Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dahlia_ niye yatmiyon kizzz di bakimm

Hastalıktan :)) Uykumu alıyorlar sanki uyuyamıyorum, dün gece de böyleydi ama başım ağrıyor diye bilgisayara bakamadım, gelip konuşurdum yoksa

Bak yengecler duygusaldir diyorum sen niye anlamiyosun nolcak bu alayci tavirlarin

Nasıl desem ben deli o benden deli misali bizimkisi biraz
Akrep yengeç diye bakma hemen hemen aynıyızBazen duygusal bazen de böyle benim gibi işte
Aynı anda birimizin duygusal birimizin de böyle deli hali olunca sıkıntı oluyor Aynı durumdaysak sorun yok :)

Ayy canim yaninda olaydim sana tarhana yapardım :)) (<-hayati boyunca tarhana yapmadi)

E iyi o zaman deli deliyi görünce iyi anlasirmiss

E ne zaman evercez kiz seni yeter sıkıldım senden bak sen hastasin ben nobet tutyorum tel basinda yoksa simdiye coktaaan uyumustum

Tarhananın tadını bilsem yap yapma derdim ama maaleseff

8 eylülde Daha var yanii, benden sıkılmaya devam
Kıyamam ya uyusana.. Benim de gözler kapanıyor yavaştan

Tarhananın tadını bilsem yap yapma derdim ama maaleseff

8 eylülde Daha var yanii, benden sıkılmaya devam
Kıyamam ya uyusana.. Benim de gözler kapanıyor yavaştan

Cok guzel degik ya yapmasam da olur ama bak tembellikten degil haa sakin yanlis anlama

Oooo daha varmis ne guzel yaa ben baharda olur saniyodum daha bizimsin hayırlısı olsun canim:)

Yeeaaa ne vefakarim gordün mü

Yok canim daha uyanik kalirdimda tele bakmaktan gozlerim ağrıdı sonra sabah gun boyu ağrır edemiyorum ugrasimm :))

Iyi geceler canim:)tatli rüyalar :)uyusunda büyüsuuuuun akoooovseeerr sonra gelin olsun akooovseeeeer

Öyle öyle daha buralardayım
Çok sağol canım, darısı başına artık

Bitanesin, uyu dinlen canım, çok teşekkür ederim

Bir ninnim eksikti tam oldu Kaçıp uyuyayım ben de o zaman, iyi geceler

hergün bir gofretim var saat 16 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…