Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

peri yahu deneme tahtası gibisin bacım , sen en iyisi test yaptır bak troid falan olmasın kötü düşündürmek için demiyorum yanlış anlama , için rahat olsun bişey çıkmazsa diyetini değiştirirsin ...

4. TAKIM 175. ETAP
İrem&Özge ( 70,4 / )
meyvenull ( 65.7 / )
NeKss ( 64,5 / )
Pandomim (62.5 / )
PrensesPeri ( 76.1 /)
kilovermekistiyorum (61.6 / )
lethem ( 50.9 /50.4/0.5/0.98 )
inanna85 (54.3 / )

4. TAKIM TOPLAM KİLO (504 / )

prensenperi teşekkür ederim canım.

bugün densizin biri deli etti beni.2 senedir evliyiz ve çocuğumuz yok. kilo vermeye çalışma sebebimde o zaten. 2. tüp bebek denemesi için...yeni evlenen arkadaşlardan biri hamileymiş.başka bi arkadaş sen niye çocuk yapmıyosun,çocuğun olunca sana anane dicek, madem doğurmucaktın neden evlendin falan....o kadar kötü hissettimki.yani benim kötü hissetmeme sebep o laflar değildi.neden insanlar karşısındakini kırmaktan hiç çekinmez.?öyle bi tavırla söylediki,bak ben senin canını nasıl kolay yakıyorum der gibi...neye uğradığımı şaşırdım,çok sarsıldım. ama şimdi iim.konuşamasak bile burda paylaşabilmek çok güzel. burda olmaktan çok mutluyum

cemrecim öyle patavatsız insanları hiç sallamican, şimdi sen tabi dile kolay gel de üzülme dicen ama inan değmezler. sen o insanlara inat daha sıkı asılırsın, hem kilolarından kurtulur hem de bebişine kavuşursun inş:) burda her türlü sevincimizi üzüntümüzü anlatıyoruz iyi oluyor tabi paylaşmak;)

YASEMIN canım dıyetısyene gıdıyordum ya o zaman a dan z ye herseyıme baktılar.masallahım var.turp gıbıyım.ne gusel gıdıyordu kılolar.ramazandan cıktık bayramda ıster ıstemez yedım.500 gr la kurtardım.oymus metabolızmam durdu.funda suyu denedım.hasta ettı.sımdide 5 i 1 yerde ıcıyorumsempatiksalakcinni buda ıse yaramazsa baska bısıde denemeyecegım artık.

cemre bızım mılletımızın en kotu yanı bu.herkes dusunmeden konusuyor karsıdakı kırılırmı uzulurmu?bende 2 yıllık evlıyım.baska nedenlerden cocuk yapmıyorum.dogum kontrol hapı kullanıyorum.ben ıstemedıgım halde canım sıkılıyor soruldukca. senı cok ıyı anlıyorum o yuzden.senin durumunda en onemlı sey moral.canını sıkma kımsenın lafına takılma. sadece bebegını kucagına alacagın zamanı dusun.o sana guc verırolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
herhafta oturup kalktıgımız bır ark var.korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamıle kaldı.bıgun dıyorkı bugun ogrendım kılolular hamıle kalamıyormus dıyete baslasanaalsanaalsanasmile sankı ona sordum ben kıloluyum vah vah napcam dıye.hem zayıf hemde hamıle ya guya nısbet yapıyor bana:oklava: dedıgın gıbı bazı ınsanlar karsıdakını kırmaktan zevk alıyor..

şu bzim millete hastayım hee her olaya bi yorumları var bi önerileri var, bilmedikleri hiç bişi yok yanii o komşunda bilmişlik artı patavatsızlık etmiş PERİm boşverin böle insanlarııı

günaydııın millet. ilk kilo bildirimimi yapem.okuldan geldikten sonraya kalırsa geç olur. 96,4 kiloyum.geçtiğimiz cumayı cidden hatırlamıyorum çünkü o zaman takımda değildim özellikle cuma kaç kiloyum tartılayım dememiştimgamyoncuiremsu

günadın kızlar.sabah o kadar çok ağladım ki gözlerim şiş geldim işe.geçen hafta pazar regl olduktan sonra tartıldım 75.4 çıktım ama bugun 75.7 yim.ben cumaya daha çok veririm diye düşünürken 300 gr da almışım üstüne.nasıl oluyor anlamıyorum ya.bu kadar emek ediyorum.ağlarken bırakıyorum dedim pes ettim.sonra sofraya oturdum yine kepek ekmeğimle lor peynirimle kahvaltı ettim..ama çooookkk üzgünümm çookkk:çok üzgünüm: 2 aydır deliler gibi mücadele ediyorum daha 3 kiloyu bulamadımm nasıl bir iş bu ya kötükedihüso

Günaydınlar. Hafta sonu ve hafta içi kaçamaklarımdan nasibimi alıp kilo aldım bu hafta.
İki gün asılmam aldıklarımın hepsini vermeye yetmedi. 62.7 kiloyum. 200 gr almışım.
Pazartesi günü tartıldığımda 63.5 gelmiştim.

