Yedim seni o zamanAaay bu hafta benim de regli günümmmm off offf diyorum
Cumaya iki buçuk için.zorluyorum.yoksa ilzan çiğ çiğ yer beni
Çok yüklenme canım regl de öğle oluyorBayanlar hamlamışım bayağı bacaklarım tutmuyor ne yapsam bugün yürüyüş dışında egzersiz yapmasam mı ki?
Yuruyus yap.kaslarin dinlensinBayanlar hamlamışım bayağı bacaklarım tutmuyor ne yapsam bugün yürüyüş dışında egzersiz yapmasam mı ki?
Valla ilzan degilde sen ilzani cig cig yicekmissin gibi duruyor burdanCumaya iki buçuk için.zorluyorum.yoksa ilzan çiğ çiğ yer beni
Sen kaç kilo vermişsin canimAaay bu hafta benim de regli günümmmm off offf diyorum
Çok yüklenme canım regl de öğle oluyor
Bilmiyorum o ne verdi daha belli değil birazcık kendisinden tirsiyorum da caktirmaYuruyus yap.kaslarin dinlensin
Valla ilzan degilde sen ilzani cig cig yicekmissin gibi duruyor burdan
Yuruyusunu yap ama gene hani kilo verme babinda :)Tamamdır bakayım geçmezse dinleneyim bugün nasılsa daha pazartesi
Colorayzn o zaman bugün senden izinliyim?
Regli sisirirBilmiyorum o ne verdi daha belli değil birazcık kendisinden tirsiyorum da caktirma
Zaten benim kızı günde 4 kere wcye çıkarıyorum 30ar dakikadan 120 dakika banko :) 50 dakika oldu bile sabahYuruyusunu yap ama gene hani kilo verme babinda :)
Ne iyiymis bu kopus bakma isiZaten benim kızı günde 4 kere wcye çıkarıyorum 30ar dakikadan 120 dakika banko :)
Yaa sabah 5de kalkmış tuvalete çıkmak istiyor ne iyi ne iyiNe iyiymis bu kopus bakma isi
Tabi orasi kotuYaa sabah 5de kalkmış tuvalete çıkmak istiyor ne iyi ne iyi
Onun işi belli mi olur bı formül de ona bulurRegli sisirir
BilemedimOnun işi belli mi olur bı formül de ona bulur
he heee yersinnnn bekleeeeeYedim seni o zaman
deee geeettttYuruyus yap.kaslarin dinlensin
Valla ilzan degilde sen ilzani cig cig yicekmissin gibi duruyor burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?