıkki daha yeni eve geldim
Bütün alıntılarım silindi geçmiş olsun dileğinde bulunan Canlar çok teşekkür ederim
Maalesef iyileşemedim yamuk yumuk yürüyorum sağlıkta n ötesi Yok bukadar kilom olmasa dağa rahat hareket ederdim çok öfkeleniyorum kendime yani boğazımı tutamayıp 90 kg ları geçtim
Hemen vermek istiyor insan sanki bunca kiloyu bir anda aldık
Bundurumum beni daha çok teşviğe sürükledi
Menümü yazayım
Sabah peynir 1 k.k 4 zeytin çay
Öğle balık salata
Ara 1 dilim ayva 1 dil portakal
Akşam 3 kaşık pilav 3 kaşık nohut
2.5 su
Yeşil çay
Güzel menüMenüm
Kahvaltı; zeytin peynir yeşil çay 1dilim ekmek
Ara, kahve, kayısı
Öğlen, sebze yemeği, yoğurt, 1dilim ekmek
Ara elma, kuru üzüm
Akşam, balık salata
14bardak su 1mile leslie 50ser tane bacak egzersizi
Hangisi olsa fayda eder canım yeterki hareket olsun. Callenetics i pek bilmiyorum jillian ve slim sikilasmak için .leslie ev yürüyüşü zayıflamak kilo vermek için dışarı çıkmayınca yapmak için ama en güzeli dışarda yürüyüş kilo vermek için.
Etken maddesi metformin hatırladığım kadarıyla. Dr tavsiyesi olmadan kullanmamak lazım etkisi şekeri normal seviyeye indirmek. Ama yan etkisi de fazla. Insülin direnci için yapılması gereken düşük glisemik indeksli gıdalar tüketmek ve tempolu yürüyüş,spor yapmak. Glisemik indeks diyeti diye bi bakın nette bulursunuz bişeyler.
birinci belli oldu bu menüyleMenüm;
Sabah kepekli tost ekmeğine bpeynirli domatesli tost
Öğle çorba 1dilim tt ekmek salata
Ara 10-15 beyaz leblebi
Akşam yarım porsiyon beZelye 1dilim ekmek 1,5galete 1kk beyaz peynir salata
Kızlar birazdan 3kuru kayısı yiyip üzerine yarım litre su içmeyi düşünüyorum yatmasan da 1bardak maydanozlu limonlu su; kaptan tarifisabah belki wc ye çıkarır beni
Toplam su 3 lt olcak böylece
Ama spor yok ne yazıkki daha yeni eve geldim
Okadar dolu dolu yazmışsın ki dedim noluyo ara yarım çeyrek ölçülerle iyisin börek olmayaudo iyiydiCarsamba Menum
Sabah
Tereyaginda 2 yumurta
zeytin
peynir
salatalik domates,havuc, ceyrek avokado
ceyrek armut, yarim mandalina
sekersiz cay
1 dilim ekmek
Oglen (bebek gormeye geldiler gitti diyet)
1 adet borek
2 tane cig kofte marulla
bolca yogurtlu tavuk salatasi
1 kucuk icli kofte
1dilim kadayifli muhallebi
Ara
Maden suyu
Aksam
Patlican kofte firinda
Yarim kase mercimek corbasi
Ara
1 greyfurt
2lt su
Egzersiz:Misafire kosturma, Arasin aglama krizlerinde yuruyerek sakinlestirme, bebek arabasi surme...
Ağrıdan nefes alamıyorum iştahımda gitti ilaç içeceğim diye akşam zor yedimçok az yemişsin canim
Hahaha buna(bisküvi) çok güldümIsınmadan hareket yaptıysan olabilir. Vicks sürüp strec film sar canım iyi gelir
Bisküvi ne ariyo evde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?