- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hoşgeldin canım bende emziren bı anneyim elimizden geleni hep beraber yapacağız ve bu kilolardan kurtulacagizKullanıcı Adı :syns
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:muhasebe(şimdilik ev hanımı)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3.5 yaşında ve 8 aylık kızlarım var
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :1.65
Kilonuz:118( yarın net yazarım)
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :üniversiteye 60 la başladım 72 ile bitti işe girdim 80 evlendim 6 sene oldu ben oldum 118 doguma
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık başta olmak üzere istedigini giyinmek rahat hareket etmek eee tabi eşim de yeniden aşık olsa fena olmaz:)))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı 2 sene kadar önce katılmıştım bide emziren annelere takılıyorum ama sıkmadım kendimi benden bu kadar bayanlar...
Hoşgeldin canım aramizaKullanıcı Adı : missagor
İsim (İsteğe Bağlı ):ayşe
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :170
Kilonuz:61.1 (diyetisyen tartisi) 62.2 (evde)
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :tekrarlayan gebelik kayıpları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yeniden hamile kaldıgımda kortizon kullanacağım önlem amaçli
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Hoşgeldin canımTAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı Oburella
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci-öğretmen
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:---
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :162
Kilonuz:106
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :dunyada kendi varlığımı hissedebildigim zaman dan bu yana kiloluyum insulin direncim var ve inanilmaz derecede istaha sahibim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?ogrencilerimle daha verimli zaman gecirmek istiyorum mesleki anlamda fazla aktif olmam gerekiyor kilolarim bu durumu engelliyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır bu ilk
Yoldandir o kuzum bi saatlik yol bile insani davul etmeye yeterli benceKızlar çok okuyamadım hakim olamadım konulara şimdi neler var neler yapılıyor anlatın bakalım yoldan ötürümüdür nedir çok fazla artıdayım sinirlerim bozuldu valla ya
Aynen valla güneşinde etkisi vardır kesin güneşlen Denize gir falan olabilirYoldandir o kuzum bi saatlik yol bile insani davul etmeye yeterli bence
Günaydın canımGunaydinlaaarrr
nasilsin kuzumGünaydın canım
İyiyim canım sen nasılsınnasilsin kuzum
cok yorgunum canim 2 haftadir misafir temizli misafir temizlik yoruldum.İyiyim canım sen nasılsın
Ay sorma ne temizlik bitiyor ne misafir severim misafiri ama az olsun temiz olsuncok yorgunum canim 2 haftadir misafir temizli misafir temizlik yoruldum.
Kızlar çok okuyamadım hakim olamadım konulara şimdi neler var neler yapılıyor anlatın bakalım yoldan ötürümüdür nedir çok fazla artıdayım sinirlerim bozuldu valla ya[/QUOTE
Yol ve spordur canim
günaydın canımGünaydın canlar
Nasıl oldun canım yorgunluk biraz geçti migünaydın canım
Ben sana yüzme dedimgünaydın canım
Gunaydinlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?