Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok sen koyma birşey zaten beğenmicemmm

Kizlar hepinize hayırlı mutlu sağlıklı bir hafta sonu dilerim
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için.
Vücudunun neredeyse bütün kemikleri kırılmış. Kol,bacak,kalca,kürek kemiği
Uşak ta ameliyatı yapılamaz diye Eskişehir'e sevk edildi .şuan ambulans la yoldalar.kardeşim le sürekli haberleşiyoruz.yanına kimseyi almıyorlar gelsende göremezsin bizde göremiyoruz gelme dediler. Cocukla bir hafta anca kalabilirim türkiye de.gider de göremeden gelirsem daha kötü olurum.Bekliyorum bende.onlardan gelecek habere göre hareket edeceğim.
Arabanın fotoğrafıni gördüm. Ordan sağ çıkmasi bile buyuk nimet .buna da şükür diyoruz. Yaş itibariyle ve kırıkların çok olması nedeniyle dr 6 ay sürebilir iyileşmesi demiş. Önümüzde uzun ve zorlu bir süreç bizi bekliyor.
Lütfen Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

Dahlia_ bana bir akıl ver canım. İzne ayrılamam yeniyim.tamamen bırakmak ta istemiyorum.şu halde menü paylaşımı da imkansız gibi bir şey.
Beni biraz idare edebilir misiniz. Cuma günleri bildirim yaparım inşallah ..yapamazsam bilin ki acil bir durum oluştu
Karar kaptanlarım. Grubu kötü etkilemek istemem.gruptan çıkarırsanız da kararınıza saygı duyarım
Çok teşekkür ederim

Allah şifa versin canım.inş daha kısa Zaman'da iyileşir ama İyi olsun da varsın altı ay sürsün. Sonunda sağlığına sıhhatine kavuşsun. Rabbim hepimize aileleri, sevdikleriyle birlikte uzun sağlıklı Mutlu bir ömür versin

Iyileşecek inşallah canım çok üzme kendini Allah yardımcısı olsun amcanın.
Cuma bildirim yapsan yeterli canım bir süre menü paylaşmaktan muaf ol.

geçmiş olsun tekrar canım Rabbim acil şifalar versin

Merhaba kızlar :)

sabah
2.5 dilim ekmek
5 kaşık yumurtasız menemen
Kk peynir

Öğle
4 kaşık pilav
Az bisey tursu
3 kaşık yoğurt

Aksam
1 kase çorba
1 tane karniyarik
2 kaşık pilav

Su 2lt 2 bardak form cay
Egzersiz 150 tane bacak ve karin egzersiz
Ve cezam olan 50 tane zıplama ( fotolu kilo bildirimi yapmadigim için ) gogo2405

Dilimin ucunda kocaman bir aft çıktı nasıl acıyor anlatamam konuşmak yemek su bile içmek işkence boğazım da fena hasta mı olucam nedir kırılıyor her yerim
Çok geçmiş olsun canım bende vasat durumdayım kolumdan tutup kaldırıyorlar ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum elimi yıkayamıyırum insanın beli herşeyiymiş bu yetmezmiş gibi kızım hece ateşlendi kusma ishal sabahı ettik hiç halim kalmadı inş atlatırım bu günleri
Arkadaşlar tek tek cevap vermek durumunda kalıyorum çoklu alıntı yapıyorum alıntılar siliniyor telden kaynaklı herhalde
Dün menüm
Sabah peynir zeytin 1 dilim tam tah ek ilaç içeceğim diye az bişey

Öğle karılık izgara salata bulgur pilavı

Ara Yeşilçay
Akşam kötü oldu eşim ekler getirmiş anan allahım o ne koku 3 ekler yedim başka bişey yemedim 2 lt su ve sıfır hareket

Bugün ise
Sabah kahvaltıyı eşim hazırladı Evlilik yıldönümünmüz 10. Yıl oldu
Darısı bekarlara aşıklara aşık olup evlenmek isteyenlere
Menemen yaptı yemesem olmazdı 2 dilim pide ile yemeseydim iyiydi
Mıhlama 2 kaşık
Zeytin peynir çay

Akşam form çay eşliğinde atıştırdık

Dışarı çıkamadık bu yıl dönümü çocuk hasta ben hasta evdeyiz ama Daha pasta yeriz herhalde oda ödül olsun

Allah yardımcısı olsun canım, acil şifa versin..
İyileşecek inşaAllah, dualarım sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…