Emir kuluyum diyosun yaniBenim değil ki, ben geldiğimde vardı
Çokşükür canim gecti Inşallah :)Ayy duzeldi sanirim terledi atti atesi bakalim,kiloya gelince sizlere layik olmaya çalışıyorum efeemm :
Ayy duzeldi sanirim terledi atti atesi bakalim,kiloya gelince sizlere layik olmaya çalışıyorum efeemm :)
Gecmis olsun canim benim,simdi nasil
Emir kuluyum diyosun yanielciye zeval olmaz mi diyosun
.Hayırlı cumalar herkese
Bu hafta artıdaym malum günlerin ikinci günnden olduğmdan herhalhaftaya 72net olurum inşallah
Dahlia_ kaptanım tam şimdi yüzdemi falan yazayım dedim baktım yazmışsın teşekkürler
kolay gelsin canım ben de aynı durumdayım ama temizlik yapmadım dönüşte yapılacak zaten yetiştiremem de. öğle arası eve gidip çamaşır asacam son rutüşlar kaldı hayırlı yolculuklar canım.
kızlar tebrik ederimm color seni çok çok tebrik ederim süper sonuç. ben de bayramda 69 göreyim dedim nasıl dilediysem aşağıda düşmedim kaldım 69-70 arası sağlık olsun napalım.
kızlar geçmiş olsun genel olarak çocuklar hasta hepsi de aynı durum inşallah hemencik toparlanırlar.
Geçen hafta: 69,6
Bu hafta: 69,3
Fark: -300 gr
Yüzde: % 0,43
Gelecek hafta için hedef kilo: 69
Haftalık mesaj sayısı: 30
dün tartıldım bugün vakit olmaz diye. çünkü eve gidip çantayı yerleştirip çıkacağız iftara bir yere davetliyiz yol uzun ancak. umarım tartıyı yanıma almayı unutmam
Dahlia_ @NanaLuna
Eki Görüntüle 2012661
geçen hafta kilom 96,7
bu hafta 95,5
-1200 gr
%1,26
resim çekemedim bu kuralı unutmuşum
Eki Görüntüle 2012680
Geçen hafta :92.4
Bu hafta : 91.6
Fark : 0.800
Yüzde : % 0.866
G.hafta hedef kilo :90
H.mesaj sayısı : +30
Olur öyle, sıkma canını..
valla anlamadim.
aaa yanlış mı olmuş sabah heyecanıllzancım mesajı karıştırdın galiba en son ben eklemiştim en son kim eklediyse onun üzerinden düzeltme yapılıyor.
aaa yanlış mı olmuş sabah heyecanıllzancım mesajı karıştırdın galiba en son ben eklemiştim en son kim eklediyse onun üzerinden düzeltme yapılıyor.
sağol canım kaptanımDüzelteceğim ben canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?