Hoşgeldin canım aramıza :)Merhaba,
Tombulluk zor zanaat. Beni de dahil edin lütfen
Evet canım spor şart :)teşekkür ederim canım a
slında sporu seviyorum ama biraz zaman sorunum var
bide bazen üşengeçlik oluyor
bu haftadan sonra benim içim spora vakit ayırmak daha zor olacak ama
spor olmadan da gitmiyor
Üzme kendini canım düzelir umarım aranızHayırlı geceler canlar..
Kusura bakmayın ilgilenemedim, akşam misafirim vardı sonra da nişanlımla tartıştık biraz, moralim hiç iyi değil, ihmal edersem şimdiden özür dilerim
açıkcası vir tabaktı annemle ortak yedik kaşıklarıda saymadım :)))herşey güzel canım birtek yarim tabak pilav umarım çok dolu olmamıştır :)
Derin bir nefes al canım sakin ol ..Kızlar ben menu paylasmayim en iyisi açıklama da yapıyorum ama anlaşılmıyor bir türlü.ben şok diyet yapmıyorum bilinen karatay diyeti yapıyorum sadece kuruyemiş eksik oda disimi yeni cektirdim.sanki sırf kilo vermek için şok diyet yapan pozisyon a dusurdunuz beni Allah için ya
Canım ben eleştiriye açık bir insanım çok kere öneri nize uymaya çalışıyorum ama küçük bebeğim var ve yardımcı olacak kimse yok inanki salatami varya doğrayıp sosu koymadan üstünü strecleyip dolaba koyuyorum yicegim zaman sosu koyuyorum kahvalti da bazen çay bile icemiyorum çocuk fırsat vermiyoraçıkcası vir tabaktı annemle ortak yedik kaşıklarıda saymadım :)))
Derin bir nefes al canım sakin ol ..
Arkadaşlar iyiliğin için diyor bi gün mazallah düşer bayılırsın daha kötü doyuyorum diyosun ama aldığın tek protein yumurta karatayın amacı da sağlıklı ama doyana kadar yemek yemek inan yediğin küçük bi cocuğu doyurmaz şeker sorununda var açlıktan şekerin bi düşer yapma böle ama sen belki kendini böle bi düşünceye sabitledin ama metobolizma bi isyan eder senin iyiliğini istiyoruz inanki canım :/
Bunlar normal şeyler kuzum
İnşaAllah canım..
Bu tuz biber değil ama :)
Sanırım biz de evlilik öncesi gerginlik yaşayan, kavga edenler kervanına katıldık :)
Merhaba kizlar
Menüm
Sabah 2 dilim kasar 1 dilim ekmek marul
Ara öğün elma
Öglen 1 köfte 1 dilim ekmek domates
Ara öğün 1 fincan kahve
Akşam izgara balik ve salata
45 dk yürüyüş yaptım 30 dk plates
20 s insallah aksama 50 ye tamamlayacagim malum cezam var yanlış görmediysem
Bugun biraz fazla yedim gibi yarin daha toparlamış bir liste paylasirim insallah
Haklısın canım Allah yardımcın olsun dikkat et kendine bak yavrunu düşün sen hasta düşsen ona kim bakar elinden geldiğince ye aparatif yani eline bi havuç alıp yemen bile bişeydir üzülüyorum bi tanıdığımda senin gibiydi koşturmaktan yemek yiyememekten zayıftı çocuk fursat vermiyo yakından şahit oldum ne diyimki canım Allah kuvvet sabır versinCanım ben eleştiriye açık bir insanım çok kere öneri nize uymaya çalışıyorum ama küçük bebeğim var ve yardımcı olacak kimse yok inanki salatami varya doğrayıp sosu koymadan üstünü strecleyip dolaba koyuyorum yicegim zaman sosu koyuyorum kahvalti da bazen çay bile icemiyorum çocuk fırsat vermiyor
Sağol canım bak bu saatte hala uyanık eşim ilgileniyor da sizle konusabiliyorum.bazen menume çeşit yapayim diyorum bir feryat figan agliyor artık ne varsa onu yiyorumHaklısın canım Allah yardımcın olsun dikkat et kendine bak yavrunu düşün sen hasta düşsen ona kim bakar elinden geldiğince ye aparatif yani eline bi havuç alıp yemen bile bişeydir üzülüyorum bi tanıdığımda senin gibiydi koşturmaktan yemek yiyememekten zayıftı çocuk fursat vermiyo yakından şahit oldum ne diyimki canım Allah kuvvet sabır versin
Anlıyorum canım yapamıyorsanda zorlama vermek için almamaya da çalışabilirsin bebiş biraz büyüyünce ayaklanınca zaten oeşinde koşmaktan verrsin çünkü bn bir hafta parkta çoçuklarla ilgilndim üç kilo verdim yazın taaa ne zaman oyüzden kalcak diye korkma bir tane daha yapmassan hemen arkasından almaasın :)Sağol canım bak bu saatte hala uyanık eşim ilgileniyor da sizle konusabiliyorum.bazen menume çeşit yapayim diyorum bir feryat figan agliyor artık ne varsa onu yiyorum
Onemli degil canim sen iyi olda arada hepimizin isi oluyo :)Hayırlı geceler canlar..
