Yaaa ciddi misinnnnolur ya kizkiza seyahat yapariz ne egleniriz varyaa bavulumu hazirlim miii kaptagggaaaagggnnn
Çok şükür ablam sağol sorduğun için :)
Seni gidi pisss akreeeppppTabi canımm bizimkiler de diyorlardı çıkın kız kıza bir dünya turu yapın da gelinn
Dimi yaaaa hainn gobekkk heryerde bizi rezil ediyosunn
Seni gidi pisss akreeeppppiki dakka hayal kurdurmadin e boşa kocakari dememisim sana
Enisteye yapma boyle bariHer yerde böyleyim ya, hemen bir şey bulup çıkarırım herşeyi mahvederim
Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
Menemen,peynir,salam
1 tane sigara böreği
Öğlen
1 kupa ekinezya çayı
2 köfte biraz patates püresi
Akşam
1 kase çorba
6 yk pırasa
Enisteye yapma boyle bariacidim ya sen böyle duygusuz nolcak
Bak yengecler duygusaldir diyorum sen niye anlamiyosunİyi de ona yapmayıp kime yapcam
Alıştı artık, aksini görünce kalbi kaldırmıyor
Bak yengecler duygusaldir diyorum sen niye anlamiyosunnolcak bu alayci tavirlarin
Ayy canim yaninda olaydim sana tarhana yapardım :)) (<-hayati boyunca tarhana yapmadi)Hastalıktan :)) Uykumu alıyorlar sanki uyuyamıyorum, dün gece de böyleydi ama başım ağrıyor diye bilgisayara bakamadım, gelip konuşurdum yoksa
Nasıl desem ben deli o benden deli misali bizimkisi biraz
Akrep yengeç diye bakma hemen hemen aynıyızBazen duygusal bazen de böyle benim gibi işte
Aynı anda birimizin duygusal birimizin de böyle deli hali olunca sıkıntı oluyorAynı durumdaysak sorun yok :)
Ayy canim yaninda olaydim sana tarhana yapardım :)) (<-hayati boyunca tarhana yapmadi)
E iyi o zaman deli deliyi görünceiyi anlasirmiss
E ne zaman evercez kiz seni yeter sıkıldım sendenbak sen hastasin ben nobet tutyorum tel basinda yoksa simdiye coktaaan uyumustum
Tarhananın tadını bilsem yap yapma derdim ama maaleseff
8 eylüldeDaha var yanii, benden sıkılmaya devam
Kıyamam ya uyusana.. Benim de gözler kapanıyor yavaştan
Öyle öyle daha buralardayımCok guzel degik ya yapmasam da olur ama bak tembellikten degil haa sakin yanlis anlama
Oooo daha varmis ne guzel yaa ben baharda olur saniyodum daha bizimsinhayırlısı olsun canim:)
Yeeaaa ne vefakarim gordün mü
Yok canim daha uyanik kalirdimda tele bakmaktan gozlerim ağrıdısonra sabah gun boyu ağrır edemiyorum ugrasimm :))
Iyi geceler canim:)tatli rüyalar :)uyusunda büyüsuuuuun akoooovseeerr sonra gelin olsun akooovseeeeer
hergün bir gofretim var saat 16 daNormalde pideye birşey derdim ama başka karbonhidrat olmadığı için sorun da yok :)
Gofreti diyetisyen demiş diye bir şey diyemiyorum, bakalım sonuç nasıl olacak..
Ne spor yaptın canım ? Meraktan soruyorum yoksa böyle yazman da kafi :)
Bak anlaşalım yarın su 2 litre olacak :)
Sadece 8 bardak, çok zor değil inan :)
Pasta dışında gayet güzel canım :)
Afiyet olsun canım.. Helva yemesen daha iyi olacak..
Hoşgeldin canım aramıza :)
Güldürdün beni deli kızz
Size kızmıyorum ama takım motivasyondan düştü, kimse hiç bir şeyi umursamıyor..
Buranın öylesine zayıflamaya geldikleri sıradan bir yer olduğunu zannediyorlar..
Ama öyle değil, sizin takıma benim de kaptan olarak diğer takımlara, yarışmaya karşı sorumluluğum var.. Buraya katılmak isterken bunu anlamak gerek öncelikle..
Cuma günü esas listemizdeki 11 kişiden sadece 3-ü eksiyle geldi.. Çoğumuzun regl haftasıydı artı olması normaldi belki ama bu haftayla da iş bitmiyor ki.. Misal olarak bu haftayı gösterdim.. Aylardır böyleyiz.. Haliyle takım motivasyondan düşünce ister istemez benim de hevesim kırılıyor.. O yüzden biraz sert konuşmuş ola bilirim
Arkadaşları da kaçırmadım bir yerlerdenKazen toplu mesaj atınca çoğu kişi yarışmaya katılmak istedi o yüzden takımlar dolmuş sanırım.. 1-2 gündür katılmak isteyenleri çağıran yok takımlara, ben de yokum malum görünce toplu çağırış yaptım Takım canlansın biraz, bu gidişle listede kimse kalmayacak yoksa..
Afiyet olsun canım..
İyi geceler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?