Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla süpermiş..
Evde süs diye duracak şeylere bir ton para vermeyi hiç sevmiyorum, tam benlikk :))
Ben ilerde evlenirken süs eşyalarımı Kapadokya ve gaziantepten almayı düşünütorum. Gözlerim kamaşmıştı oralardaki süsleri görünce çok da ucuz oluyorlardı

Aaaa aaa ne diyorsunnnnn balayına gidiyor musunuz bari oraya gelmesin kp

Aynı arkadaşımın babası tvye çıktı öyle dediğin gibi antikaları alıyor koleksiyon yapıyor evde
Seviyorum ben yaa :)
Valla süpermiş..
Evde süs diye duracak şeylere bir ton para vermeyi hiç sevmiyorum, tam benlikk :))
Evet hemde bizim burda bi dukkan var adamin.dukkani okadar pis okadar piski ama herseyi bulabiliyosun ayiriyor ihtiyacin olan bisey gelirse falan elinde fazlalik varsa alip satiyor yani birikmezde evde esya :) ben esim.bazeng idiyor pazara ona verip sattiriyorum fazlaliklari :)

Aaaa aaa ne diyorsunnnnn balayına gidiyor musunuz bari oraya gelmesin kp

Aynı arkadaşımın babası tvye çıktı öyle dediğin gibi antikaları alıyor koleksiyon yapıyor evde

Yok artıkk
Şimdi gidemiyoruz, benimki işlerini yoluna koymalı çünkü..
Ama gelip giden derken kötü anlamda demedim aslında, nasıl anlatsam çok gelinci insanlar..
Gelinci de ne demekse artık Gece sonuçta idare edinn
Neysee işte seviyorlar gelinin elinden çay içmeyi, saatlerce beraber oturmayı, konuşup sohbet etmeyi ve s..
Görmeyince özledim diyen kv ve kp var bende + görümceler

Yanlış anlama ablamınkiler de öyleydi evlenince sabahtan eve gelip gece yatmaya bile kalmak istediler aynı şehirde aman Allah korusun

Ben ilerde evlenirken süs eşyalarımı Kapadokya ve gaziantepten almayı düşünütorum. Gözlerim kamaşmıştı oralardaki süsleri görünce çok da ucuz oluyorlardı

İnşaAllah..
Ben hiçbirşey almadım henüz..
Pek kalabalık sevmem, o yüzden daha sonra da alabilirim diye düşündüm..

İnşaAllah..
Ben hiçbirşey almadım henüz..
Pek kalabalık sevmem, o yüzden daha sonra da alabilirim diye düşündüm..
Ya ben aslında böyle şeyleri hiç planlamam ama kışın benimkini görmeye gittim antepe o çarşıda satılan süslere hayran kaldım kendi kendime söz verdim evlenirken burdan alıcam diye Kapadokya'da da harika şeyler görüp aynı sözü vermiştim.
Kovserim sen damat kahvesinin nasıl bir fincana koydun gece gece kafamda deli sorular

Yanlış anlama ablamınkiler de öyleydi evlenince sabahtan eve gelip gece yatmaya bile kalmak istediler aynı şehirde aman Allah korusun

Yok yok çok şükür o kadar değiller..
Eltimle aynı evdeler gibi, 2 ev ama bir birine yapışmış..
İzinsiz onun evine bile girmezler, bir odasından diğer odasına geçmeye izin alacaklar neredeyse..

Aslında ben de öyleyim, aklımda bile yoktu almak ama şimdi düşünüyorum da çok mu boş görünür acaba odalar..
Ufak tefek de olsa birşeyler olmalı..

Hiç koymadım kii
Bizim iş biraz karışık oldu, azıcık gizli saklı sözlendik
O yüzden bazı detaylar da gitti arada, normal isteme falan olmadı mesela..

Ama çok güzel, çok tatlı fincanlar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…