- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Kiloyu diyorum, artı olabiliyoruz bazen :)Gerçi sen alışmamışsın bu duruma, maşaAllah her hafta hep ekside oldun
ödem yapmıştır belki canımhayir simdi dusunuyorum, hic kacamagim yok. her gun en az 500 kalorilik yuruyusum var; niye arti oldum ben?
Selam kızlar..
Hayırlı cumalar..
Dünden beri yazıp bitiremediğim alıntılarımı şimdi yaza bildim..
Babam astım hastası, dün çok kötü bir akşam geçirdik, gece iğneyle ancak toparlanabildi..
O yüzden gelemedim, geç cevap yazdığım için kusura bakmayın..
hayir simdi dusunuyorum, hic kacamagim yok. her gun en az 500 kalorilik yuruyusum var; niye arti oldum ben?
Dahlia_ canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl babanın durumu
geçmiş olsun babana kaptanım
aaa yanlış mı olmuş sabah heyecanı
sağol canım kaptanım
sevmedim ben onuödem yapmıştır belki canım
Sağlık durumun nasıl ?
sevmedim ben onu
kuzum aslinda dun sanci basladi overde ve kalbim sikisiyordu. bu arada babacigina gecmis olsun, baki sifalar niyaz ederim.
Kızlar yola çıktık sonunda ama bel ağrısı çekiyorum çok zor geçiyor yolculuk kilo paylaşımı bitti mi durum nedir kaçıncı olduk
Kuzum aldığın protein meblağası düşük. Yani 2 tane ana yemek yapacağına akşam için bir ana yemek yanında da yine et ya da tavuk biftek yapsaydın.
Selam kızlar..
Hayırlı cumalar..
Dünden beri yazıp bitiremediğim alıntılarımı şimdi yaza bildim..
Babam astım hastası, dün çok kötü bir akşam geçirdik, gece iğneyle ancak toparlanabildi..
O yüzden gelemedim, geç cevap yazdığım için kusura bakmayın..
Gecen hafta: 89.1
Bu hafta: 88.2
Fark: 0.9
Yuzde: 1.01
Gelecek hafta hedef: 87
Eki Görüntüle 2012791
Dahlia_ gecikme icin kusura bakmayin..
Henuz tum alisverisimi yapamadim. Birazdan cikiyorum tekrar alisveris icin ama suana kadar protein miktarini arttirdim.
Canim cok gecmis olsun unarim suan baban iyidir
Kızlar yollar da bir trafik var anlatamam 10 saatte Balıkesir'e gideriz sanırım diyetisyendeyim şuan bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?