Düzenli gelmen önemli kuzum :) min 5 mesaj kurali ilee :)İyi geceler kızlar naslsnz biraz geç oldu ve fazla vakit ayıramyom ama az olsun òz olsun diyerek:)
Ne bileyim yaaa düşünemedim yani ayağım eğilip bükülmedi ben de bir şey olmaz dedim of mahvolurum bir şey olursa şişerse buz koydum ama ofCanim vucudunun agirligi var ip atladim diyosun o her ziplamada bilegin o agirligi sifirdan hissetti i sebepten basincindan.agri cikti piyasaya birde dustun bugun belli bisey agriycagi
Merhaba canım kurallar gereği daha çok katılım bekliyoruz. Böyle az gelince gruptan destek alıp ilerlemen zor olur. Gel ki birbirimize destek olalım grubun amacı bu.İyi geceler kızlar naslsnz biraz geç oldu ve fazla vakit ayıramyom ama az olsun òz olsun diyerek:)
İşte günde 5 msj olmuyoda :)Düzenli gelmen önemli kuzum :) min 5 mesaj kurali ilee :)
Haklsın ilk aylarda daha fazla katlyodm sonrasnda diyeti yasam sekli haline getrdm ama daha az vakit ayırr oldum işler gcler falan diycem ama herkes ayni durumda ve daha fazla katlm varMerhaba canım kurallar gereği daha çok katılım bekliyoruz. Böyle az gelince gruptan destek alıp ilerlemen zor olur. Gel ki birbirimize destek olalım grubun amacı bu.
5 mesaj formalite burada amaç hepbirlikte birbirimize destek olmak. Bunu da gün içinde katılım sağlayarak yapabiliriz ancak. Olay sadece menü yazmak kg paylaşmak değil ki :)İşte günde 5 msj olmuyoda :)
Haklsın ilk aylarda daha fazla katlyodm sonrasnda diyeti yasam sekli haline getrdm ama daha az vakit ayırr oldum işler gcler falan diycem ama herkes ayni durumda ve daha fazla katlm var
O ksmda bencillk mi ediyom ne paylasmyom fazlaDiyeti yaşam şeklin haline getirdiysen daha iyi ya bize destek olursun :)
Gün ortasnda bakamiyom şubat ayndan buyana burdaym sadece sorarsan söylerim anlatrsan dinlerim mantğyla:)O ksmda bencillk mi ediyom ne paylasmyom fazla
İyi geceler kızlar naslsnz biraz geç oldu ve fazla vakit ayıramyom ama az olsun òz olsun diyerek:)
Yok est. Ama eksiklerimiz oluyor menüde ya da fazlalıklarımız. Bizden daha çok deneyim kazanmış birinin yardımcı olması menüye yorum yapması vs faydalı olabilir :)O ksmda bencillk mi ediyom ne paylasmyom fazla
Menülerde de eleştirisel yaklaşmlarda da bulunamıyom güzellere diyom sadece bana söylenildiğinde yanlşlar hoşuma gidiyo ben görsem diyemiyom yapı olarak krlrmı acaba diyerek:)Yok est. Ama eksiklerimiz oluyor menüde ya da fazlalıklarımız. Bizden daha çok deneyim kazanmış birinin yardımcı olması menüye yorum yapması vs faydalı olabilir :)
Nasln fatime nekadar kaldı dügüneYa ben yazmayı unutmuşum, akşam 1 tane çubuk kraker yedim.. Hangi akılla yediysemm...
Yarım litre daha su içtim..
Sporum
50 duvar şınavı
300 zıplama (ip atlamak istiyorum ama maalsef fazla terlettiği için yapamıyorum, ipsiz zıpladım)
130 günün egzersizi
Yürüyüş de yaptım ama ne kadar oldu bilmiyorum..
Nasln fatime nekadar kaldı dügüne
Harikasın. Eğer 1 paket değil 1 adet çubuk ise sorun olmaz canım spor harika.Ya ben yazmayı unutmuşum, akşam 1 tane çubuk kraker yedim.. Hangi akılla yediysemm...
Yarım litre daha su içtim..
Sporum
50 duvar şınavı
300 zıplama (ip atlamak istiyorum ama maalsef fazla terlettiği için yapamıyorum, ipsiz zıpladım)
130 günün egzersizi
Yürüyüş de yaptım ama ne kadar oldu bilmiyorum..
Kimse alınmaz burada canım hatalardan ders çıkarırız :) birileri eleştirdikçe ne yememiz gerektiğini deneye deneye eleştiri ala ala öğreniyoruz :)Menülerde de eleştirisel yaklaşmlarda da bulunamıyom güzellere diyom sadece bana söylenildiğinde yanlşlar hoşuma gidiyo ben görsem diyemiyom yapı olarak krlrmı acaba diyerek:)
Harikasın. Eğer 1 paket değil 1 adet çubuk ise sorun olmaz canım spor harika.
Kimse alınmaz burada canım hatalardan ders çıkarırız :) birileri eleştirdikçe ne yememiz gerektiğini deneye deneye eleştiri ala ala öğreniyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?