- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Ben ilerde evlenirken süs eşyalarımı Kapadokya ve gaziantepten almayı düşünütorum. Gözlerim kamaşmıştı oralardaki süsleri görünce çok da ucuz oluyorlardıValla süpermiş..
Evde süs diye duracak şeylere bir ton para vermeyi hiç sevmiyorum, tam benlikk :))
Seviyorum ben yaa :)Aaaa aaa ne diyorsunnnnn balayına gidiyor musunuz bari oraya gelmesin kp
Aynı arkadaşımın babası tvye çıktı öyle dediğin gibi antikaları alıyor koleksiyon yapıyor evde
Evet hemde bizim burda bi dukkan var adamin.dukkani okadar pis okadar piski ama herseyi bulabiliyosun ayiriyor ihtiyacin olan bisey gelirse falan elinde fazlalik varsa alip satiyor yani birikmezde evde esya :) ben esim.bazeng idiyor pazara ona verip sattiriyorum fazlaliklari :)Valla süpermiş..
Evde süs diye duracak şeylere bir ton para vermeyi hiç sevmiyorum, tam benlikk :))
Aaaa aaa ne diyorsunnnnn balayına gidiyor musunuz bari oraya gelmesin kp
Aynı arkadaşımın babası tvye çıktı öyle dediğin gibi antikaları alıyor koleksiyon yapıyor evde
Yok artıkk
Şimdi gidemiyoruz, benimki işlerini yoluna koymalı çünkü..
Ama gelip giden derken kötü anlamda demedim aslında, nasıl anlatsam çok gelinci insanlar..
Gelinci de ne demekse artıkGece sonuçta idare edinn
Neysee işte seviyorlar gelinin elinden çay içmeyi, saatlerce beraber oturmayı, konuşup sohbet etmeyi ve s..
Görmeyince özledim diyen kv ve kp var bende + görümceler
Iyi geceler kuzmİyi geceler kızlar
Bizde vardı bunlardannnn annem evde ne var ne yok atar sağolsun gondol gibi olanı attı vazo duruyor
40 50 tlden asagi satilmiyor bunlar :)Bizde vardı bunlardannnn annem evde ne var ne yok atar sağolsun gondol gibi olanı attı vazo duruyor
Ahh bileydikkk bizimki ne görse atıyor sangriayı içmek için kadeh arıyorum kadehler çöp olmuş40 50 tlden asagi satilmiyor bunlar :)
Ben ilerde evlenirken süs eşyalarımı Kapadokya ve gaziantepten almayı düşünütorum. Gözlerim kamaşmıştı oralardaki süsleri görünce çok da ucuz oluyorlardı
Ya ben aslında böyle şeyleri hiç planlamam ama kışın benimkini görmeye gittim antepe o çarşıda satılan süslere hayran kaldım kendi kendime söz verdim evlenirken burdan alıcam diye Kapadokya'da da harika şeyler görüp aynı sözü vermiştim.İnşaAllah..
Ben hiçbirşey almadım henüz..
Pek kalabalık sevmem, o yüzden daha sonra da alabilirim diye düşündüm..
Yanlış anlama ablamınkiler de öyleydi evlenince sabahtan eve gelip gece yatmaya bile kalmak istediler aynı şehirde aman Allah korusun
Haaa iyi bari görgülü insanlarmış Allah razı olsunYok yok çok şükür o kadar değiller..
Eltimle aynı evdeler gibi, 2 ev ama bir birine yapışmış..
İzinsiz onun evine bile girmezler, bir odasından diğer odasına geçmeye izin alacaklar neredeyse..
Ya ben aslında böyle şeyleri hiç planlamam ama kışın benimkini görmeye gittim antepe o çarşıda satılan süslere hayran kaldım kendi kendime söz verdim evlenirken burdan alıcam diye Kapadokya'da da harika şeyler görüp aynı sözü vermiştim.
Kovserim sen damat kahvesinin nasıl bir fincana koydun gece gece kafamda deli sorular
Haaa iyi bari görgülü insanlarmış Allah razı olsun
İyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?