Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bayanlar doğal fıstık ezmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ya da ev yapımı olan? Yiyebilir miyim yapayım mı ne dersiniz ? Böyle yulafla karıştırıp tat vermek için filan.
Geçen hafta muzlu yulaf yaptın bence bu ay ki Kotan doldu ama karar senin

Whiteblacklife kota derken? 1 muz ve 4 kaşık yulaf mı kota doldurdu?

Colorayzn bilemiyorum yağ oranını yağlı ise yapmam. baktım spor hocaları filan önermiş de yapsam mı dedim
Yani fistik ve findik fazlasiyla yagli geliyor bana mesela bir bademe oranla yada yedigim zaman yuzumun vıcık vıcık yag olmasindan bu sekilde algiliyorum bilemedim :)

Whiteblacklife kota derken? 1 muz ve 4 kaşık yulaf mı kota doldurdu?

Colorayzn bilemiyorum yağ oranını yağlı ise yapmam. baktım spor hocaları filan önermiş de yapsam mı dedim
Sen bilirsin canım benim için kota çünkü devamlı bu tarz şeyler yemek sağlıklı da olsa insanın diyet psikoloji sini bozuyor en azından bende öyle durmadan atıştırmalık arıyorum alışınca ben o yüzden dedim ama tabi ki sen farklı olabilirsin

ben aramıyorum atıştırmalık zaten içinde ne yağ var ne şeker ne de başka şey sadece 1 muz 4 kaşık yulaf. başka ek şeyler olsa evet kota doldurur cinsten olurdu ama bu direk diyet ürünü kendi başına. muz meyve yani meyve de yemiceksem dukan yaparım daha iyi.

Yani fistik ve findik fazlasiyla yagli geliyor bana mesela bir bademe oranla yada yedigim zaman yuzumun vıcık vıcık yag olmasindan bu sekilde algiliyorum bilemedim :)

evet baktım sen diyince protein oranı çok yüksek ama yağ oranı da çoook yüksek oluyor 3 katı kadar proteinin. çok yağlı. bir süre beklesin. yulafa böyle tatsız alışamazsam yapar içine çay kaşığının ucu ile koyarım madem ama henüz yapmam şu an yağ almak istemiyorum.

Önce evini bulsa gerisi gelir acele etme ev bulmak kolay değil ne tarafta oturuyorsun
Etmeyim de canım benim değnek çok kıskanç adam evi emlakciya verecekmiş emlakçı gelecek yarın falan ilan yapıştırmak için bizim.ki hayatta izin vermez üstüne ev bakmaya gelenler olur şimdiden başladı kimseyi alma eve kimse giremez evime demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…