- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
Günaydın kızlaaarr
menümü iftiharla sunacağım birazdansunuyorum
sabah: uyanır uyanmaz 3 bardak su
işe geldim : 1 haşlanmış yumurta 1 k k peynir + 3 zeytin 1 fincan çay
ara : 1 sekersiz nescafe + 1 yeşil çay
öğlen : 1 kase çorba 2 buçuk kadın budu köfte çok büyük değildi + biraz salata
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam : 1 kase tarhana çorbası, ton balıklı kıvırcıklı salata
ara : 1 şekersiz türk kahvesi 1 avuç içi beyaz leblebi ( ellerim ufacıktır)
spor : 700 tane zıpladım
su: 3 lt
yürüyüş 40 dk
(gün içinde hiç ekmek tüketmeden kapattımm
Sonraki kas ağrılarının mutluluğu :)) Nasıl güzel geri dönüşüm sağlayacak bize
Günaydın canım kolay gelsin öncelikle
Şu zıplama bildiğimiz olduğun yerde zıplama mı oluyor? Cahilliğin bu kadarı
Tabikide afet olalim ki zayiflayamaz diyenleri alt edelimHoşgeldin tabikide afet olacağız beraber :))
hoşgeldin
hosbuldukk canlar :)hoşgeldiiin
Sağol cnm 5dk ful yapamıyorum ama ara veriyorum 5- 10 saniyeBu süreçte pilavları menünden çıkarsan süper olur aslında
5 dk plank harikasın
Hoşgeldin kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Tebrikler su işini çözeceksin hadi bakalım :)
Güzel menü güzel spor herzamanki gib.. Sabah kahvaltısını atlamasan iyi olurmuş ama :)
Hoşbuldum teşekkürler.
Hoşgeldin tabikide afet olacağız beraber :))
Spor ve su ?
sağol canım beniim, tavsiyen için de teşekkürler deniycem dediğini benim tatlı krizi genelde akşamları tutuyo mesela bu akşam tutacak kesn çünkü anne dizisi var asla kaçırmammenün güzel beğendim. 1. ya da 2.arana kahve ya da yeşil çayın yanına 2-3 gün kurusu ya hurma tavsiye ederim ben 1 ay öyle yaptım çok güzel oluyor hemde tatlı isteğini karşılıyor.
arkadaşımın da dediği gibi tatlım hayali zıplama. trambolinde zıplar gibi ip atlar gibi zıp zıp yarışmamız var bu akşam 22:00 a kadar. sende zıpla sende kazannGünaydın canım kolay gelsin öncelikle
Şu zıplama bildiğimiz olduğun yerde zıplama mı oluyor? Cahilliğin bu kadarı
ay bi cahilde benn. o nası bişiii ne işe yarıyooSağol cnm 5dk ful yapamıyorum ama ara veriyorum 5- 10 saniye
Ben de 10 lu set halinde yapıyorum cnm gerçekten bacakları çok zorluyor arada da ağrı kremi kullanıyorumne güzel diyetisyenin. benim kiyle 3.ayımızı doldurduk daha 1 kez bitter bile vermedi.
ah o squat mahvetti beni akşam ağlayacaktım resmen eşime diyorum bacaklarımı hissetmiyorjum sağolsun biraz masaj yaptı da devamını yaptım. tek seferde mi yapıyorsun hepsini ben 10 arlı set olarak yaptım.
hoşgeldiniz.
anlıyorum seni dehşet bir şey. hareketler basit gibi duruyor ama çok yorucu
Canım yağ yakımı için cardio gerekiyor lessie, jillian , tempolu yürüyüş gibi, plates tek başına kilo verdirmez ama sıkılaşıp olduğundan daha ince görünmeni sağlar. Bir proğram uygulayarak 1 gün cardio 1 gün plates yaparsan hem sıkılaşıp hem kilo verebilirsin.Bugunku menum
Kahvalti:
1dilim ekmek
1yumurta haslnmıs
2 ceri domates
2 yaprak marul (maksat yesillik olsun)
kk beyaz peynir
şekersiz cay
Öğle:
2 köfte
salata
Akşam:
Yesil mercimek salatası
Çorba
Spor olarakta pilates yapıcam fakat kilo vermek için tek basına yeterli olmadıgını duydum deneyimli arkadaslar varsa biraz bilgilndirme yapabilir mi?
bu arada yemek listemde ara menu yok alternatif olarak kullanmak istedim onu ben acıkma durumuma göre eger acıkma olursa tek bi ara menu olmak sartıyla bir meyve ve bir bardak süt eklemiş olucamm
Çok teşekkürler canım :)menü güzel spor da süper olmuş
menüne ara da eklesen 1000 kalorinin altında gibi sanki
pideyi çeyrek yaparsan bir dahaki sefere bir de salataya proteinli bir şey eklersen menü süper olur karbonhidrat yerine protein olursa daha az acıkıyor insan
gofret nasıl bir gofret eti hoşbeş gibi ince ve küçük mü
spor gayet iyi su da güzel tebrikler
pastayı dengelemişsin kızının da doğum günü kutlu olsun nice senelere inşallah
patlamış mısır yağsız ve tuzsuzsa süper menü
spor muhteşem
hoşgeldin canım
suyu biraz arttırsan
Çalmadı ama acıdı galiba bize kimse çağırmayınca
İlk göz ağrısı diye bir söz vardır hatırlatayım.
menü güzel ama aralara süt yoğurt mu eklesen acaba
tebrikler canım
lesliee nasıl peki işe yarıyormu bi ara videolarına eslik etmiştim fakat sonrası malumm :)dediğin gibi bir gün birini diğer gün birini yapmak mantıklıCanım yağ yakımı için cardio gerekiyor lessie, jillian , tempolu yürüyüş gibi, plates tek başına kilo verdirmez ama sıkılaşıp olduğundan daha ince görünmeni sağlar. Bir proğram uygulayarak 1 gün cardio 1 gün plates yaparsan hem sıkılaşıp hem kilo verebilirsin.
