Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

9/10/2010
sabah klasik kahvaltı

öğlen ızgara tavuk ayran salata

meyve süt

10/10/10

sabah ceviz t.b. ekmeyi peynir zeytin domates salatalık

öğlen ıspanak yoğurt

aksam ton balıklı salata ayran

meyve araları olabilir

cemreciğim doğum günün kutlu olsun.nice mutlu yıllara Şeniz senin için dua ederiz tabiki.Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:

meyvenull kendine yükleme sorumlulugu biz bir takımız olumunekankayizsmile

çıkanlara iyi akşamlar iyi hafta sonları opuyorumnanaktan

ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

akrepcimm bi dahaki cumaya kadar bunu telafi edip takımının yüz akı olmalısın!!

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

08.10.2010 yediklerim

sabah şehriyeli mercimek çorbası
ara 2 tane galeta
öğlen türlü cacık
ara elma
akşam patlıcan yemeği yogurt
ara 1 mandalina yarım armut

akrep o kadar kiloyu verdikten sonra bunuda telafi edersin inşallah..üsülme olumunekankayizsmile

meraba hanımlaaar

sabah bi armut,domates,haşlanmış yumurta,peynir,4 zeytin,bi bardak süt

ara 2 mandalina

şimdilik buka gerisini sonra. belki bi dilim paştaaaaaaa:jeyyar:

yemeğe pek niyetim yok pastadan ama yersem tüm günü meyveyle kapıtıp telafi etceeeem. gene başladım sanki kilo vermeyeeyvahedigeldismile

PERİm, süper gidiyosun:)
CEMREcim zevcan yada özge pazartesi bu pasta olayını öğrenince oklavaları üstüne üstüne fırlatacak haberin olsun! yeme bencee

bugünkü menü (9.10.2010)
öğlen uyandığım için sabah yok:)
öğle 1 yum, dom, salt, zeytin, light peynir 1.5 dilim kepek ekmeği
ara 1 elma yada az şekerli türk kahvesi
akşam süper havuçlu lahanalı salatam, belki çorba yanına..
soradan acırkırsam da 1 armut

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
devlet memuru gibisiniz be takım. hafta içi mesai saatlerinde mesai başındasınız yafu. haftasonu kismecikler yok.a.s.

burlardayım cemrecimm:)

bu arada menüm (10.10.10)
sabah klasik kahvaltıı
öğle salata, 1 dilim ekmek
akşam çorba, salata
aralarda acıkırsam 1 elma

bugün 2 saat kadar da bel kemerimi takıp temizlik ve ütü yaptımm kaydirigubbakcemile4

kendi kendime konuşuyom,delimiyim neyim derken ohhh çok rahatladım lethemm:tomato:

bende yazim menümü
10\10\2010

sabah domates maydanoz peynir bi haşlanmış yumurta şekersiz çay

ara bi bardak süt

öğle bol salata 3 köfte bi kase yoğurt

ara bi meyve

akşam taze fasulye

ara yeşil çayolumunekankayizsmile

Arkadaşlar, merhaba..
Edit tuşu kalkması sebebiyle eski listeleri düzenleyemediğim için, "Cuma zayıflama yarışması nedir? / Karar defteri" isimli başlığa, aşağıdaki bilgileri içeren bir güncelleme mesajı ekledim.

1- Cuma listelerini hazırlama programı
2- Takım liderleri listesi
3- Kardeş takım listesi

İlgili konularda olabilecek her türlü değişiklik, yeni bir güncelleme mesajı ile bildirilecek ve bu da bir önceki mesajın geçerliğini kaybettirecektir.

O nedenle; ilgili konuları takip edebilmek için sözkonusu başlığın son güncelleme mesajına bakmanız gerekecektir. Örneğin şu andaki güncel durum başlığın son mesajında (9 no.lu mesaj) yer almaktadır.
Değişiklik olunca başlığa 10 no.lu mesaj olarak ilgili içerik eklenecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15598051#post15598051

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

günaydın kızlar... 8 den beri paylasım alanını ve takım geçmişini okuyorum yoruldum :)
cemreye yeni üye demeyi unutmusuz azıcık uyarıldık... :kedi:
takımın birinin yanlış hesabından dolayı 2. olmusuz :teytey: :sm_cool: delikafadulden
bu hafta 1. olucaz inş
ben bu hafta sonu kilo vermiştim ... aslında durum cok karısık pazar sabahı tartıldığımda 63.2 görmüştüm bu sabah cıktım 63.7dün rahatsızdım onunla alakalı olabilir die düşünüyorum sonuc olarak 63.7 de benim için cok güzel :dance:sonucda iileşmek için çaylar sular falan içtim bu gün durumu telafi ederim ..çümkü hiç kacamak yapmadım..
hafta sonu menüleriniz güzelmişti... cemrecim inş o pastadan 2 cataldan fazla almamıssındır bu defa cezan kacınılmaz tatlımm...
kızlar bu lelie gercekten harika bi spormus yaa yoruluyorum ama işe yarıyor bazı hareketlerde gercekten zorlanıyorum ama olsun cok mutluyum zemuszemus

bu günkü menüme gelelim

kalkınca yarım elma

kahvaltı peynir domates salatalık az kahvaltılık ezme 4 dilim t.b. ekmeği

öğlen salata tavuk yoğurt

aksam yumurtalı taze fasulye yoğurt ..

Son düzenleme:
Back
X