Bu arada 8 30 da yazıcaktım. site hata veriyor devamlı.

PrensesPeri. Sen okadar dikkat ediyosan şişkinliktir o 300 gr. bide her hatfa aynı yerde aynı kıyafetlerlemi tartılıyosun? o da etkiliyor. wc Bile etkiliyor.

Günaydın hanımlar , bu kadar kaçamağa rağmen son 3 günde toparladım en azından almadım 400 gr verdim 61.200 her zaman tartıldığım gibi tartıldım :))) Dün akşam çorba ve salata yerine marulu doğradım yoğurt koydum ve içine pul biber koyup öğle yedim ... Tavsiye ederim çok aç olmama rağmen bir güzel tıkadı beni ...

Pericim lütfen ağlama , şu an belki metebolizma hızlandırma sürecindesindir , ümitsizliğe kapılma lütfen , bir çaba sarfediyorsun ve devam et ama ciddi ciddi test yaptır derim ben sana , tiroid gizli ve anlaşılmayan bir hastalık ... Bir arakadaşım kuş kadar yediği halde çok kilo alıyordu veremiyordu , tiroidi yavaş çalışıyormuş , bir diğerinin ise o kadar hızlı çalışıyordu ki günde yemeklerle 2 bütün ekmek yerdi incecikti ...

4. TAKIM * * 175. ETAP SONUÇLARI* *

İrem&Özge ( 70,4 / 0,0 / 70,4 / % 0,00 )
meyvenull ( 63,7 / 63,6 / 0,1 / % 0,16 )
NeKss ( 64,5 / 0,0 / 64,5 / % 0,00 )
Pandomim ( 62,5 / 62,7 / -0,2 / % -0,32 )
PrensesPeri ( 76,1 / 75,7 / 0,4 / % 0,53 )
kilovermekistiyorum ( 61,6 / 61,2 / 0,4 / % 0,65 )
lethem ( 50,9 / 50,4 / 0,5 / % 0,98 )
inanna85 ( 54,3 / 0,0 / 54,3 / % 0,00 )

Son düzenleme:
Ben her cuma ve pazartesi , sabah tuvalete çıktıktan sonra çıplak tartılıyorum ve hep aynı yerde duruyor tartım , toka bile olmuyor saçımda öyle düşün :)

pericim üzülme canım ya evet tiroit olabilir guatr olabilir
annem genç kızlığında bayağı zayıfmış gelinliğine falan ben küçükken bile sığamıyodum ki o zamanlar zayıftım
evlendikten sonra kilo almaya başlamış 4-5 sene sonra boğazında şişlik olunca dr gidince guatr olduğu anlaşıldı
ameliyat falanda olamadı yaklaşık 12 sene guatrla yaşadı tabi kilolar yerleşti ameliyatında 1 kilodan fazla parça aldılar ve annem 1 sene içinde 12-13 kilo verdi
şimdi biraz işim var ama eklerim resimleri bulursam anlarsın aradaki farkı

Günaydın herkese. Bu hafta bende de kilo artışı mevcut 70,9 maalesef.

Mönüm belli oldu hemen yazayım ;
30.09.2010
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği - 1 dilim peynir- 3 dilim domates -3 dilim salatalık - 1 lokma simit ( valla bir lokma ) - 3 zeytin
Ara : şekersiz filtre kahve
Öğlen : etli pazı dolması ( 4 adet küçük ) -3 yk yoğurt ( birde erişteli yeşil mercimek var ama yemicem )
Ara : meyve ( olacak )
Akşam : Çorba - Yoğurt ( olacak )

Güzel canım afiyet olsun.

tünaydınlar kızlarrr

bugünkü menüm
sabah kepek ekmeğine tost
ara 1 galete
öğle peynirli zeytinli salata
ara 1 armut
akşam çorba yoğurt

ÖZGEE
cim ben bugün sabah tartıldım. 50.4 :) onca şişliğe ve bi iki zorunlu kaçamağa rağmen 500 gr gitmiş şaşırmakla birlikte mutlandım kaydirigubbakcemile3 sanırım akşam yemeğinden sora hiçbişi yememek etkili oldu bunda..