Kusura bakmayın ilgilenemedim, akşam misafirim vardı sonra da nişanlımla tartıştık biraz, moralim hiç iyi değil, ihmal edersem şimdiden özür dilerim
Ablacim hepimiz yorum yapıyoruz yada yorum aliyoruz. Önemli olan birbirimizi kirmadan elestiri yapmak ben arkadasin kotu niyetle dedigini sanmiyorum :) hepimiz birbirimizi dusunuyoruZ . Ben takima geldigimdeKızlar ben menu paylasmayim en iyisi açıklama da yapıyorum ama anlaşılmıyor bir türlü.ben şok diyet yapmıyorum bilinen karatay diyeti yapıyorum sadece kuruyemiş eksik oda disimi yeni cektirdim.sanki sırf kilo vermek için şok diyet yapan pozisyon a dusurdunuz beni Allah için ya
Yok gulum kırıldım sadece ben sağlık siz diyet yapmıyorum ki sadece şart zorluyor kötü niyetli demiştir demiyorum ama ben kırıldım sadeceOnemli degil canim sen iyi olda arada hepimizin isi oluyo :)
Sikma canını ya insallah duzelir araniz evlilik oncesi stresi mi ?gecer insallah canim:)
Ablacim hepimiz yorum yapıyoruz yada yorum aliyoruz. Önemli olan birbirimizi kirmadan elestiri yapmak ben arkadasin kotu niyetle dedigini sanmiyorum :) hepimiz birbirimizi dusunuyoruZ . Ben takima geldigimdeDahlia_ bilir dukan yapiyodum o zaman sordum yasak degil dediler .ama arkadaslar hep az yiyosun dikkat et falan deyince bende normal diyet yapmaya karar verdim. Yani herkes birbirini dusunuyor. Gerginlik olur arada ama anlayisli olursak hepimkz daha iyi anlaşıriz :)
Elbette sen kendini bizden daha iyi bilirsin ama dikkat et ablacim bide emziriyosan gucten kuvvetten dusme ama dedigim gibi sen kendini daha iyi biliyosun:)Yok gulum kırıldım sadece ben sağlık siz diyet yapmıyorum ki sadece şart zorluyor kötü niyetli demiştir demiyorum ama ben kırıldım sadece
Rakibem bakalım bu hafta neler olacak :)
bide kendimce şöyle bir hesap yaptım nisanda
haftada ortalama 500 gr versem 7 haftam var yedi haftada 3,5 kilo yapıyor
yani nisanın 15 de 66 olmam lazım bende kendime 65 ve altı olarak hedef koydum o zaman kadar
motivasyonumun düşmemesi için
bide normalde bu akşam araba ile yola çıkıp eşimin memleketine gidecektik
yollar kötüymüş, kayın peder dedi arabayla gelmeyin
çocukları da getirip perişan etme
bizde kaldık eşim gitti, o yüzden bu haftamda boşa gitmeyecek
Bunlar normal şeyler kuzumnişanlılık dönemi biraz gerginlik olur ama evlenince gülüp neler yaptık öyle diyorsun
Menüm
Sabah
1 kk peynir
5 çatal patates
1 haşlama yumurta
2 dilim tbekmek
Şekersiz çay
Ara
Kekik suyu (adet için olmuyorum kızlar birtürlü iki ay oldu :/)
Öğlen
Bunbar dolması 3 tane
Akşam
Yemedim
Aralarda
Bi kornet yedim (ödül )
Limonlu soda
Spor 2 saat yürüyüş
Su 2 litre
Onemli degil canim sen iyi olda arada hepimizin isi oluyo :)
Sikma canını ya insallah duzelir araniz evlilik oncesi stresi mi ?gecer insallah canim:)
Ablacim hepimiz yorum yapıyoruz yada yorum aliyoruz. Önemli olan birbirimizi kirmadan elestiri yapmak ben arkadasin kotu niyetle dedigini sanmiyorum :) hepimiz birbirimizi dusunuyoruZ . Ben takima geldigimdeDahlia_ bilir dukan yapiyodum o zaman sordum yasak degil dediler .ama arkadaslar hep az yiyosun dikkat et falan deyince bende normal diyet yapmaya karar verdim. Yani herkes birbirini dusunuyor. Gerginlik olur arada ama anlayisli olursak hepimkz daha iyi anlaşıriz :)
Neyse kizceler ben oğlanı alayım eşimden birazdan dovuse baslicaklarAllah a emanet olun
Dahlia_ canım üzme kendini bu düyün işleri ,aile meseleleri zor ama geçip gidiyor
Herkese iyi geceler
Hayirli olur canim insallah :) onemli problem olmasında ufak tefekler olur elbet :)Aynen öyle canım, bir birimizi yemeğe başladık daha ilk dakikadan.. Allah sonumuzu hayır etsin..
Sen de canım benim..
İyi geceler..
İnşaAllah geçer ablacım.. Teşekkür ederim..
İyi geceler sana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?