Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

peri bende senin gibiyim hiç evde durmadım doğum iznim dışında , o zmaan bile çalışacağım günü hayal ettim ama bazen ipler kopuyor günde 3-4 saat yola gidiyor çocuğumu 8 de görüyorum kendi evimize 9 da geçiyoruz ve uykusu geliyor haliyle verimli olmuyor , hafta sonu iş güç birikenler derken baya bunalıyorum anlayacağın ...Ama kendi ailem asla ayrılmama izin vermiyorlar bir kaç defa bunalıp aradım ağladım falan dayan , öylede böylede büyüyecek diyorlar .

Bende kaplumbağa hızına döndüm üzülme :)

Son düzenleme:
off nası uyumuşummm yine gece uyuyamıcamm:))

pericim, dilesinler özürlerini tabiii zaten birinin üstüne düşersenn kaçarr, sen kaçacan arada da çemkircen ki o alttan alsınn

Yaseminn ben yemek yapmaya üşeniomm yan odadaki arkadaşlar yapıp davet ediyoo sen de çöpe atıonn kaydirigubbakcemile3 yakın olsak birbirimizi tamamlicakmışızz :))

günaydınlarrrr
a.s. a.s. a.s. bu güzel papatyalar benden sonra gelene....

sabah kalkınca 2 altın çilek

kahvaltı 3 dilim t.b ekmeği ceviz süt

öğlen fırında sebze yoğurt

aksam ton balıklı salata ayran

Menün güzel ama bence ara yapmalısın. Meyve yemelisin.
metebolizmayı hızlandırmak için.

Günaydın kızlar..
Zevcan papatyalar bana geldi otamatikmen =))

Menün güzel ama bence ara yapmalısın. Meyve yemelisin.
metebolizmayı hızlandırmak için.

evet canım papatyalar senin oldu olumunekankayizsmile

öylemi yapöalıyım acaba yaa anlamadım gitti..
gold slim den alıcam yaa kafama koydum belki işe yarar hem 2 sene kullanılıyormus...

Güüüüüünnnnnnnnaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddddıııııııınnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

Zevcan monti de duraklamalar oluyor biliyorsun. 2. yada 3. hafta oluyor genelde.

Ben 700 gr verdim p.tesiden bu yanan canlarım.
Cuma ya 69 görmeyi diliyorum.

Sizi seviyorum.
a.s.

hoşgeldin özgemmm opuyorumnanaktan

duraklama oluyor biliyorumda hızlıca 10 kiloyu vermek istiyorummm kaydirigubbakcemile2
inş yarına kadar 300- 400 gr verebilirsin tatlımm kaydirigubbakcemile2

Zevcanım işallah canımcım.
Ben yokkken menüler nasıl sı şeker varmı ceza verilmesi gereken kimse :)

günaydıınnn kızlarr..

dün akşam işten çıkmaya yakın halamlar aaradı sana geleceğiz diye.babamda bizdeydi.gün içerisinde gidecekti.evi dağnık bıraktığını tahmin etmiştim.ölede olsu.koştur koştur meyve aldım ikralık aldım ortalıgı toparladım.dün de kalori yakmadıysam artık daha ne diyeyim..delikafadulden

06.10.2010 yediklerim
sabah peynirli tost
ara yok
öğlen nohut yemeği bulgur pilavı(az)
ara elma
akşam sucuklu yumurta(ben koştururken eşim hazırladı)
ara meyve - yarım avuç kadar kuruyemiş bilmiyorumkismile

Bebem sen seç onların cezalarını ne istersen yapsınlar yoksa ben acımayacağım alsanaalsanasmile

Prensesim yoğun bir akşam olmuş neyseki atlatmışsın sağ salim şeker.

Kızlar sizinle kendi hazırladığım kızımın d.günü davetiyesini paylaşayım. Nasıl olmuş.

Eklentiler

• $il_fullxfull_167377540 EDİT.JPG.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 36
cezaları merak etme :jeyyar:

çok güzel olmuss canımmmm...
masallah kendide fıstık gibi zatenn
harika bi doğum günü olucak sırnaşık şey uğraştığına deyicek olumunekankayizsmile

var var olmazmı cemre kek yedi aslı poğca yedi klava:
hatırladığım bunlar

Zevcan sabah kahvaltıda 1 poğaça yemek kaçamak değil.
Ben Akşam 18 de yemek yeme faslını bitiriyorum çünkü.
gECe sadece meyve yiyorum veya süt içiyorum.
O yüzden sabahları az az canımın istediklerinden yemek kaçamak olmuyor benim için.
(Zaten çikolatalar kolalar içmiyorum) hani belli şeyler.
Yatmadan 4 5 saat önce yemek faslı bitiyor çünkü.
Ben öncedende bu yöntemle kilo vermiştim.

İyiki doğmuş irem. İyiki onun annesi sen olmuşsun.
Allah sağlıklı ömürler versin. Çok güzel bi davetiye olmuş.

bana değil tatlım özgese söyliceksin bunu kaptan o kacamak olup olmadığınada o karar verir...
sonuc olarak diyette yenmemesi gerekn birseyi yedin mi yemedinmi ben onu ilettim..

bana değil tatlım özgese söyliceksin bunu kaptan o kacamak olup olmadığınada o karar verir...
sonuc olarak diyette yenmemesi gerekn birseyi yedin mi yemedinmi ben onu ilettim..

Sen ilettiğin için bende sana yazdım zevcancığım.
Zaten yazdığımı özgede okuyor. O da cevap verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…