Estagfirullah cnm bende yeni basladım tüm kasları çalıştırıyor diye biliyordum netten baktım 5dk lık plank diye evde hiç birseye ihtiyaç duymadan yapılacak bi egzersiz dene istersenay bi cahilde benn. o nası bişiii ne işe yarıyoo
Merhaba cnmGünaydın Kızlarrr. Musmutlu günlerimiz olsun inşallah. Karlı Bir Ankaradan Merhaba
evet tatlım bende baktım şimdi deneyeceğim bende hoş benim sadece basen ve bacaklarla sıkıntım var ama olsun, altım 38 hatta kumaşlarda 40 ama üstüm 36 çok değişik bi vücut armut gibiEstagfirullah cnm bende yeni basladım tüm kasları çalıştırıyor diye biliyordum netten baktım 5dk lık plank diye evde hiç birseye ihtiyaç duymadan yapılacak bi egzersiz dene istersen
Bugunku menum
Kahvalti:
1dilim ekmek
1yumurta haslnmıs
2 ceri domates
2 yaprak marul (maksat yesillik olsun)
kk beyaz peynir
şekersiz cay
Öğle:
2 köfte
salata
Akşam:
Yesil mercimek salatası
Çorba
Spor olarakta pilates yapıcam fakat kilo vermek için tek basına yeterli olmadıgını duydum deneyimli arkadaslar varsa biraz bilgilndirme yapabilir mi?
bu arada yemek listemde ara menu yok alternatif olarak kullanmak istedim onu ben acıkma durumuma göre eger acıkma olursa tek bi ara menu olmak sartıyla bir meyve ve bir bardak süt eklemiş olucamm
sağol canım beniim, tavsiyen için de teşekkürler deniycem dediğini benim tatlı krizi genelde akşamları tutuyo mesela bu akşam tutacak kesn çünkü anne dizisi var asla kaçırmamve kuru kuruda izlenmiyo. sanırım leblebi ile geçiştiricem, chai tohumu alacaktım ama bim de bulamadım onu deneyen var mı aranızda peki
arkadaşımın da dediği gibi tatlım hayali zıplama. trambolinde zıplar gibi ip atlar gibi zıp zıp yarışmamız var bu akşam 22:00 a kadar. sende zıpla sende kazann
bi maruzatım daha varr :& kahve hastasıyım ki olmayanda yoktur sanırım sekersiz icemiyorum hevesim kırılıyoo ufacıkk bi kahvden bişi olmaz herhalde hıı
Canım yağ yakımı için cardio gerekiyor lessie, jillian , tempolu yürüyüş gibi, plates tek başına kilo verdirmez ama sıkılaşıp olduğundan daha ince görünmeni sağlar. Bir proğram uygulayarak 1 gün cardio 1 gün plates yaparsan hem sıkılaşıp hem kilo verebilirsin.
lesliee nasıl peki işe yarıyormu bi ara videolarına eslik etmiştim fakat sonrası malumm :)dediğin gibi bir gün birini diğer gün birini yapmak mantıklı
anladım canım faydası var denildiği için bende kullanmayı düşünmüştüm, nescafe yi sek içemiyorsan yarım çay bardağı normal süt sıcak süt ve kalanını su ile tamamlarsan verebileceği zararı yağı en aza indirgeyebiliyosun bende kahvesiz yapamam ama artık o şekilde içiyorumpilates genelde son 4-5 kg kalındığında başlanılsın deniyor sıkılaştırmak için, kilo verdirici bir spor değil kaslarını rahatlatıyorsun sadece. şekilleniyorsun tabi ki.
meyvelerini gündüzden tüketirsen fayda var. akşam yenen meyve dirrek yağa dönüştüğünden yandaki simitlerimiz meyvelerin eseriymiş karatay hocam öyle der.
chia aldım ben migros da var oradan al. aktarlar resmen kazıklıyor ben kazıklandım çünkü. tadı yok sadece tok tutuyor dendi ama ben etikisini görmedim. ara öğün olarak 4 yk yoğurta 1 yk chia konulup 1 saat bekletiyorsun. günde 2 silme yk dan fazla kullanmak tehlikeli baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yapıyormuş.
ne tarz bir kahve türk kahvesi mi nescafe...nescafe hastası olarak söylüyorum nescafe = yağ ve ödem. her içtiğiniz nescafe için ekstra 2 bardak su içmelisiniz. hazır paketlerdeki süt tozu tamamen trans yağ. ben bazen dayanamıyorum sütlü kahve yapıyorum ama kahvesini 1 çk silme koyuyorum hazır kullanmıyorum ve gündüz içmeye çalışıyorum.
katılıyorum arkadaşım kesinlikle. ben yürüyüşün yetmediğini anladığım için şu an cardio başladım.
leslie de tüm vücut çalışır ama genelde hareketler bölgesel olduğundan bölgesel incelme oldu bende
sağol canım beniim, tavsiyen için de teşekkürler deniycem dediğini benim tatlı krizi genelde akşamları tutuyo mesela bu akşam tutacak kesn çünkü anne dizisi var asla kaçırmamve kuru kuruda izlenmiyo. sanırım leblebi ile geçiştiricem, chai tohumu alacaktım ama bim de bulamadım onu deneyen var mı aranızda peki
arkadaşımın da dediği gibi tatlım hayali zıplama. trambolinde zıplar gibi ip atlar gibi zıp zıp yarışmamız var bu akşam 22:00 a kadar. sende zıpla sende kazann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?