Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahahahah bizim yıllar doldu görcez sizi de

Bende geleyim dedim goturmedi

Koptum gece gece, ev ahalisi gelicek şimdii
Şaka bir yana da biraz dinlenmeye ihtiyacım var, bir tek annemlerle konuşurum onun dışında kimseyi görmek konuşmak istemiyorum.. O yüzden telefon da istemiyorum..

Koptum gece gece, ev ahalisi gelicek şimdii
Şaka bir yana da biraz dinlenmeye ihtiyacım var, bir tek annemlerle konuşurum onun dışında kimseyi görmek konuşmak istemiyorum.. O yüzden telefon da istemiyorum..
Telefon yok dinlenmek vae öyle mi kovserim iyi inanalım bakalım

Kahkaha atıyorum yapmayın şunu cidden ölcem şimdi gülmekten
Valla.bit pazarlarini tavsiye ederim herseyy var ve bazen.okadar guzel seyler denk getiriyorsunuz ki ben genelde ev aksesuro falan bakarim ama bazen sifir urunler bulabiliyorsunuz ve cok ucuz.esim kizima fur realin kedisini almış gelmis birgun kirden gorunmuyor yalniz makinede ilaclarla saatlerce yikadim cikarttik ve kedi calisti gercek kediden farki yok ve kizim resmen asik zaten kedi delisi kendisi :)
8tlye almis gelmis nette sifiri 240 tl

Bir arkadaşım kıyafet çanta aksesuar hep öyle alır hem de 1 1 2 tlye. Deriz çanta ne güzel der 1 tl ye aldım Ben de gitmek istiyorum bir ara

Bir arkadaşım kıyafet çanta aksesuar hep öyle alır hem de 1 1 2 tlye. Deriz çanta ne güzel der 1 tl ye aldım Ben de gitmek istiyorum bir ara
Ya kıyafet flan alip kullanamam ben kasinti tutar ama ev aksesuari aliyorum kristaller vardi 70li yillarda onları kovaliyorum buldum hatta antikamsi seyler bakarim falan almaya kalktin mi deli paralar söylüyorlar ben 10 15 20tlye kadar buluyorum

Yok yok inanma, evimizin bahçesinde kp-in serası var orda çalışıyor..
Hergün gelip giden birileri olmazsa şaşırırımmm
Aaaa aaa ne diyorsunnnnn balayına gidiyor musunuz bari oraya gelmesin kp

Aynı arkadaşımın babası tvye çıktı öyle dediğin gibi antikaları alıyor koleksiyon yapıyor evde

Valla süpermiş..
Evde süs diye duracak şeylere bir ton para vermeyi hiç sevmiyorum, tam benlikk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…