- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Hahahahah bizim yıllar doldu görcez sizi deBir de diypr ki internet olsa gelirim bilmem ne adam telefonu bile kenara atacak kocası gelincevay anasını örnek almalıyım seni asıl biri kocası ile 300 kg insanları izler gece saat 2de diğerinin kocası bit pazarında
Bir de diypr ki internet olsa gelirim bilmem ne adam telefonu bile kenara atacak kocası gelincevay anasını örnek almalıyım seni asıl biri kocası ile 300 kg insanları izler gece saat 2de diğerinin kocası bit pazarında
Gördümmm benim tatlişkom kedilerdem çoook daha tatlıElbettee
Sen kedi kadar tatlı birşey gördün müüüü
Kahkaha atıyorum yapmayın şunu cidden ölcem şimdi gülmektenBende geleyim dedim goturmedi
Cok kedici degilim aslinda ama sevmiyorum diyemem bana gore her hayvan ozel ve guz el:) ama daha cok kopekciyimm :) tabii alismam gerek bilmedigim hayvana sokulup sevememElbettee
Sen kedi kadar tatlı birşey gördün müüüü
Vayyy vaaaay nerden gördün kızzzGördümmm benim tatlişkom kedilerdem çoook daha tatlı
Bir de diypr ki internet olsa gelirim bilmem ne adam telefonu bile kenara atacak kocası gelincevay anasını örnek almalıyım seni asıl biri kocası ile 300 kg insanları izler gece saat 2de diğerinin kocası bit pazarında
Telefon yok dinlenmek vae öyle mi kovserim iyi inanalım bakalım
Koptum gece gece, ev ahalisi gelicek şimdii
Şaka bir yana da biraz dinlenmeye ihtiyacım var, bir tek annemlerle konuşurum onun dışında kimseyi görmek konuşmak istemiyorum.. O yüzden telefon da istemiyorum..
Bu gözler 450 kglik ları da gördüAdam tam 317 kilooooo
Valla.bit pazarlarini tavsiye ederim herseyy var ve bazen.okadar guzel seyler denk getiriyorsunuz ki ben genelde ev aksesuro falan bakarim ama bazen sifir urunler bulabiliyorsunuz ve cok ucuz.esim kizima fur realin kedisini almış gelmis birgun kirden gorunmuyor yalniz makinede ilaclarla saatlerce yikadim cikarttik ve kedi calistiKahkaha atıyorum yapmayın şunu cidden ölcem şimdi gülmekten
Bende devamlı izliyorumBu gözler 450 kglik ları da gördü
Bir arkadaşım kıyafet çanta aksesuar hep öyle alır hem de 1 1 2 tlye. Deriz çanta ne güzel der 1 tl ye aldım Ben de gitmek istiyorum bir araValla.bit pazarlarini tavsiye ederim herseyy var ve bazen.okadar guzel seyler denk getiriyorsunuz ki ben genelde ev aksesuro falan bakarim ama bazen sifir urunler bulabiliyorsunuz ve cok ucuz.esim kizima fur realin kedisini almış gelmis birgun kirden gorunmuyor yalniz makinede ilaclarla saatlerce yikadim cikarttik ve kedi calistigercek kediden farki yok ve kizim resmen asik zaten kedi delisi kendisi :)
8tlye almis gelmis nette sifiri 240 tl
Onun ağzını burnunu ısırır yerim benSenin kız da tam ısırmalık yaniii :)
Biz ailecek izleyip izleyip psikolojimizi BozuyoruzBende devamlı izliyorum
Telefon yok dinlenmek vae öyle mi kovserim iyi inanalım bakalım
Ya kıyafet flan alip kullanamam ben kasinti tutar ama ev aksesuari aliyorum kristaller vardi 70li yillarda onları kovaliyorum buldum hatta antikamsi seyler bakarim falan almaya kalktin mi deli paralar söylüyorlar ben 10 15 20tlye kadar buluyorumBir arkadaşım kıyafet çanta aksesuar hep öyle alır hem de 1 1 2 tlye. Deriz çanta ne güzel der 1 tl ye aldım Ben de gitmek istiyorum bir ara
Aaaa aaa ne diyorsunnnnn balayına gidiyor musunuz bari oraya gelmesin kpYok yok inanma, evimizin bahçesinde kp-in serası var orda çalışıyor..
Hergün gelip giden birileri olmazsa şaşırırımmm
Aynı arkadaşımın babası tvye çıktı öyle dediğin gibi antikaları alıyor koleksiyon yapıyor evdeYa kıyafet flan alip kullanamam ben kasinti tutar ama ev aksesuari aliyorum kristaller vardi 70li yillarda onları kovaliyorum buldum hatta antikamsi seyler bakarim falan almaya kalktin mi deli paralar söylüyorlar ben 10 15 20tlye kadar buluyorum
Ya kıyafet flan alip kullanamam ben kasinti tutar ama ev aksesuari aliyorum kristaller vardi 70li yillarda onları kovaliyorum buldum hatta antikamsi seyler bakarim falan almaya kalktin mi deli paralar söylüyorlar ben 10 15 20tlye kadar buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?