Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canım kolay gelsin öncelikle
Şu zıplama bildiğimiz olduğun yerde zıplama mı oluyor? Cahilliğin bu kadarı

Bugunku menum
Kahvalti:
1dilim ekmek
1yumurta haslnmıs
2 ceri domates
2 yaprak marul (maksat yesillik olsun)
kk beyaz peynir
şekersiz cay

Öğle:
2 köfte
salata

Akşam:
Yesil mercimek salatası
Çorba

Spor olarakta pilates yapıcam fakat kilo vermek için tek basına yeterli olmadıgını duydum deneyimli arkadaslar varsa biraz bilgilndirme yapabilir mi?

bu arada yemek listemde ara menu yok alternatif olarak kullanmak istedim onu ben acıkma durumuma göre eger acıkma olursa tek bi ara menu olmak sartıyla bir meyve ve bir bardak süt eklemiş olucamm

Sağol cnm 5dk ful yapamıyorum ama ara veriyorum 5- 10 saniye

menün güzel beğendim. 1. ya da 2.arana kahve ya da yeşil çayın yanına 2-3 gün kurusu ya hurma tavsiye ederim ben 1 ay öyle yaptım çok güzel oluyor hemde tatlı isteğini karşılıyor.
sağol canım beniim, tavsiyen için de teşekkürler deniycem dediğini benim tatlı krizi genelde akşamları tutuyo mesela bu akşam tutacak kesn çünkü anne dizisi var asla kaçırmam ve kuru kuruda izlenmiyo. sanırım leblebi ile geçiştiricem, chai tohumu alacaktım ama bim de bulamadım onu deneyen var mı aranızda peki
Günaydın canım kolay gelsin öncelikle
Şu zıplama bildiğimiz olduğun yerde zıplama mı oluyor? Cahilliğin bu kadarı
arkadaşımın da dediği gibi tatlım hayali zıplama. trambolinde zıplar gibi ip atlar gibi zıp zıp yarışmamız var bu akşam 22:00 a kadar. sende zıpla sende kazann

bi maruzatım daha varr :& kahve hastasıyım ki olmayanda yoktur sanırım sekersiz icemiyorum hevesim kırılıyoo ufacıkk bi kahvden bişi olmaz herhalde hıı

Ben de 10 lu set halinde yapıyorum cnm gerçekten bacakları çok zorluyor arada da ağrı kremi kullanıyorum

Canım yağ yakımı için cardio gerekiyor lessie, jillian , tempolu yürüyüş gibi, plates tek başına kilo verdirmez ama sıkılaşıp olduğundan daha ince görünmeni sağlar. Bir proğram uygulayarak 1 gün cardio 1 gün plates yaparsan hem sıkılaşıp hem kilo verebilirsin.

Çok teşekkürler canım :)

lesliee nasıl peki işe yarıyormu bi ara videolarına eslik etmiştim fakat sonrası malumm :)dediğin gibi bir gün birini diğer gün birini yapmak mantıklı

Estagfirullah cnm bende yeni basladım tüm kasları çalıştırıyor diye biliyordum netten baktım 5dk lık plank diye evde hiç birseye ihtiyaç duymadan yapılacak bi egzersiz dene istersen
evet tatlım bende baktım şimdi deneyeceğim bende hoş benim sadece basen ve bacaklarla sıkıntım var ama olsun, altım 38 hatta kumaşlarda 40 ama üstüm 36 çok değişik bi vücut armut gibi

pilates genelde son 4-5 kg kalındığında başlanılsın deniyor sıkılaştırmak için, kilo verdirici bir spor değil kaslarını rahatlatıyorsun sadece. şekilleniyorsun tabi ki.

meyvelerini gündüzden tüketirsen fayda var. akşam yenen meyve dirrek yağa dönüştüğünden yandaki simitlerimiz meyvelerin eseriymiş karatay hocam öyle der.

chia aldım ben migros da var oradan al. aktarlar resmen kazıklıyor ben kazıklandım çünkü. tadı yok sadece tok tutuyor dendi ama ben etikisini görmedim. ara öğün olarak 4 yk yoğurta 1 yk chia konulup 1 saat bekletiyorsun. günde 2 silme yk dan fazla kullanmak tehlikeli baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yapıyormuş.

bi maruzatım daha varr :& kahve hastasıyım ki olmayanda yoktur sanırım sekersiz icemiyorum hevesim kırılıyoo ufacıkk bi kahvden bişi olmaz herhalde hıı

ne tarz bir kahve türk kahvesi mi nescafe...nescafe hastası olarak söylüyorum nescafe = yağ ve ödem. her içtiğiniz nescafe için ekstra 2 bardak su içmelisiniz. hazır paketlerdeki süt tozu tamamen trans yağ. ben bazen dayanamıyorum sütlü kahve yapıyorum ama kahvesini 1 çk silme koyuyorum hazır kullanmıyorum ve gündüz içmeye çalışıyorum.

katılıyorum arkadaşım kesinlikle. ben yürüyüşün yetmediğini anladığım için şu an cardio başladım.

lesliee nasıl peki işe yarıyormu bi ara videolarına eslik etmiştim fakat sonrası malumm :)dediğin gibi bir gün birini diğer gün birini yapmak mantıklı

leslie de tüm vücut çalışır ama genelde hareketler bölgesel olduğundan bölgesel incelme oldu bende

anladım canım faydası var denildiği için bende kullanmayı düşünmüştüm, nescafe yi sek içemiyorsan yarım çay bardağı normal süt sıcak süt ve kalanını su ile tamamlarsan verebileceği zararı yağı en aza indirgeyebiliyosun bende kahvesiz yapamam ama artık o şekilde içiyorum

Yarışmaları severim bende katılıyım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…