Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar , ancak girebildim :))
15-ekim- 2010
Sabah : 1 adet poğaça ( başka şasnım yoktu )
Öğlen : Tavuklu salata - ayran - 2 adet çiköfte
ikindi : süt ile müsli
Akşam :Evde meyve yiyeceğim :))

aralarda yeşil çay tabiki :)

Zevcan 62 küsurdum sanırım , bak iyi ki hatırlattın pazartesi yeni foto koyayım aslında ben biraz fark olsun diye bekliyorum ama kilo gidiyor göbüş hala tüm ihtişamıyla yerinde :)

Zevcan 62 küsurdum sanırım , bak iyi ki hatırlattın pazartesi yeni foto koyayım aslında ben biraz fark olsun diye bekliyorum ama kilo gidiyor göbüş hala tüm ihtişamıyla yerinde :)

ben 60 ı görünce koyucam zemuszemus aradaki 7 kilo belli olacakmı cok merak ediyorum o fotoyu eklediğimde 67 idim :kedi:
senin göbek benim basen nolcak nasıl gidicek bunlarr :sinifsinif:

selam bayanlar

sabah 3 kepekli ekmek domates maydonoz peynir yeşil çay(bu kahvaltıdanda bö geldi)

ara bi light süt

öğlen tavuk şiş(ekmek kızartma pilav yok) bi ayran

ara bi armut yicem

akşam bi kepçe yoğurt çorbası. pırasa salata

ara yeşil çay

selam bayanlar

sabah 3 kepekli ekmek domates maydonoz peynir yeşil çay(bu kahvaltıdanda bö geldi)

ara bi light süt

öğlen tavuk şiş(ekmek kızartma pilav yok) bi ayran

ara bi armut yicem

akşam bi kepçe yoğurt çorbası. pırasa salata

ara yeşil çay

slm canım güzel güzel devam et sıkılmak yokkk zemuszemus

bu sefer bende elimden gelenmi yapıcam , haftaya hedefim düz 60 olmak :))Cemre ha gayret canım , peynir çeşidini değiştir arada bir kahvaltıda çeşit değiştirebilirsin sanırım arada müsli süt ye sıkılmak yokkkkk..Sonunda bebiş gelecek unutma :))

merhabalar kızlar,
bugünlerde hatlarda sorun var, net de yoktu anca girebildim..

bugünkü menü:(15-10-2010)

sabah tost, çay
ara yarım paket çubuk kraker
öğle yok uyudum çünkü
akşam salata, bardak çorba

büyük ihtimal acıkırım gece de geç uyurum, yeşil çay ve meyve ile de bugünü kapatırım..

kilo veren arkadaşları tebrik ederim zemuszemus haftaya 49 olmazsam da kendime ceza vercem walla :lepi:

Back
X