Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar, hafta sonu olunca buralara pek uğrayamıyorum.

Bugünki menüm
Sabah 1,5 yumurta 1kk bpeynir 5 -6 zeytin 3dilim ekmek
Öğle 1dolu tabak pırasa 1kase yoğurt 2 dilim ekmek
Akşam 1 kase çorba 2kaşık ıspanak
Su 2,5 lt
Spor45dk tempolu yürüyüş
Bebeği babayla bıraktım. Çok iyi geldi. Yoksa fırsat bulamıyorum

Cepten bakmak ne kadar zormuş sürekli sayfa başa çıkıyor.

25 subat c.tesi menum

Ac karnina 1 tk corek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

Kahvalti ; 1 fincan şekersiz sütlü Türk kahvesi, 5 çiğ badem, 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 domates

Öğlen; 6 yk yeşil mercimek ve Yeşil salata

Ara; 3 fincan yeşil cay , 3 hurma

Aksam; 2 su bardağı yoğurt, 1 yk chia tohumu, kozde pişmiş sarımsak sogan ve 50 gr tavuk eti

Ara; cay ve 1 orta kase karışık kuruyemiş ( bu hafta 2 kg yağdan verdiğim için kendime ödül verdim)

Su; 3 lt
Adim; 4000
Spor; 3 mil leslie

Iyi geceler herkese

Kuzum haklısın karatay diyeti 2 öğün diyor ama baya iyi yiyorsun . İki öğün deyince hemen azıcık besleniliyor sonra verilen kiloların 2 katı geri geliyor

anladım canım hastalığın varsa o ayrı tabi zaten seker için perhiz hep yapacaksan beslenmen hep böyle olacaksa sorun yok

merhaba canım güzel olmuş menü :)

Kuzum haklısın karatay diyeti 2 öğün diyor ama baya iyi yiyorsun . İki öğün deyince hemen azıcık besleniliyor sonra verilen kiloların 2 katı geri geliyor

istisna durumlar haricinde ben azıcık beslenip sonra beslenme normale dönünce iki kat kilo almaya karşıyım canım hani sok diyet gibi oluyor bazen çok.cabuk veriyorsun evet ama sonra yine çok cabuk alıyorsun

Merhaba kızlar.. nasılsınız..mesaj sayısına nereden bakılıyor acaba??..saymak zor mu.. eski sayfaları bile bazen internet yavaş olduğı için zor açıyorum...

Merhaba ablacım..
Profilini aç, ordan tüm mesajlarıma git, kolay sayılıyor aslında, bir de takımdan başka yere yazmıyorsan daha kolay sayarsın..

Dahlia_ kaptanim 2 gundur kosturmaca icindeydim, hakkini helal et gelemedim takima..

Canım benim ya ne hakkı, senin ara sıra uğraman bile büyük birşey o kadar koşturmanın arasında..

Hayırlı geceler canlar..
Kusura bakmayın ilgilenemedim, akşam misafirim vardı sonra da nişanlımla tartıştık biraz, moralim hiç iyi değil, ihmal edersem şimdiden özür dilerim
Sıkma canını fatimem düzelir inşallah hem ufak tefek tartışmalar tuz biber ilişkinin

Bugün menüm
Sahur
Saç tava
Çay
1 dilim ekmek
İftar
Balık
Salata
Çorba
Turp
Su 2 olmuştur
Spor
Bol temizlik:)

Kızlar ben menu paylasmayim en iyisi açıklama da yapıyorum ama anlaşılmıyor bir türlü.ben şok diyet yapmıyorum bilinen karatay diyeti yapıyorum sadece kuruyemiş eksik oda disimi yeni cektirdim.sanki sırf kilo vermek için şok diyet yapan pozisyon a dusurdunuz beni Allah için ya

Canım sakinn..
Menü paylaşmamak da yokk..
Kırıcı, rencide edici olmamak şartıyla herkes yorum yapacak, yapmalı..
Yeni katıldın sayılır sen de aramıza, başlarda bilmiyor olabilirlerdi ama artık herkes biliyor sanırım Karatay yaptığını..
Önceden koyulan kurallar Karataya izin veriyor, ben nasıl diyet olduğunu pek bilmiyorum açıkcası, yediklerin de bana az geliyor evet ama izin verildiği, sağlıklı kabul edildiği için hiç bir şey diyemem..
Sen doyuyorsan benim için konu kapanmıştır..

Bugünkü menüm
Öğlen
2 bardak çay
Omlet, peynir, reçel
Mor lahana salatası
Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
4-5 yk Ispanaklı borani

* 1 kupa bitki çayı
*meyve tabağı

2 litre su
50 mekik
Slim in 6

Yok gulum sakinim ben.kaç defa karatay yaptığımı söyledim kadın bangır bangır tv de anlatıyor milyonlarca insan bu sekilde zayifliyor ve besleniyor. Ben dededim ya gercekten insülin direnci mi kırdı. Sadece şu yoruma kırıldım hani kilo vermek için sağlıksız diyet gibisinden konusulunca şaşırdım genel gibi konuşuluyor ama direk bana söyleniyor
Akli başında ne yaptığımı bilen bir insanım kalkıp sırf kilo vermek için abuk subuk diyet yapacak insan değilim.geçen seneden hiç mi tanimamis lar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…