Telafi edecek egzersiz istiyorum.yarından itibarende tutucam bogazimi sozNe yapıyorusn sen bu saatte hem de kendine gel ne kek yemesi ? Bak böyle kaçamak yaparsan cuma günleri tadını da unutamazsın canın çeker böyle zamansız. Ah color ah
He sen ye sonra kötü hissediyorum DeBende bilmiyorum kendimi suan ckk kotu hissediyorum
Abla ne aldın kendine foto at bakalımKem gözlü seniiiii
Insallaaahh insallahhhAh ah keşke yetişseydim senin etkili hareketlerinden yap eritirsin inşallah :)
AmaHe sen ye sonra kötü hissediyorum De
Hayırlısıyla inşllah herşey yolunda gećer
Kaç bedenle gelinliğe gircen acep:)
Boyun kac senin kovserimİnşaAllah canım..
Valla şu an ki halime bakılırsa 40-42 olurum ancak
54-55 kiloda 38-i zar zor giyen biriyim, şu an 60 kiloyum
Bu saatte yediğini şu an hiçbir şey telafi edemez. Bak hiç yemesen böyle şeyler aklına bile gelmez canın bile çekmez. Yapma bunu kendine bak dereceye girdin bireysel olarak ne güzel başarıların oldu bu hafta. Oldu mu bu yaptığın ? Hem de kek. Meyve de değil. Kek. KEK!!!Telafi edecek egzersiz istiyorum.yarından itibarende tutucam bogazimi soz
Kaç kaloriki kek arkadaşım böyle spor yaparken kendini tutamadıgında kendıne ceza veriyordu kosu bandında yediği şeyin kalorisi kadar kosuyordu kız bir zayıfladı tam örnek ya bize :)Telafi edecek egzersiz istiyorum.yarından itibarende tutucam bogazimi soz
Allah rahatlık versin kzlar iyi geceler sizlere
Ne kadar kek yedin tam olarakYok daha var reglime onla alakasi yok ama canim sıkkın bugun yani basim falan agriyor psikolojik olarak sıkıntılı bigun gecirdim.ondan mi nedir anlamadim ki B bilinmeyenkullanici kes cezami
Haaa ben de kıyafet aldın sandım listeyi görünce kahkaha attımBalkonda oturuyorum kalkamıcammmm tek tek isim vercem
1-hibisküs
2-keten tohumu
3- kırkkilit otu
4- zencefil
5-zerdeçal
Nabıyoruzz bunlarla içiyoruz zayıflıyoruz okey beybiler
Cok kiskandim benim nazarim degdi
Haaa ben de kıyafet aldın sandım listeyi görünce kahkaha attımyarasınnnnn
BunuEşim şuan karşımda çıt çıt çekirdek çıtlıyor istiyormusun dedi kesin ve net cevap HAYIR bittii
Bende bilmiyorum kendimi suan ckk kotu hissediyorum
Okuz benBu saatte yediğini şu an hiçbir şey telafi edemez. Bak hiç yemesen böyle şeyler aklına bile gelmez canın bile çekmez. Yapma bunu kendine bak dereceye girdin bireysel olarak ne güzel başarıların oldu bu hafta. Oldu mu bu yaptığın ? Hem de kek. Meyve de değil. Kek. KEK!!!
Kaç kaloriki kek arkadaşım böyle spor yaparken kendini tutamadıgında kendıne ceza veriyordu kosu bandında yediği şeyin kalorisi kadar kosuyordu kız bir zayıfladı tam örnek ya bize :)
Bnde elbise sandimBalkonda oturuyorum kalkamıcammmm tek tek isim vercem
1-hibisküs
2-keten tohumu
3- kırkkilit otu
4- zencefil
5-zerdeçal
Nabıyoruzz bunlarla içiyoruz zayıflıyoruz okey beybiler
Ne kadar kek yedin tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?