• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar..nasılsınız?

hafta sonum fena sayılmaz.dün sabah 08,00 de k fleks yedim öğlen de kahvaltı yaptık eşime poğaça yaptım ondan bir tane yedim :kedi: onun dışında kaçamağım yok.. ama moral olarak tükendmiş durumdayım.2 ileri 1 geri 2 aydır bi yol katedemedim :gitme: sabah sabah karamsar olmayayım gününüz güzel geçsin opuyorumnanaktan

Prensesim karamsar olma kararlı ol.
Bak bana artık yeter dedim ve başladım bugün.
Kaçamak yok, karamsarlık yok başaracağım.
Benimle doğum yapan tüm arkadaşlarım zayıf birer hatunlar bende olacağım.

özgem atak evresi dukan diyetinin ilk bölümü montiye benzer bi diyet ama atak evresinde sebzeyide cıkartıyorsun en fazla 7 gün sadece protein alıyorsun...sonrasında sebze ve proten seklinde devam ediyor..
montide baklagiller serbest ama ben ne zamn yesem kilo aldım .. dukanda yasak ondan 60 olana kadar onu yapmayı panlıyorum en azından 59 u göreyim bayramda diyorum..

reyhancım keske yemeseydin seker yaaa..ben hafta sonu ev sahibimin küçükcam tepsini vardı onu vermek için börek yaptım cok canım istedi ama yemedim.. girdim cıktım meyve yedim evden börek kokusu gitsin die soğukta her yeri actımyemedim ..
bi şekilde bu duruma engel olmalısın cnaım karanfilli tarcınlı yeşil cay cok ii gelio onu tavsiye ediyorum canın hiç bişey istemiyo günde 2-3 bardak iç diyet yapmıyormussun gibi oluyor..

Günaydın hanmlar ben geldim...

Hafta sonu benimde fena değildi.
Cumartesi tüm gün temizlik yaptım zaten.
Akşam da 18:00'den sonra bir şey yemedim.

Pazarda sabah teyzeşa kahvaltıya gittik.
Orda biraz kaçırdım tabi.Bir tane pişi yedim ekmey hiç yemedim ama.
Kahvaltılıklardan atıştırdım.İki bardakda çay içtim.
Zaten kahvaltı tıkadı.Sevdiğimlede akşama kadar gezdik tozduk.
Kahvaltıyı geç yapınca acıkmadım.Sadede light kola içtim.

Artık sabahları 20 dk
Akşamları 20 dk yürüyorum.
Buğünden başlıyarak salı hariç (spora gidicem) evde leslie 4 mile yapıyorum.
Cumarteside sporum var.

Şu anda kilomun sabit durma evresindeyim.
Bünyem yediklerime alıştı.Artık spor yapıp yak yakma aşamasına geçmem lazım.
Onuda buğünden itibran başlıyorum.

Ayrıca öğle arasında da çıkıp yürümeyi planlıyorum.
Umarım başarabilirim.

Artık çok az kaldı.İki hafta sonra tanışmaya gelincek bayramda yada bayramdan sonrada sözüm olucak.
Şu yağlar artık gitsin.

Kocaman günaydın herkese :))
hafta sonu kaçamağım yok çok şükür bugün mönümü yarın yazarım ama bugünden itibaeren yine kendime çeki düzen vermeye karar verdim :)) Çaylara devam mekiğede , mekiğe ara verdim belim ağrıyor diye ama hiç iyi olmadı :))
Pericim bozma moralini bak bende 2 haftada verdiğim kiloyu geçen hafta pıt diye aldım , korkuda tartılmadım kendimi ağırlaşmış hissediyorum ama cumaya tartılıcam ..

Özgecmim geçmişe baktım bu ay diskalifiye yokmuş çok sevindim kendi adıma , seni utandırmamak için önümüzde ki ay daha da bir çaba sarfedicem :))

günaydın kızlar..nasılsınız?

hafta sonum fena sayılmaz.dün sabah 08,00 de k fleks yedim öğlen de kahvaltı yaptık eşime poğaça yaptım ondan bir tane yedim :kedi: onun dışında kaçamağım yok.. ama moral olarak tükendmiş durumdayım.2 ileri 1 geri 2 aydır bi yol katedemedim :gitme: sabah sabah karamsar olmayayım gününüz güzel geçsin opuyorumnanaktan

Karamsar olma canım.Benimde kilo verme olayım durmuş durumda.
Ama pes etmek yok.Gidicek bu kilolar.

Kilo vermede hepsi şart -spor -az yeme- bitkisel çaylar ben kesinlikle anladım 3 nü yaparken çok güzel kilo veriyordum , biri eksik kaldımı bünyeyi zorluyor alışıldığı içinde ya za veriyorsun ya alıyorsun offffff...

Zevcan anladım cnm umarım işe yarar şekercim.

Nilay hayırlısı canım. Bizde kardeşime kız isteyeceğiz bayram öncesi. Sonrada söz olacak aynı senin gibi. Ben şimdiden söz mendili vs vs hazırlıklarına başladım bile. :)

kilocum hepimiz daha çabalı olmak zorundayız artık. Yaza istediğimiz kiloda girmemiz şart.

Kilo vermede hepsi şart -spor -az yeme- bitkisel çaylar ben kesinlikle anladım 3 nü yaparken çok güzel kilo veriyordum , biri eksik kaldımı bünyeyi zorluyor alışıldığı içinde ya za veriyorsun ya alıyorsun offffff...

