Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne bileyim yazmadım kendimi :)
Bir de görürsün kaçak olurum, rakipleşme motivasyon için, konuşmadıktan, motive etmedikten sonra bir anlamı yok kii...

Atcan şimdi teli suya o olacakk
Tamam seni sectim pikacu bizim takimda ol nolur yaaaaaa

Yok simdi moladayim kardesimi sakinlestiriyorum annem kiz kardesimk uyutucak bizim oglan birakmiyo onu oyaliyorum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
  • Paylaşılmayan her menünün YARIM SAAT egzersiz cezası olacaktır...

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA - CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ÖDÜL
------
Papillon_ -------
S sunal
------
E Elizan-seyma
------
yeos ÖDÜL
------
marlin18 -------
M Mitsuomi ÖDÜL
------
Yawrukush -------
D damlalar -------
L LaMiaVita ÖDÜL
------
A aseeel
------
T tahataprens1990
------
@Saadetim33 ÖDÜL
------

[TR]

[/TR]
[TR][/tr]

Son düzenleme:
Cidden güzel mi sesinnn
Evlere şenlik desene, benimkiler de ufak olsaydı keşke, beni geçtiler artıkkk

İyi geceler canım..
Ay bilemedim simdi hic bi ortamda sarki soylemedim konusurken sesimi insanlar iyi buluyoda sarkida bilemedim

Bakma küçük olduklarina beni gecen kardesimde var 18inde aynen canim hemde ne senlik yoruyolar falan ama bazen diyorum onlar olmasa napardik ya :)cidden cocuk evin neşesi :)

Sesle değil ama ya, söylemeye başlayınca çok farklı oluyor :)

Allah hiç bir evi çocuksuz bırakmasın..
Hayatın tadı tuzu onlarr

Sesle değil ama ya, söylemeye başlayınca çok farklı oluyor :)

Allah hiç bir evi çocuksuz bırakmasın..
Hayatın tadı tuzu onlarr
Ille sarki soyletcen bana hee niyetini anladim senin

Amin canim ....senin kardesler nasil kiz mi oglan mi yaslar kac

Ille sarki soyletcen bana hee niyetini anladim senin

Amin canim ....senin kardesler nasil kiz mi oglan mi yaslar kac

Yok yokk

2 kız 1 erkek kardeşim var..
Kızlar 18-19 yaşlarındalar, gerçi az kaldı 2 hafta sonra 19-20 olacaklar, aynı gündeler :)
Erkek kardeşim 17 yaşında :)

Yok yokk

2 kız b1 erkek kardeşim var..
Kızlar 18-19 yaşlarındalar, gerçi az kaldı 2 hafta sonra 19-20 olacaklar, aynı gündeler :)
Erkek kardeşim 17 yaşında :)
soylemicem sarki falan küstüm sana

Mash.buyuklermis sen en buyuksun o zman bide ne guzel tam 1 yil varmis kizlarin arasinda :)

soylemicem sarki falan küstüm sana

Mash.buyuklermis sen en buyuksun o zman bide ne guzel tam 1 yil varmis kizlarin arasinda :)

Amann küsmee gece gece ne şarkısı
Aynen, ilginç geldi hep tam 1 sene arayla aynı gün doğmaları, sonra nişanlımı öğrendim kardeşiyle tam 10 yıl arayla aynı gün doğmuşlar Alıştım artık :)

Icimden diycemm sen duymaa hiiihhhhh

Aaaaa tevafuka bak
Benlede teyzemin oglu kuzenim yani tam 9 yil kucuk benden ayni gun dogum gunumuz :)
Su an uzakta oturuyolar 17.yas gunumde oda 8 yasindayken yani dogum gunumuzu birlikte kutlamistik :)

Icimden diycemm sen duymaa hiiihhhhh

Aaaaa tevafuka bak
Benlede teyzemin oglu kuzenim yani tam 9 yil kucuk benden ayni gun dogum gunumuz :)
Su an uzakta oturuyolar 17.yas gunumde oda 8 yasindayken yani dogum gunumuzu birlikte kutlamistik :)

Söyle söyle ben zaten duymicammm

İlginç ama güzel birşey :)
Kardeşim hep küçüğüne diyordu sanki doğacak gün bulamamış gelmiş benimle aynı gün doğmuşş
Küçükken tatlı atışmaları olurduu :)

Besik salliyorum asil sen niye uyumuyon gogo ablaya diyelim biz bu gün +30 mesaji yazdik sanirim

Benim uykum nişanlıma bağlı artık kesinnn
Kuzeni askerde, sabah onun yanına gidecek 2-3 günlüğüne, sıkıntısı beni aldı gece gece
Eskiden de uzağa gidince rahatsız olurdum ama askerlik iyice hasta yaptı beni

Vallahi biraz daha konuşsak kesin olurr eğer olmamışsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…