Tesekkur ederim ablacim :))
Oyle oldu birazcikhazir elimiz degmisken +30 mesaj isinide halletmis olduk
walla ne yalan soylim bencede begenmezsin ama deniycem yinede ya begenirsen
Günaydın ablacim afiyet olsun biz gec uyuyup uyaninca daha kahvalti bile yapamadim :) kalkacam simdi
Uykuni alamadin gece ondan boyle diyosunYok sen koyma birşey zaten beğenmicemmm
Uykuni alamadin gece ondan boyle diyosungit az uyu ne dedigini bilmiyosun
Soylicegine ne suphe o konuda eminimDoğru vallaha, 5-ten sonra uyudum öğlen oldu hala sersem gibiyimm
Tamam tamam koy bakıcammm, beğenmezsem açık açık söylerim ama
Soylicegine ne suphe o konuda eminim
Dahlia_ ben kacayim canim daha yuzumu bile yikamadim kalkip kahvalti falan yapim sonra gorusuruz cnm:)
Ben sen kazanmıştın diye hatırlıyodum. yedik cezayı o ZamanYok canım geçen hafta da damlalar kazandı ben çürük elmaydim :)
Kesinlikleeee :) dogru olmak en iyisidirYaşasın yalansız hava sahasıı
Tamam canım, afiyet olsun :)
Görüşürüz :)
Geçmiş olsun cnmDilimin ucunda kocaman bir aft çıktı nasıl acıyor anlatamam konuşmak yemek su bile içmek işkenceboğazım da fena hasta mı olucam nedir kırılıyor her yerim
Allah şifa versin canım.inş daha kısa Zaman'da iyileşir ama İyi olsun da varsın altı ay sürsün. Sonunda sağlığına sıhhatine kavuşsun. Rabbim hepimize aileleri, sevdikleriyle birlikte uzun sağlıklı Mutlu bir ömür versinKizlar hepinize hayırlı mutlu sağlıklı bir hafta sonu dilerim
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için.
Vücudunun neredeyse bütün kemikleri kırılmış. Kol,bacak,kalca,kürek kemiği
Uşak ta ameliyatı yapılamaz diye Eskişehir'e sevk edildi .şuan ambulans la yoldalar.kardeşim le sürekli haberleşiyoruz.yanına kimseyi almıyorlar gelsende göremezsin bizde göremiyoruz gelme dediler. Cocukla bir hafta anca kalabilirim türkiye de.gider de göremeden gelirsem daha kötü olurum.Bekliyorum bende.onlardan gelecek habere göre hareket edeceğim.
Arabanın fotoğrafıni gördüm. Ordan sağ çıkmasi bile buyuk nimet .buna da şükür diyoruz. Yaş itibariyle ve kırıkların çok olması nedeniyle dr 6 ay sürebilir iyileşmesi demiş. Önümüzde uzun ve zorlu bir süreç bizi bekliyor.
Lütfen Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
Iyileşecek inşallah canım çok üzme kendini Allah yardımcısı olsun amcanın.Kizlar hepinize hayırlı mutlu sağlıklı bir hafta sonu dilerim
Uşak ta ameliyatı yapılamaz diye Eskişehir'e sevk edildi .şuan ambulans la yoldalar.kardeşim le sürekli haberleşiyoruz.yanına kimseyi almıyorlar gelsende göremezsin bizde göremiyoruz gelme dediler. Cocukla bir hafta anca kalabilirim türkiye de.gider de göremeden gelirsem daha kötü olurum.Bekliyorum bende.onlardan gelecek habere göre hareket edeceğim.
Arabanın fotoğrafıni gördüm. Ordan sağ çıkmasi bile buyuk nimet .buna da şükür diyoruz. Yaş itibariyle ve kırıkların çok olması nedeniyle dr 6 ay sürebilir iyileşmesi demiş. Önümüzde uzun ve zorlu bir süreç bizi bekliyor.
Cuma bildirim yapsan yeterli canım bir süre menü paylaşmaktan muaf ol.Dahlia_ bana bir akıl ver canım. İzne ayrılamam yeniyim.tamamen bırakmak ta istemiyorum.şu halde menü paylaşımı da imkansız gibi bir şey.
Beni biraz idare edebilir misiniz. Cuma günleri bildirim yaparım inşallah ..yapamazsam bilin ki acil bir durum oluştu
Karar kaptanlarım. Grubu kötü etkilemek istemem.gruptan çıkarırsanız da kararınıza saygı duyarım
Çok teşekkür ederim
Kizlar hepinize hayırlı mutlu sağlıklı bir hafta sonu dilerim
Olayları kaçırdım şimdi girdim ne yapmışım
Aaaa gene birinci olmuşum rakibelerim noloyonuz birinci olarak size ne ceza versem kiRakip eşleşmesi
1. Grup -yeos (84.9) - @Papillon_ (85.5) - D damlalar (87.4)
2. Grup -isimsiz965 (62) - @aseeel (83.9)
3. Grup - @Elizan-seyma (64.5) -gogo2405 (69.3)
4. Grup - @Yawrukush (63.8) - @Saadetim33 (73.6)
5. Grup - @sunal (82.3) - @LaMiaVita (64.8)
6. Grup - M Mitsuomi (66.4) - T tahataprens1990 (65.7)
Çok geçmiş olsun canım bende vasat durumdayım kolumdan tutup kaldırıyorlar ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum elimi yıkayamıyırum insanın beli herşeyiymiş bu yetmezmiş gibi kızım hece ateşlendi kusma ishal sabahı ettik hiç halim kalmadı inş atlatırım bu günleriDilimin ucunda kocaman bir aft çıktı nasıl acıyor anlatamam konuşmak yemek su bile içmek işkenceboğazım da fena hasta mı olucam nedir kırılıyor her yerim
Kizlar hepinize hayırlı mutlu sağlıklı bir hafta sonu dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?