• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhabalar kızlar kahvaltı faslım bitti şimdi bir kahve yapıp içeçeğim:KK73:Allahım evimde sakin kafa dinlemeyi özlemişim:KK68:siz nasılsınız motivasyon nasıl?beni gazlayın arada:-)

merhaba canım :) hoşgeldin valla benim motivasyon sıfır 17 18 gündür evimde deilim ve motivasyon falan kalmadi.Ayrıca şişliğin var öyle boyle deil yarin kesin artı çıkacağım beni motive edin biraz ya :(

merhaba canım :) hoşgeldin valla benim motivasyon sıfır 17 18 gündür evimde deilim ve motivasyon falan kalmadi.Ayrıca şişliğin var öyle boyle deil yarin kesin artı çıkacağım beni motive edin biraz ya :KK43:
evim yol geçen hanına döndü benim tamm 25 günn:KK57:kendime bişeyler hazırlıyordum ayrı ablam kalkmış laf etmiş iyice azrotik oldu bu bilmem ne demiş arkamdan.sinirlendim bende anneme gittiğimde mecbur onlarla aynı yiyordum genelde karbon yediler.şimdi bayrama kadar toparlamaya çalışacam sonrada yine devam Allahın izniyle.adet te olucam bugün yarın.sen nerdesin peki

evim yol geçen hanına döndü benim tamm 25 günn:KK57:kendime bişeyler hazırlıyordum ayrı ablam kalkmış laf etmiş iyice azrotik oldu bu bilmem ne demiş arkamdan.sinirlendim bende anneme gittiğimde mecbur onlarla aynı yiyordum genelde karbon yediler.şimdi bayrama kadar toparlamaya çalışacam sonrada yine devam Allahın izniyle.adet te olucam bugün yarın.sen nerdesin peki

valla bende kocamin memleketindeydim şimdide annemlerdeydim 3 4 gündür pazara evime geçeceğim bakalım..

Back
X