Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sorcam yaw zevcan en çokta senden cevap bekliyorum
bana metabolizma hızlandırıcı bişey lazım ya
ne yapayım 2 günlük detoks yapmıştım hiç fayda etmedi bana
çok yemediğim halde aynı kalıyorum
oturduğum için sürekli metabolizmam yavaşladı![]()
ayy ben kullandım onu bütün düzenimi bozdu 6 -7 ay önce kullandım o zamana kadar düzenli olan wc gümledi resmen
1 ay kadar kullandım bırakalı kaç ay oldu ama düzene girmedi hala
form çayı falan içiyodum en son
bu hafta ben olucam sonuncu.
zevcan ben bugün tartıldım ve geçen hafta ile aynıyım , bugünde dikkat edicem ,eğer almazsam aynı bitiricem gibi :) belki 10 gr falan giderse puhaaaa
hmm altın çilek pahalı değil mi yaw bizim burda bulabilir miyim acaba :uhm:
bende araştırdım netten ama içime sinen bişey bulamadım
Ben altın çilek yedim 1 ay yemeklerden yarım saat önce ama pek faydasını görmedim , onun yerine ara öğün kuru meyve yesek daha faydalı bir de dünya para :)Aman aman bağırsaklarım çalışmadı iştahımda kesilmedi , bende elma krom denemeyi düşünüyorum elime para geçince :))
montide sadece sabah öğle arası ara öğün yok aslıcım..
yasemin altın çileği nasıl kullandın..kapsülünümü kendisinimi..
bende almak istiyorum 100 gr kadar meyvesini alayımda da bi deneyeyim diyorum 100 gr yaklasık 1 hafta yeter heralde...
merhabalar.acayip yorgunum moralim bozuk menümü yazıp çıkıcam.biras uyumak istiyorum
30\09\2010
sabah 6 kaşık kornflakes bi bardak süt bir armut
ara bi ayran
öğlen tavuk ızgara salata
ara bi armut
akşam brokoli(haşlama) yoğurt
ara yeşil çay
ben akşamları yeşil çay içiyorum hem metabolizma için hemde tuvalet ihtiyacı için ii oluyo
ben kuru meyvesini yedim , günde 8 tane yeniyordu , sabah ve akşam yemeklerden önce yarım saat falan önce yedim...
Ben bu çorbayı hafta sonu yapıcam tarif için sağol ...
ozaman yanlış kalmış aklımda.
nekadar az ara yaparsak okadar iyi gibi kalmış. :uhm:
ayy ben kullandım onu bütün düzenimi bozdu 6 -7 ay önce kullandım o zamana kadar düzenli olan wc gümledi resmen
1 ay kadar kullandım bırakalı kaç ay oldu ama düzene girmedi hala
form çayı falan içiyodum en son
.
Ve genelde doktorların bana verdiği liste 3 ana 3 ara ögündü bu bazen 7 ögün oluyor du.
Az az ve sık beslenmek en sağlıklısı.
.
Malzemeler:
2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane
COLOR]
merhabalar.acayip yorgunum moralim bozuk menümü yazıp çıkıcam.biras uyumak istiyorum
ben akşamları yeşil çay içiyorum hem metabolizma için hemde tuvalet ihtiyacı için ii oluyo
Birde bir dönem denediğim bir çay var dı :
2 yeşil elma
2 limon
3-4 tane karanfil
zencefil
tarçın
ve su kaynatıp içiyordum buda işe yarıyordu :)) belki onuda yapabilirim ama hafta sonu ancak ...