Kesinlikle biri eksik kaldımı almasan bile sabit kalıyorsun.
Bende spor + bitkisel çaya yeniden başlamayı düşünüyorum.

Zevcan anladım cnm umarım işe yarar şekercim.

Nilay hayırlısı canım. Bizde kardeşime kız isteyeceğiz bayram öncesi. Sonrada söz olacak aynı senin gibi. Ben şimdiden söz mendili vs vs hazırlıklarına başladım bile. :)

kilocum hepimiz daha çabalı olmak zorundayız artık. Yaza istediğimiz kiloda girmemiz şart.

Ablacım aileme açıkladığımdan beri herkesden o kadar çok yorum aldım ki.Çoğuda erken acele ediyorsun gibi olumsuz yorumlardı.Heves denen bir şey bırakmadılar.Annem zaten bir tamam diyor bir laf vuruyor anlamış değilim.

Benimde yapmam gerekiyormu acaba söz mendili vs?

Hayırlı olsun bu arada.İnşallah sorunsuz olur herşey.

kızlar telafin teflon tencere setini almak istiyorum tefal kullan varmı aranızda yorumlarını falan okudum memnun olmayan bicok kişi var.. karar veremedim teflonda hangi marka alacağıma bi türlü.. siz ne dersiniz..

Nilay üzülme canım 40 ında evlenmeye kalksan evde kalmış muamelesi yaparlar , yaşındayken erken derler sen eğer ben bir evi çekip çevirebilirim altından kalkabilirim diyorsan erken değil ... Ayrıca çocuklar annelerin gözünde hep bebektir ( bebeğim olunca anladım ) :)) Bizim söz aile arasında olmuştu ama ince detayları genelde erkek tarafı düşünmeli bohça falan yapacaksınız aileler görüşür ona göre bir şeyler yaparsınız .

Benim tüm teflonlarım tefal , ben memnunum ama hangi dangalak bilmiyorum tavalarımı ve tencerelerimi çizmiş o yüzden gitti , şimdi ki aklım olsa pahalı ürün almaz daha makul bir şey alırdım çünkü teflon çizildi mi zararlı hale geliyor ve çöpe gidiyor ...

Sen ne hayırlı bir görümcesin ya özge :)) Hayırlı olsun inşallah ...

:1hug:

Ablacım aileme açıkladığımdan beri herkesden o kadar çok yorum aldım ki.Çoğuda erken acele ediyorsun gibi olumsuz yorumlardı.Heves denen bir şey bırakmadılar.Annem zaten bir tamam diyor bir laf vuruyor anlamış değilim.

Benimde yapmam gerekiyormu acaba söz mendili vs?

Hayırlı olsun bu arada.İnşallah sorunsuz olur herşey.

Canım kız ailesine göre her zaman erkendir. Benim de ailem erken demişti. 10 sene sonrada olsa erken diyecekler yani.
Hiç takma tadını çıkar bu zamanların.
Söz mendili adet değildir ama benim gibi çok detaycı biri varsa yapar.
Normalde kız tarafı hazırlar ve isteme olunca verilir.
Ama bizim gelin pek bi beceriksiz olduğundan ben hazırlayacağım ve geline vereceğim. Sonra o bize verecek.

Nilay üzülme canım 40 ında evlenmeye kalksan evde kalmış muamelesi yaparlar , yaşındayken erken derler sen eğer ben bir evi çekip çevirebilirim altından kalkabilirim diyorsan erken değil ... Ayrıca çocuklar annelerin gözünde hep bebektir ( bebeğim olunca anladım ) :)) Bizim söz aile arasında olmuştu ama ince detayları genelde erkek tarafı düşünmeli bohça falan yapacaksınız aileler görüşür ona göre bir şeyler yaparsınız .

Benim tüm teflonlarım tefal , ben memnunum ama hangi dangalak bilmiyorum tavalarımı ve tencerelerimi çizmiş o yüzden gitti , şimdi ki aklım olsa pahalı ürün almaz daha makul bir şey alırdım çünkü teflon çizildi mi zararlı hale geliyor ve çöpe gidiyor ...

karaca falan mı alayım ozamn nerdeyse fiyatlar yarı yarıya..

günaydın kızlar nasılsınız?

benim cuma günkü menüm
sabah
3 dlm tuzsuz salça soslu t.b.ekmeği
5-6 zeytin çay
öğlen
yarım tabak börülce yemeği salata yoğurt
ara
1 br süt
akşam
yarım tabak kuru fasulye salata yoğurt
yatmadan önce 1 mandalina
cumartesi menüm
3 dlm t.ekmeği
domates biber 5-6 zeytin çay
öğlen
kıymalı semizotu 3 kaşık,3 kaşık yoğurt salata
ara 1 br süt
akşam
balık salata
1 mandalin
pazar menüsü
sabah
3 dlm ekmek 5-6 tin domates biber
öğlen
2 kaşık yoğurt ve domates (evde değildim mecburen) yemek yiyemedim
ara 1 br süt
akşam
1 tabak nohut salata yoğurt fındık 2-3 tane
1 elma

Aileler bu hafta görüşceklerdi güya.
Ama annem bir hafta daha erteledi.
Gerçi haklı yapılması gereken bir çok şey var.
Bu haftada izinli olcağım için 3,5 gün evdeyim.
O zaman yaparız bir sonraki haftada gelirler diyoruz.
Çok geriliyorum çok.

Back
X