- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
yav sorma ne geliyosa aşktan meşkten. ya ben evliyim eşim burda çalışıyo bende eş durumundan tayinle burdayımgamyoncuiremsu
arkadaşlar size süper sağlıklı bir çikolata tarifi
10 tane hurma 1çaybardağı fındık yada ceviz 1 çay kaşığı vanilya birazda kakao
hurmaların çekirdeklerini çıkarıp biraz bıçakla ufaltın daha sonra bütün malzemeleri robotun içine koyun hepsini beraber ufalana kadar karıştırın daha sonra bir parmak kalığında bir diktörgen oluşturun.buzluğunuza koyun istediğiniz zaman çıkartıp yiyebilirsiniz.Gerçekten güzel oluyor özellikle tatlı krizlerinde tam bir kurtarıcı.Tabi miktarları dikkat edin ve ara öğününüz yerine tüketin
selam kızlar geçmişe bakamadım :) ofis yoğun ..
7.10.2010
sabah : normal kahvaltı /kepek ekmeği ile
ara : 1 elma
öğlen : bir küçük boy pizza( yemek yoktu ofiste )söylediler -1 bardak ayran
ikindi : yok
akşam :çorba- zeytinyağlı fasulye ...
umarım keyifler iyidir ,benim küp gibi mideme oturdu pizza bir de bilgisayarın başında yiyince acele acele offf ya ...
merhabalar kızlarr
ÖZGEcim kızına kocaman maşallahh davetiye de çok hoş olmuşş
bugünkü menü: (07/10/2010)
sabah tost çay
ara bikaç tane çubuk kraker
öğle ton balıklı salata
akşam çorba, salata
acıkırsam arada elma.....
kızlar yaa benim cnm tatlı istedi acayipp, kendimi tuttum dondurma almadım gittim irmikle süt aldım. bi yerde daha hafif olduğunu okumuştum. ama nasıl yapsam ki?? nette tarifler var ama var mı bana bi önerisi olan??
bide ÖZGEcim, malum yarın geç geliyorum ben bu sabah tartıldım, 49.8 çıktımm mutlandımm kaydirigubbakcemile3 yarın eklersiniz beni
benim tarifim hep şu şekilde olur ;
4 su bardağı süt +1 su bardağı su
süt kaynayınca içinde 1 su bardağı şeker - karıştırıp 1 su bardağı irmik
limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
pişince şekilli kaba koyar , soğuyunca ters çeviririm üzerine de tarçın ohh mis gibi :))Ama şekersiz irmik tatlısı güzel olmaz bunu unutma ...
:kedi: tamam Zevcancım, zaten biraz da üşendim şimdi yapmıyorum.....
ama tarifi saklıcam Yasemincim teşk ederim)
offf dışarda sabahtan beri yağan yağmur sisli puslu bir hava , enerjim yok sanki hiç ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?