• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zevcancım gunaydın.
Bende başladım ve tatilde dikkat ettim. Kilo verdim şükür.
Monti sonuçlarını gösterir eminim hemencik. Üzülme sende. Bayramda alınmaması çok zor.

özgem anneme dedim evlenmek istediğimi ..
olmaz dedi babam asla kabul etmez yanında istiyor dedi ama yinede söylerim falan yaptı .. zaten bayramda bunun stresiyle yedim durdum..umarım monti cabuk etki eder..umarım babam kabul eder..
dün gece yoldaydım bu sabah direk işe geldim yol boyunca dua ettim babam kabul etsin die..
olaylar inş ii yönde ilerler..

Zevcancım bayramda İstanbuldaydım canım. KArdeşimin sözü vardı. Az sonra resimleri yükleyeceğim. Normal akraba ziyaretleri yaptık sadece.

Üzülme herşey yoluna girer. Baban da kabul eder bakma annenin öyle dediğine sen. Ama keşke babanla sen konuşsaydın direk.

Geçer geçer üzülme. Eninde sonunda kabul edecekler.
Ben neler yaşamıştım bilsen şaşarsın.
Ama sonra kabul edildi ve Allaha şükür sorunsuz oldu herşey.

uff ya canım sıkıldı
idrar sıkışık gel ultrason için dediler ve tık yok aksi gibi sinirlerim bozuldu tabi aç karnınada
çabuk gelmesi için ne yapmak gerek acaba

karın ağrısı vardı tüm bölge utrason istendi verdikleri randevu ocak ayınaydı bende özelde çektireyim dedim utrasonu bugüne randevu vermişti aç dediler ama su içilebiliyor dimi

Zevcan evet cnm montiye başladım. Başka bişiy işe yaramıyor bende.

Safi seninle tanışmadık ben Özge. Hoşgeldin tekrar. Geçmiş olsun ağrın için.

günaydin kizlar, hepiniz hosgeldiniz.
tatil dönüsü hepimiz yenilenmis oluruz ins,benim durumum iyi cumadan beri güzel gidiyorum ve alistimda artik galiba umarim yine hüsrana ugramam,belli bi listem yok 60-69 kilo gurubundaki hugocugun tavsiyelerini uygulamaya calisyorum ama esim suan evde oldugu icin yeme düzenim düzgün olmuyor sabah kahvaltisi gece kaliyor filan ama yasakli yiyeceklerden yemiyorum en azindan kiloda veriyorum sükür,
malesef eve bi virüs girdi cikmak bilmiyor,ilk önce ufak oglumda basladi ishal ve kusma sonra bana gecti simdide esim hasta,bende 1 gün yattim ertesi gün kalktigimda hemen basladim diyetime nede olsa vücudumdaki su atilmisti hahhaa artik bundan sonra verdigim yag olur heralde :)

pamukcuk basiniz saolsun canim,rabbim mekanini cennet etsin sízede sabir versin ins

Back
X