Bayanlar doğal fıstık ezmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ya da ev yapımı olan? Yiyebilir miyim yapayım mı ne dersiniz ? Böyle yulafla karıştırıp tat vermek için filan.
Bizden başka yokk hırslı ve çirkefMydestinyy ve Whiteblacklife
iyi rakipler maşallah imrendim valla
benim de sıkı bir rakibe ihtiyacım var
Tırsma benden sen ben veremem tak diye üzme kendini ama dana inat gıcıklık olsun işteBen tirstim senden bacım o özgüven ne öyle dedim kesin 2 verdi cumaya asilacagim yapacak bı şeyim kalmadi
Sen bı 78 altını görsen iki iki vereceksin benceSendeki odemse bendeki neydi acab
Yinede ben esegimi sağlam kazığa baglayayim cuma 2 kilo üstünü görmem lazimTırsma benden sen ben veremem tak diye üzme kendini ama dana inat gıcıklık olsun işte
Cirkefim cirkefsin bayrama 60 görmek cabam 65 di hedef vazgeçtim 60 olmam lazimBizden başka yokk hırslı ve çirkef
Hepsinin faydası olur inşallah sende verirsin 2 kilo bak görÇok şey yapıyorum bakalım be olucak hangisinin faydası olacak bilmiyorum
Geçen hafta muzlu yulaf yaptın bence bu ay ki Kotan doldu ama karar seninBayanlar doğal fıstık ezmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ya da ev yapımı olan? Yiyebilir miyim yapayım mı ne dersiniz ? Böyle yulafla karıştırıp tat vermek için filan.
Hizli ve öfkeli gibim oldunuz: DBizden başka yokk hırslı ve çirkef
Yani fistik ve findik fazlasiyla yagli geliyor bana mesela bir bademe oranla yada yedigim zaman yuzumun vıcık vıcık yag olmasindan bu sekilde algiliyorum bilemedim :)Whiteblacklife kota derken? 1 muz ve 4 kaşık yulaf mı kota doldurdu?
Colorayzn bilemiyorum yağ oranını yağlı ise yapmam. baktım spor hocaları filan önermiş de yapsam mı dedim
Sen bilirsin canım benim için kota çünkü devamlı bu tarz şeyler yemek sağlıklı da olsa insanın diyet psikoloji sini bozuyor en azından bende öyle durmadan atıştırmalık arıyorum alışınca ben o yüzden dedim ama tabi ki sen farklı olabilirsinWhiteblacklife kota derken? 1 muz ve 4 kaşık yulaf mı kota doldurdu?
Colorayzn bilemiyorum yağ oranını yağlı ise yapmam. baktım spor hocaları filan önermiş de yapsam mı dedim
Sende gel dedik ama gelmedin bence de bu inat nereye gider cuma belli olurHizli ve öfkeli gibim oldunuz: D
Sen bilirsin canım benim için kota çünkü devamlı bu tarz şeyler yemek sağlıklı da olsa insanın diyet psikoloji sini bozuyor en azından bende öyle durmadan atıştırmalık arıyorum alışınca ben o yüzden dedim ama tabi ki sen farklı olabilirsin
Yani fistik ve findik fazlasiyla yagli geliyor bana mesela bir bademe oranla yada yedigim zaman yuzumun vıcık vıcık yag olmasindan bu sekilde algiliyorum bilemedim :)
Önce evini bulsa gerisi gelir acele etme ev bulmak kolay değil ne tarafta oturuyorsunBı ev bulamadım ya ayın 15 çıkmış olmam lazım bu evden iyice daraldığı daha hiç bir şeyi toplamadim ne yapacağım ben bilmiyorum
Sen leslie de mi yapiyosun o.obu arada bu leslie düğünlerdeki oynamaya kaldıran teyzeler gibi. video bitince bile walk walk walk devam ediyordum
Etmeyim de canım benim değnek çok kıskanç adam evi emlakciya verecekmiş emlakçı gelecek yarın falan ilan yapıştırmak için bizim.ki hayatta izin vermez üstüne ev bakmaya gelenler olur şimdiden başladı kimseyi alma eve kimse giremez evime demeyeÖnce evini bulsa gerisi gelir acele etme ev bulmak kolay değil ne tarafta oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?