Kek kedisi iyi bisey miSenden olsa olsa kek kedisi olur be
Nereye gidiyonnnn
Ne var 300 kg insanlar mı inanılmaz bedenler mi ona göre açımTlc açın varsaaaaaaaa
Dont liv mi alonnnnnnKimden ötürü senden ötürü
Evet onlar varNe var 300 kg insanlar mı inanılmaz bedenler mi ona göre açım
Dont liv mi alonnnnnn
Ingiliçcen okadar güzel kiiiNe var 300 kg insanlar mı inanılmaz bedenler mi ona göre açım
Dont liv mi alonnnnnn
Şişkolar mı kimi anlatıyor izlediğim biriyse kalkmayımEvet onlar var
Ne tembel artik yaaŞişkolar mı kimi anlatıyor izlediğim biriyse kalkmayım
Ayıb ediyon colorcum inkilişçe eğitim alıyorumIngiliçcen okadar güzel kiii
Balkondan bakıyorum beyaaa sesi kısıkŞişkolar mı kimi anlatıyor izlediğim biriyse kalkmayım
Ulan ayağım Şişşş dizim kanlıı hastayımmmmNe tembel artik yaa
Kaldır Toto'nu baakNe tembel artik yaa
Zaten yıl 2001 telefonlarımız da Sony Ericsson anteni olanlardan
Hasta ve yaslisin okeeeyyy aciiinnnn gizeminn tilivizyonunuuuUlan ayağım Şişşş dizim kanlıı hastayımmmm
Çocuğu olan karısının çocuğu göstermediği adam mı yoksa karısı da şişko olan birlikte ameliyat olan adam mıBalkondan bakıyorum beyaaa sesi kısık
He heeOna şükret
Pek telefon kullanmam ki ben.. Kendi telefonumu yaktım, annemin eski telefonunu aldım kullanıyorum ama nasıl kullanıyorum günde 3-5 saniye bakıyorum yüzüneBenimki de zaten bütün gün çalışıyor, ancak akşam konuşuyoruz azıcık oldu bitti Telefondan kurtulmama son 26 gün Bir süre telefonsuz kafa dinlicem oh misss
Ne kadar komplike cocugu olan karisinin.cocuguÇocuğu olan karısının çocuğu göstermediği adam mı yoksa karısı da şişko olan birlikte ameliyat olan adam mı
Bir de diypr ki internet olsa gelirim bilmem ne adam telefonu bile kenara atacak kocası gelinceOna şükret
Pek telefon kullanmam ki ben.. Kendi telefonumu yaktım, annemin eski telefonunu aldım kullanıyorum ama nasıl kullanıyorum günde 3-5 saniye bakıyorum yüzüneBenimki de zaten bütün gün çalışıyor, ancak akşam konuşuyoruz azıcık oldu bitti Telefondan kurtulmama son 26 gün Bir süre telefonsuz kafa dinlicem oh misss
Zenci sanırım karısıÇocuğu olan karısının çocuğu göstermediği adam mı yoksa karısı da şişko olan birlikte ameliyat olan adam mı
Kek kedisi iyi bisey mi
Aaaa izlemedimmmmm açıyoruuuummmZenci sanırım karısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?