PERİİcim inş cnm :))

Maşallah canım böyle gitsin dilerim ki.

kızlar az önce nette bulduğum bişiyi yaptım yas boy kilo oranına göre günlük nekadra kalori alman gerektiğini hesaplıyorsunn 852 cıktı sizce cok düşük değilmi..
ozamn benim 700 kalorilik diyet uygulamam gerekiyo..ama ben montide gün geliyo 2000 kalorilik seyler yiyorumm

sonra başka sitede daha yaptım ordada 2193 kaloriye ihtiyacınız var diooo kafamçokkarıştı

Nette saçma sapan dünya şey var canım hiç bakma onlara.

kızlar bişey sorcam yaw zevcan en çokta senden cevap bekliyorum
bana metabolizma hızlandırıcı bişey lazım ya
ne yapayım 2 günlük detoks yapmıştım hiç fayda etmedi bana
çok yemediğim halde aynı kalıyorum
oturduğum için sürekli metabolizmam yavaşladı :(

Ben yeşil çay içiyorum cnm.

merhabalar.acayip yorgunum moralim bozuk menümü yazıp çıkıcam.biras uyumak istiyorum

30\09\2010

sabah 6 kaşık kornflakes bi bardak süt bir armut

ara bi ayran

öğlen tavuk ızgara salata

ara bi armut

akşam brokoli(haşlama) yoğurt

ara yeşil çay

ben akşamları yeşil çay içiyorum hem metabolizma için hemde tuvalet ihtiyacı için ii oluyo

Menün güzel canım.

4. TAKIM 175. ETAP
İrem&Özge ( 70,4 / 70,9 / - 0,5 / - 0,71 )
meyvenull ( 65.7 / )
NeKss ( 64,5 / )
Pandomim (62.5 / 62,7 / - 0,2 / % - 0,32 )
PrensesPeri ( 76.1 / 75,7 / 0,4 / % 0,53 )
inanna85 (54.3 / )

prensenperi teşekkür ederim canım.

bugün densizin biri deli etti beni.2 senedir evliyiz ve çocuğumuz yok. kilo vermeye çalışma sebebimde o zaten. 2. tüp bebek denemesi için...yeni evlenen arkadaşlardan biri hamileymiş.başka bi arkadaş sen niye çocuk yapmıyosun,çocuğun olunca sana anane dicek, madem doğurmucaktın neden evlendin falan....o kadar kötü hissettimki.yani benim kötü hissetmeme sebep o laflar değildi.neden insanlar karşısındakini kırmaktan hiç çekinmez.?öyle bi tavırla söylediki,bak ben senin canını nasıl kolay yakıyorum der gibi...neye uğradığımı şaşırdım,çok sarsıldım. ama şimdi iim.konuşamasak bile burda paylaşabilmek çok güzel. burda olmaktan çok mutluyum

Canım boşver ya ne takıyorsun böyle insanları sen kafana.

günaydııın millet. ilk kilo bildirimimi yapem.okuldan geldikten sonraya kalırsa geç olur. 96,4 kiloyum.geçtiğimiz cumayı cidden hatırlamıyorum çünkü o zaman takımda değildim özellikle cuma kaç kiloyum tartılayım dememiştimgamyoncuiremsu

Canım geçen hafta ki kilonu bilmemiz lazım girebilmen için.

günadın kızlar.sabah o kadar çok ağladım ki gözlerim şiş geldim işe.geçen hafta pazar regl olduktan sonra tartıldım 75.4 çıktım ama bugun 75.7 yim.ben cumaya daha çok veririm diye düşünürken 300 gr da almışım üstüne.nasıl oluyor anlamıyorum ya.bu kadar emek ediyorum.ağlarken bırakıyorum dedim pes ettim.sonra sofraya oturdum yine kepek ekmeğimle lor peynirimle kahvaltı ettim..ama çooookkk üzgünümm çookkk:çok üzgünüm: 2 aydır deliler gibi mücadele ediyorum daha 3 kiloyu bulamadımm nasıl bir iş bu ya kötükedihüso

Şekerim 2 aydır deliler gibi mücadele etmiyorsun. İki aydır hiç kaçamak yapmadım diyebilir misin? Geçen haftaya göre vermişsin ya önemli olan o. Mozma moralini. Haftada 400 gr gitmiş iyi bir rakam.

Günaydınlar. Hafta sonu ve hafta içi kaçamaklarımdan nasibimi alıp kilo aldım bu hafta.
İki gün asılmam aldıklarımın hepsini vermeye yetmedi. 62.7 kiloyum. 200 gr almışım.
Pazartesi günü tartıldığımda 63.5 gelmiştim.

alsanaalsanasmile

günaydın kızlarr.. sitedeki sorun yüüznden bende giremedm..
bu hafta bende veremedim ...
reyhancım bence yine ii vermişsin regln gecsin haftaya daha bi vermiş olacaksınn..
kızlar ben lahana corbası diyetini yapcam montiyle birlikte 3 günlük deneme olarak ..pazar pazartesi salı metabolizbayı durdurma gibi bi durum olurmu bu corbada denemek istiyorum ...dayanabildiğim kadar dayanayım inş veririm...

hiç deneyeniniz varmı bu corbayı ..

4. TAKIM 175. ETAP
İrem&Özge ( 70,4 / 70,9 / - 0,5 / - 0,71 )
meyvenull ( 63,5 / 63,6 / 0,1 / % 0,16 )
NeKss ( 64,5 / )
Pandomim (62.5 / 62,7 / - 0,2 / % - 0,32 )
PrensesPeri ( 76.1 / 75,7 / 0,4 / % 0,53 )
inanna85 (54.3 / )

Back
X