Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yav sorma ne geliyosa aşktan meşkten. ya ben evliyim eşim burda çalışıyo bende eş durumundan tayinle burdayımgamyoncuiremsu

izmitten sonrada ne çekiliryaCADIARZU

diyet bi kek tarifi verimmiCADIARZU
irem kızcak ama çooook diyet bi tarif. ayda bir yapılabilir. öyle bi zamanda yapınki size sadece 2 dilim falan düşsün:)

2 yumurta
yarım bardak esmer şeker
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3 kocamaaan elma rondadan
tarçın ve ceviz kabartma tozu vanilya
karıştır at fırına.

sırf elma yiyon gibi oluyo.diğer malzemeler elmayı bir arada tutsun diye var zatenzemuszemus

selam kızlar geçmişe bakamadım :) ofis yoğun ..

7.10.2010
sabah : normal kahvaltı /kepek ekmeği ile
ara : 1 elma
öğlen : bir küçük boy pizza( yemek yoktu ofiste )söylediler -1 bardak ayran
ikindi : yok
akşam :çorba- zeytinyağlı fasulye ...

umarım keyifler iyidir ,benim küp gibi mideme oturdu pizza bir de bilgisayarın başında yiyince acele acele offf ya ...

öğlen arası leslie ile 2 mil yaptım aksam 3 mil daha yapıcam
5 mil 8 km ediyormus öğrendiğime göre hergün 8 km yürümeyi düşünüyorum bundan sonra...

kızlar monti topiğinde biri paylastı bu tarifi bende sizlerle paylastım ... 4 e bölüp gün içinde 1 parcası cok rahat yenebilir ..
Kod:
arkadaşlar size süper sağlıklı bir çikolata tarifi
10 tane hurma 1çaybardağı fındık yada ceviz 1 çay kaşığı vanilya birazda kakao
hurmaların çekirdeklerini çıkarıp biraz bıçakla ufaltın daha sonra bütün malzemeleri robotun içine koyun hepsini beraber ufalana kadar karıştırın daha sonra bir parmak kalığında bir diktörgen oluşturun.buzluğunuza koyun istediğiniz zaman çıkartıp yiyebilirsiniz.Gerçekten güzel oluyor özellikle tatlı krizlerinde tam bir kurtarıcı.Tabi miktarları dikkat edin ve ara öğününüz yerine tüketin

lmaz: lmaz:
yarın cumaaa o pizza direk depoya gidicek klava: mideme dokunuyo falan deseydin corba söyleseydin 2 saat sonrada meyve falan yeseydin :mymeka:

Evet zevcan biliyorum , ama yemek istedim , ,,,ağzımın suyu aktı :) hayallerime bir hafta daha uzaklaştım böylece (( Bu hafta sonu kendime zaman ayırıp en azından kocam gelince akşam yarım saat yürümeyi planlıyorum ...

Özge eline sağlık çok güzel bir davetiye olmuş, maşallah kızında çok tatlı Allah uzun uzun ömürler versin ...

merhabalar kızlarr
ÖZGEcim kızına kocaman maşallahh davetiye de çok hoş olmuşş

bugünkü menü: (07/10/2010)

sabah tost çay
ara bikaç tane çubuk kraker
öğle ton balıklı salata
akşam çorba, salata
acıkırsam arada elma.....

kızlar yaa benim cnm tatlı istedi acayipp, kendimi tuttum dondurma almadım gittim irmikle süt aldım. bi yerde daha hafif olduğunu okumuştum. ama nasıl yapsam ki?? nette tarifler var ama var mı bana bi önerisi olan??

bide ÖZGEcim, malum yarın geç geliyorum ben bu sabah tartıldım, 49.8 çıktımm mutlandımm kaydirigubbakcemile3 yarın eklersiniz beni

benim tarifim hep şu şekilde olur ;
4 su bardağı süt +1 su bardağı su
süt kaynayınca içinde 1 su bardağı şeker - karıştırıp 1 su bardağı irmik
limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
pişince şekilli kaba koyar , soğuyunca ters çeviririm üzerine de tarçın ohh mis gibi :))Ama şekersiz irmik tatlısı güzel olmaz bunu unutma ...

yapmıyorsun o irmik tatlısını sakın 2 hafta sonra amacına ulasmıs olucaksın ondan sonra ne yersen yee tabi az miktarda..
bak hurmalı tatlı tarifi ekledim onu yap yee.
haftaya cuma 48 i görebilirsin sevgilinde olmusken tekrar kilomu alıcaksın yani kesinlikle yapma diyorum yaparsan özgeden ceza alırsın ..
sütün içine tarcın kat iç tatlı isteyini dengeliyo..

yapmıcak zaten amacına ulasınca sekerlisini yapıp ağız tadıyla yer...

Bende oturdum saf saf tarif verdim ha :)) sen Zevcanı dinle bence ...Cumartesi günü arkadaşıma davetliyim diyetteyim sakın bir şey yapma dedim güldü ama bakalım hayırlısı :)

:kedi: tamam Zevcancım, zaten biraz da üşendim şimdi yapmıyorum.....

ama tarifi saklıcam Yasemincim teşk ederim )

:kedi: tamam Zevcancım, zaten biraz da üşendim şimdi yapmıyorum.....

ama tarifi saklıcam Yasemincim teşk ederim )

yapmadığına sevindimm..yeni kilonu listeye ekledim.. kilo çizelgeni değiştirsen ii olur bide bize yeni bi resim eklesene fark varmı bi değerlendirelim...

offf dışarda sabahtan beri yağan yağmur sisli puslu bir hava , enerjim yok sanki hiç ...

bu havada nasıl miskinlik yapılır dimi sıcasık bahtaniyenin altında kucağında kocaman bi kase mısır nerscafe kurabiyeler falan offf bütün aksam sessizce film izlicenn....

malesef biz bunları yapamayızz aksam spor yapıcazz yeşil cayımızı içicezz.. cok acıkırsak 1 tane meyve yicez...

teşk Zevcancım.

ayy kızlarr, geçen baharda aldığım 1 küçük beden kotum vardı. olmamıştı kabinde ama bi büyüğünü de almak istememiştim, aldım koydum dolaba. az önce giydim artıkk oluyoo kaydirigubbakcemile3 tabi yandan yağlar fırlıyo biraz ama gitceek onlar da gitcekk :))) gaza geldim walla kimse bana bi lokma tatlı matlı bişi yediremezz, tam gaz devammm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…