Kuzum haklısın karatay diyeti 2 öğün diyor ama baya iyi yiyorsun . İki öğün deyince hemen azıcık besleniliyor sonra verilen kiloların 2 katı geri geliyorcanım menü her zamanki gibi az olmuş bilmiyorum bu karatay diyeti bana pek sağlıklı gelmedi çünkü menüler çok az omrun boyunca bu kadar az beslenerek duramazsın ve cogalttiginda hemen kilo alırsın bence.. Sen yinede iyice araştır..
Aslında ben hep marulunu yedim kuzum :) bide çok değildi zatensahur için patates salatası biraz agir olmuş canım miktarı çok muydu
Gulum ben bu beslenme şekli ni tüm hayatım boyunca devam ettiricem şimdi söyle ben şeker hastasıyım biliyor sunuz ve bu beslenme ile şekerim muthis düzene girdi bu sekilde beslenme ile sadece kilo için değil şeker illetinden de kurtulmak istiyorum.bir süre sonra bunye tam alisacak birde insülin direnci mi kırdı bu diyet gerçekten aç kalmiyorum
Merhaba kızlar, hafta sonu olunca buralara pek uğrayamıyorum.
Bugünki menüm
Sabah 1,5 yumurta 1kk bpeynir 5 -6 zeytin 3dilim ekmek
Öğle 1dolu tabak pırasa 1kase yoğurt 2 dilim ekmek
Akşam 1 kase çorba 2kaşık ıspanak
Su 2,5 lt
Spor45dk tempolu yürüyüş
Bebeği babayla bıraktım. Çok iyi geldi. Yoksa fırsat bulamıyorum
Kuzum haklısın karatay diyeti 2 öğün diyor ama baya iyi yiyorsun . İki öğün deyince hemen azıcık besleniliyor sonra verilen kiloların 2 katı geri geliyor
Aslında ben hep marulunu yedim kuzum :) bide çok değildi zaten
Dahlia_ Fatime nerdesin :)
Merhaba kızlar.. nasılsınız..mesaj sayısına nereden bakılıyor acaba??..saymak zor mu.. eski sayfaları bile bazen internet yavaş olduğı için zor açıyorum...
Dahlia_ kaptanim 2 gundur kosturmaca icindeydim, hakkini helal et gelemedim takima..
Sıkma canını fatimem düzelir inşallahHayırlı geceler canlar..
Kusura bakmayın ilgilenemedim, akşam misafirim vardı sonra da nişanlımla tartıştık biraz, moralim hiç iyi değil, ihmal edersem şimdiden özür dilerim
Sıkma canını fatimem düzelir inşallahhem ufak tefek tartışmalar tuz biber ilişkinin
Kızlar ben menu paylasmayim en iyisi açıklama da yapıyorum ama anlaşılmıyor bir türlü.ben şok diyet yapmıyorum bilinen karatay diyeti yapıyorum sadece kuruyemiş eksik oda disimi yeni cektirdim.sanki sırf kilo vermek için şok diyet yapan pozisyon a dusurdunuz beni Allah için ya
Yok gulum sakinim ben.kaç defa karatay yaptığımı söyledim kadın bangır bangır tv de anlatıyor milyonlarca insan bu sekilde zayifliyor ve besleniyor. Ben dededim ya gercekten insülin direnci mi kırdı. Sadece şu yoruma kırıldım hani kilo vermek için sağlıksız diyet gibisinden konusulunca şaşırdım genel gibi konuşuluyor ama direk bana söyleniyorCanım sakinn..
Menü paylaşmamak da yokk..
Kırıcı, rencide edici olmamak şartıyla herkes yorum yapacak, yapmalı..
Yeni katıldın sayılır sen de aramıza, başlarda bilmiyor olabilirlerdi ama artık herkes biliyor sanırım Karatay yaptığını..
Önceden koyulan kurallar Karataya izin veriyor, ben nasıl diyet olduğunu pek bilmiyorum açıkcası, yediklerin de bana az geliyor evet ama izin verildiği, sağlıklı kabul edildiği için hiç bir şey diyemem..
Sen doyuyorsan benim konu kapanmıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?