Hayırlısıyla inşllah herşey yolunda gećerİdare ediyorum canım :)
26 gün kaldı, koşturuyoruz anlıyacağın :)
Kaç bedenle gelinliğe gircen acep:)Hayırlısıyla inşllah herşey yolunda gećer
Uuuuuuuuu süperim beeeeVay anasini yeaaaaa
Birileri beni durdursun lutfen dolabin basina gectim ve kendimi kek yerken buldumm ne oluyo yaabiri silkelesin bir
Regl dönemindemsn ondan olmuş olabilir mi tatlı kriziEyvah eyvah :)
Yemeden once deseydin uygulardim simdi dusundum ve midem bulanıyorKeki yanlarına yada totona yapışıp çıkmatan et parçası gibi düşün sülük gibi yapıştıgını hayal et vazgecersin su iççcektim gene şimdi benim bile kaçtı susuzlugum
Allah rahatlık versin kzlar iyi geceler sizlereYemeden once deseydin uygulardim simdi dusundum ve midem bulanıyor
Yok daha var reglime onla alakasi yok ama canim sıkkın bugun yani basim falan agriyor psikolojik olarak sıkıntılı bigun gecirdim.ondan mi nedir anlamadim ki B bilinmeyenkullanici kes cezamiRegl dönemindemsn ondan olmuş olabilir mi tatlı krizi
Ah ah keşke yetişseydim senin etkili hareketlerinden yap eritirsin inşallah :)Yemeden once deseydin uygulardim simdi dusundum ve midem bulanıyor
Cok kiskandim benim nazarim degdi
Birileri beni durdursun lutfen dolabin basina gectim ve kendimi kek yerken buldumm ne oluyo yaabiri silkelesin bir
Ne aldin kendine de bakm
Ne yapıyorusn sen bu saatte hem de kendine gel ne kek yemesi ? Bak böyle kaçamak yaparsan cuma günleri tadını da unutamazsın canın çeker böyle zamansız. Ah color ahBirileri beni durdursun lutfen dolabin basina gectim ve kendimi kek yerken buldumm ne oluyo yaabiri silkelesin bir
Bende bilmiyorum kendimi suan ckk kotu hissediyorumYok artıkk ne kekiii
Kem gözlü seniiiiiCok kiskandim benim nazarim degdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?