Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşaAllah canım :)
1 saattir bir kafamı toplayıp tabloyu bitiremedim, böyle devam ederse takım benim elimde batarr
Senin elinde niye batsin bizim yuzumuzden batmasa saka maka bi yana cok emegin var canim ustumuzde hakkin ödenmez
Biliyorum o kadar ugras kolay degil:)

Bende bu ara yemek bolumundeyim hep burayi ihmal ediyorum :/ anket acildiya ondan 3 gune anket bitiyo yine sikca gelirim buraya canim sende cok yorma kendini :)e ne var ne yok di bakimm

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ÖDÜL -----
Papillon_ ÖDÜL -----
S sunal 50 MÖDÜL 15 dk y.-----
E Elizan-seyma 100 İA ÖDÜL -----
yeos ------
asya_01 10 dk y.------
M Mitsuomi ÖDÜL 50 S -----
Yawrukush ÖDÜL -----
D damlalar -------
L LaMiaVita ÖDÜL -----
A aseeel -----
T tahataprens1990 ------
@Saadetim33 50 M-----
@Ayskrster ------
H Heart of Gold ÖDÜL -----
hawar ÖDÜL 10 dk y. -----
eda-sofi ------
M MrtHatice -------
Gypsy lost -------

[TR]

[/TR]
[TR][/tr]

Son düzenleme:
asya_01 canım yorumlarını okudum çok üzgünüm yanlış anlasildigim için ben tamamen seni düşünerek yapiyorum yorumlarımı bana gore o yedigin yemekler emziren bi anne için çok az hatta normal bir insan için bile çok az ama senin istisnai bi durumun var senin seker hastaligin varmis. Hatta son yorumumda dedim istisnai durumlar hariç boyle diyetleri iyi bulmuyorum ama senin hastalığına iyi geldiği için ve sen doydugun için sıkıntı yok.. Ama ben gördüğüm her menüye elimden geldiğince kırmadan yorum yapmaya çalışıyorum isteyerek olmadı kusura bakma .. Hakkini helal et

Bugünkü menüm
Öğlen
2 bardak çay
Omlet, peynir, reçel
Mor lahana salatası
Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
4-5 yk Ispanaklı borani

* 1 kupa bitki çayı
*meyve tabağı

2 litre su
50 mekik
Slim in 6

ıspanaklı borani ne onu cozemedim :) onun haricinde güzel

Seviyorum ben işimi :) Sevmesem burda olmazdım :)
Batmaz hiç bir şey olmazz, herşeyi tam yoluna koyup her anlamda motive olmayı başarsak çok güzel kilo vereceğiz..
Özlemişim takımın her hafta dereceye giren zamanlarını..

Yemeklere baka baka kilo alacaksınn sonunda
Bir ara bakmaya çalıştım ama sonra pek vakit ayıramadım oraya..
Anket nasıl gidiyor merak ettimm

oo ya yarımdan fazlaysa seni gidi

bumbar dolması ne canım :) su ve spor güzel olmus

Belli canim isini sevdigin :) sende bize burayi sevdiriyosun aklinda dursun bu:))

Oyle mi diyosun
Walla 1.lik gitti malesef oylar bolundu bide su an ilk uce gircekmiyim onun merakindayim bakicaz artik...
Bi dahaki kategori icin dusunmeye basladigimi demiyim sana o zaman

Dur bir ara uğrayayım ben oralara, bakim neler yapıyorsunn, gizli gizli yiyor musun yoksaa
Yeni kategori nasıl seçiliyor ? Anketle mi ? Hala orasını pek anlamış değilim

Dur bir ara uğrayayım ben oralara, bakim neler yapıyorsunn, gizli gizli yiyor musun yoksaa
Yeni kategori nasıl seçiliyor ? Anketle mi ? Hala orasını pek anlamış değilim
Yok kiz ne yicem ne yesem aninda buraya yaziyorum ya
Evet canim anket yapiliyo yeni kategori icin:) dunya mutfagi olcak bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…