Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşasın yemek yemek :lepi:
Kaptan ve arkadaşlar nasılsınız?
yee sen yeee..aferin devam et...
takıma 5 kilo almıs olarak dön...
:a015: :gitme:
içimde bir canavar var gibi.
Çok stresliyim şu aralar
yemeğe sardım.
Düğün günümüz belli oldu.
Salonu tuttuk sayılır.
Sözleşme söz ile yaptık.
Salonun kağıtları gelince imzalarıda atıcaz.
11.06.2011
birsürü iş var. Ama para yok :bbo:
Sıkıntıdan yemeğe verdim kendimi.
ama olmaz ki bu yaptıkların cok yanlıs stresliyim die yemen hiç normal değil böyle yemeğe devam edersen bide şişman gelin olucaksın dahada cok moralin bozulucak..
düğün salonunuda tutmussunuz ne güzel sevinmen lazım evleniyorsunuz..para konusunu o kadar düşünme bence bizdede yok .. ailelerden hiç yardım gelmicek ikimiz ne yapabilrsek 30000 tl kredi cekelim diyoruz 15 i ile esyalar alınıyor düşün bide ben esyalarım bir coğunu aldım..kalan 15 ilede düğün yapılıcak hem izmitte hem kırıkkalede..
sizde bi şekilde halledersiniz... kız benden önce gelin olcan sırnaşık şey biz temmuz düşünüyoruz..
Ya biliyorum yanlış olduğunu zevcanda engel olamıyorum.
Zaten bu haftadan sonra dönücem takıma. Ayda 2-3 kilo veririrm.
Son 3 ayda korurum.Sporla birlikte takviye vücudumda şekle girer.
Ama istediğim kiloya Şubat gibi inmem lazım gelinliğe ozaman başlıcam.
Yaza bırakırsam iki katı fiyat olur.
Sizin iki düğün daha da masraflı olucak. :bbo:
Aramızda 1 ay olucak yani =)
canım takıma dönüyo olman cok güzel.. keske hiç cıkmasaydın...o daha güzel olurdu..
son 3 ay korucak duruma gelirsin inş..bide herkes düğün telası zayıflanıyor diyor..gelinliği subattan hazırlaman kötü olur bence zayıfladın darattırdın hadi kilo alırsan nolucak....
ondan zamanını bekle derim ben sana..200-300 arası bi fiyat farkı olur..kuzenim 900 e almıstı cokda güzeldi tabi bu 2009 yaz fiyatı hadi sende 1500 e al en üst fiyatla tabi bu.
bizim evet baya zorlıcak düğün..izmitte nikah istiyorum sadece düğün olayına girmek istemiyorum orda kırıkkalede olucak zaten düğün izmitte kına gecesi nikah yeter ama yinede cok tutuyo kız benim düşünmem lazım sen düşünüyorsun..ne ar bunda bu kadar dert edicek bizim gibi kredi cekersiniz yavas yavas ödersiniz...
Gelinlik mevzusunda haklısın galiba canım. önceden yaptırmak riskli ama
bütçeyi düşünüyo insan işte.
Ya canım biz size göre daha avantajlıyız galiba.
okadar kredi çekmemize gerek kalmıcak.
Sende iyi düşünmüşün izmitte kına gecesi kırıkkalede düğün daha iyi olur.
Dediğin gibi adım atsan para düğün dernekte.
Allah yardım eder inşallah.
Sen sizinkilere açtın mı mevzuyu. En son bilmiyolardı ciddi olduğunuzu filan.
Yanlış hatırlamıyosam.
hala bilmiyorlar malesef ve ben cok korkuyorum söylemeye nasıl dicem ne dicem aklım cok karısık...
öyle bi korku telas hali varki sorma...
senin stresinden daha büyük benim stresim..
bayanlar merhaba
menüm sabah yulaf ezmesi süt ceviz
ara bi kase yoğurt
öğlen ızgara tavuk ve mantar
ara 2 mandalina
akşam pırasa herhalde
ya hemşom sen memnunmusun dukan diyetinden ben kitabını aldım okuyorum. diyetisyen olayı çok masraflı oluyoooo
Bi anda söyleyiver gitsin. zaten devamı da gelir korkma stres yapma bence.